icon

Kuracie mäso nie je ok

26. feb 2025

V Kauflande v tých pultoch som brala 3 kúsky kuracích prs už doms pri umývaní sa mi nezdali a keď som ich nechala sušiť som ovonala a taký zvláštny zápach.. radšej som ho vyhodila.. bolo to kupované dnes ráno.. mám sa tam ísť sťažovať ? blok mám v aplikácii ale mäso som vyhodila fuj…

Strana
z3
sisa_s
26. feb 2025

1. Kuracie maso sa neumyva
2. Mala si maso zabalit a ist reklamovat s blockom

mk22
26. feb 2025

Mala si sa vrátiť s mäsom.
Co im chceš povedať, že ti predali mäso, kt ti smrdelo, vyhodila si ho a chceš ci, naspäť peniaze?
Môžu ti povedať, že si ho zjedla😃 čokoľvek..

zuzanita1609
26. feb 2025

Tiež som nepochopila. Čo chceš reklamovať,keď si mäso umyla a zahodila? K mäsu si "čuchni" už pri pulte 😏.

3petka
26. feb 2025

@sisa_s má pravdu kuracina sa neumýva.

A samozrejme by som im to šla oplieskať o pult. čo sa týka takýchto "mäsiarní" v obchode ako kaufland alebo tesco už nekupujem mám veľa negatívnych skúseností.

Už len originál mäsna aj keby som mala ísť 10km za ňou.

kiki68
26. feb 2025

@zuzanita1609 ako to citis cez ten plast? Teda ja to necitim cez to balenie

crazy_cat_lady
26. feb 2025

maso sa neumyva, a co chces ist teraz reklamovat? to maso v kosi? :D

autor
26. feb 2025

Mäso sa neumýva? 😂 odpadavam .. fuj

zuzanita1609
26. feb 2025

@kiki68 ale veď asi si všímam, aké to mäso je a áno, zvyknem kúsok odbalit ešte v predajni a "čuchnúť",ale to len odvtedy,keď mi tiež zabalili divne zapáchajúce mäso. Trošku divné viem,ale vyhnem sa aspoň takýmto situáciám 🤭

w3ronika77
26. feb 2025

My sme boli maso reklamovat ale samozrejme s masom, ako chces reklamovat tovar, ktory neprinesies?

mk22
26. feb 2025

Vezmi mäso a chod reklamovať, či čo chceš čítať akú radu?

autor
26. feb 2025

Kašlať na to boli to 3€.. ale aspoň im mám zavolat nech si tam urobia poriadok? Mali ich tam ešte plnú tacku

simona1998
26. feb 2025

Áno kuracie mäso sa vraj umývať nemá .. , no ja umývam každé jedno.

katkaseiner
26. feb 2025

@autorka ked tam zavolas, nic nespravia, to mi ver... cize isla by som tam ak byvas blizko... ja to mam 15km takze by som za 3 E nesla urcite.... ale z principu by to tam mal kazdy vzdy vziat ... ja som minule reklamovala 2 milacikov s plesnou v Coop jednota... mam to blizko, odbehnem za 6 minut... inde to mam daleko

autor
26. feb 2025

@simona1998 aj ja.. ja by som to ani nenakrajala neumyte.. fuj

glade22
26. feb 2025

Mäso sa neumyva, lebo keď ho umyvas, frka z toho voda na všetko okolo a práve to môže byť zdrojom nákazy..frkne ti to na pracovnú dosku, riady, čo sú vedľa atď.
Ak mäso správne tepelne upravis, všetky baktérie zahynu pri varení.

wade
26. feb 2025

Ak by si ho chcela umyvanim zbavit bakterii, musela by si ho umyvat antibakteriálnym mydlom pod teplo vodou. Ako pise @glade22 - len kontaminujes prostredie bakteriami, ktore sa pri tepelnej uprave znicia.

lukbe
26. feb 2025

O umývanie tu uz debaty boli. Nikdy nevarím neumyte mäso. Vydenzifikujem po ňom(alebo aj nie), všetko bolo vždy v pohode. Tá predstava dat variť neumyte je bŕŕŕ.

really8
26. feb 2025

Len taka mala vsuvka ako staci zapojit sedliacky rozum, ak by sme sa vedeli zbavit bakterii cistou vodou, naco by napr chirurg potreboval mydlo a dezinfekciu? Vsak oplachne ruky a su ciste.

zuzuliennka1
26. feb 2025

nie maso sa neumyva. maso sa ma ihned spracovat tepelne.
umyvanim roznesies do ovzdusia a na linku bakterie prip. salmonelu. a umytie pod vodou ti maso neumyje, musela by si ho vydrhnut nejakou dezinfekciou.
maso treba max. osusit papier. utierkou a ihned spracovat, pouzivat jednu konkretnu podlozku/dosku len na maso a nic ine

janababana
26. feb 2025

Kto robil v kauflande vie, ako to je s tym “cerstvym” pultovym predajom. Predkrajana salama a sunka sa preda aj na druhy den, staci platok starej prelozit platkom novej. Maso detto. Staci sa opytat ludi co za tym pultom robili. Cize, nie, nema zmysel in oznamovat, ze ich maso smrdi, oni o tom vedia…

stellarstar
26. feb 2025

@zuzanita1609 ty otvoríš kúsok a keď nepasuje tak to vrátiš alebo ako?

zuzanita1609
26. feb 2025

@stellarstar keď je mäso balené pred tebou do igelitu. Tie vákuovo balené určite nie. Nepochopili sme še 😉

belllinka
26. feb 2025

Nie, mäso sa neumýva. A inak si myslíš, že to mäso, čo ješ na meničko na obed a deti v škole, v skôlke, tie kuchárky drhnú s dezinfekciu? haha

zuzanita1609
26. feb 2025

Tiež som prestala umývať mäso,ono to má istú logiku,keďže varom a prípravou sa baktérie zničia. Mama ma učila mäso umývať,síce sme nikdy nemali ani vtedy zdravotné problémy,ale nemáme ich ani teraz. Čiže,ak som niekedy tvrdila,že mäso umyť,chybaa,logicky mi z toho vyplýva,že baktérie (akokoľvek budem dbať na hygienu) sa určite viac roztiahnu po kuchyňi umývaním a manipuláciou s ním.

stellarstar
26. feb 2025
zuzanita1609
26. feb 2025

@stellarstar vidíš? Kto umýva mleté mäso? Logika 😁

stellarstar
26. feb 2025

@zuzanita1609 už som videla na ig nie jedno video kde žena umyva mäso s kefou a Jarom 🤢🙈🤣🤣

zuzanita1609
26. feb 2025

@stellarstar 😳🤭 bože to nieee 😱. Kuracie prsíčka na Jari,znie to pekne,tak idilicky 🤣

lubkovaandrejka
26. feb 2025

@stellarstar tak s Jarom ich umyvat moze, ale s jarou by nemusela. 😂😂

lubkovaandrejka
26. feb 2025

Mne sa to s masom v kauflande stalo 3x, odvtedy ho tam ani nekupujem.

Strana
z3