Kuriér mi odmietol doviezť balík
Prišla mi SMS že mi dovezú domov balík a že v prípade ak nebudem doma mám volať kuriérovi. Tak som mu volala, že či by sa nedalo že si ho preberiem v práci a on mi povedal, že on sa zámenou do práce trepať nebude a balík za 40€ mi nechal kdesi v riti čo ani neviem kde. Môže to urobiť? Veď čo keď tam prídem a ten balík tam nebude alebo si ho niekto vezme? Doteraz som s kuriérmi problém nemala.
Stále dumám ako sa dá 24 zaokrúhliť na 40....🤔🤔😂😂
Z 24 je 40 okej ,je to jedno dajme tomu... Balik máš na dobierku, tak neviem čo sa sťažujes a zveličuješ v akej sume je balik, ked si ho ešte ani neplatila. Googliť vie dnes aj dieťa na základnej škole, ty asi nie, aj to sa stáva... Ale!!!! ked ti tu už radia ženy, ako sa máš dostať ku balíku, ba dokonca ti tu jasne pošlú link, či presnú adresu miesta, kde sa tvoj balík nachádza, aspoň sa k nim slušne chovaj... A neprezentuj sa ako tela(tak ako doteraz) a na záver aspoň slušne poďakuj tým, ktoré si dali tú námahu a aj napriek tvojmu primitívnemu prejavu, ti boli ochotne poradiť.
A nabudúce si pamätaj že kuriéri majú výdajne miesta a VŠETKY ich nájdeš a nete, alebo mu rovno povedz nech príde na druhý, tretí deň ked budeš doma.
@mondolina nie len zaokrúhliť z 24 na 40 ale neustále "balik za 40 eur" omielať pričom je to dobierka a ešte to ani neplatila 😀
Strasne sa smejem 😂😂😂😂😂😂
Dobra sprava! Princezna nasla vinoteku, dobierku vyplatila a 40 eurovy balik si prebrala!
Esteze sme jej tu dali navod, inak by stale platilo ze ked klikne kde je balik, tak jej napise, ze ho nevie najst a nikde v tych miestach nie je, nikomu by sa nevedela dovolat a v Trencine by boli stale len 2 parcel shopy.
Nastastie nam to prezradilo kde sa balik nachadza, aj sme nasli tu zahadnu vinoteku a tak vsetko dobre skoncilo ;)
@fokuska super úžasné, tešíme sa s princeznou😍
@princeznasevera nabudúce sa pokojne na nás obráť. Poradíme, vybavíme, povzbudíme, vygooglime, zavoláme aj nadávky si vypočujeme. Nevadí, sme si už zvykli😘
Konecne to tu zije a ja nemusim stale dokola citat prispevky typu: Som tehotna? Nie som tehotna?!”
Viac takychto tem na styl Sherlock Holmes patra, prosim...
@ibrunova Pozrela som cislo balika a rano bol najnovsi status, ze ulozena v parcelshope a okolo 10tej uz bol update, ze balik doruceny, takze si ho prevzala ;)
@angelyana Daj si vyhladat jej nick a zacitaj sa do temy o tom ci moze ist policajt s nou do bankomatu aby vybrala peniaze na pokutu - uvidis ako su vsetci naokolo zli a na vine, len ona nic neurobila, pricom nacuvala jednej pani do auta.
@angelyana A este saga na pokracovanie - zachrana maciciek - to musis najst vsetky diskusie a zoradit si ich casovo a tak zacat citat. A tam mas tiez dost zahad - vek maciek vobec nepasuje, povod je nejasny, ze su v nejakom domove socialnych sluzieb ale nesmu tam ostat, tak ich chce vziat ale nevie ci uz moze od matky, potom ich vezme, potom ich zrazu najde vyhodene pri kontajneri. Matka je pritulna a klienti v domove sa s nou hrajua hladkaju ju, potom je to divoka macka, ktora kazdeho skriabe a kuse. Macata maju par tyzdnov, potom uz zrazu mesiacov - vedia jest, nevedia jest, cicaju mlieko od mamy, necicaju...

Robila som to brigáde, zrovna pre danú spoločnosť. Predstavte si ze ráno mate 70 balíkov na doručenie, depo ráno všetkým odošle sms o pribliznom čase doručenia, vacsina ľudí ma prudko v péčku čítať ci odpovedať. Vola jeden, dvaja pricetny že nebudú doma.
Idete na svoju trasu, voláte prvým 20 tim že veziete balík, niekedy sa stáva že v jednej bytovke na jednom stope balíky pre 5 ľudí. Jeden bude doma za 5 minutiek, druhý poobede, tretí neberie telefón, štvrtý podobný exot ako tu pani na vas vresti v telefóne že je v práci, jak to ze mu to tam nedoveziete keď on je zákazník a on si nikam nebude pre balík chodiť mam mu to doviesť hneď lebo zajtra ide na dovolenku. Nakoniec keď ho presvedčíte že si ma prísť na vydajne miesto tak mu mate okamžite poslať mms kou mapu! A zloží telefón. Najlepší sú taky co namiesto adresy pracoviska povedia ze "robá tam za štreku" pripadne "hore" alebo "v závode".
Tak čakáte už štvrťhodinu na toho 5 minútového, už vola niekdo z ďalšej adresy že musí okamžite odísť kde ste. Do toho vola pani že ona si objednala inú veľkosť handier, chce to reklamovať a nie, ona nebude volať tam kde si to objednala lebo ona ma číslo na kuriéra a ten to ma zariadiť.
A k tomu vždy zopar bizardnych adries, napríklad pani co jej každý deň veziete dobierku za 1.50 ci podobnú sumu, telefón neberie, vola večer naspat že chce balík doručiť v piatok o 11 (samozrejme daný piatok nebude dvíhať tel)
Alebo tri dni vozite 4 rovnaké balíky pre Jožka Berkyho s ktorým sa konečne dohodnete že je doma a na mieste zistíte že on žiadny z nich nechce a vypočujete si ze "pani prišli dávky tak botasky si objednal, no ale druhý deň peniaze prehral v automate, tretí deň ich vyhral tak znova objednal tenisky no ale potom požičal ferovi....". V rovnakej bytovke ešte parfemy na dobierku v hodnote 200 eur pre nejakú eržiku a ďalši 500 eur pre Zlaticu, ani jednej sa nedovolate. Všeobecne romáci si radi objednávajú parfemy a botasky, ktoré väčšinou nepreberu 😃
Najlepšie sú štvrte novších domov a narodny zvyk nemať na dome súpisné číslo, možno tak 10% novostavieb ho ma, väčšinou sa teda ani nedajú nájsť ani na mape, ale majitelia ťažko urazený keď to neviete nájsť. Pripadne ho identifikuje ako ten dom co ma vpredu zámkovu dlažbu, síce je ta dlažba na celej ulici, ale nevadí. Poznávacie znamenie býva tiež trávnik. To nájdeš hneď. Dom s trávnikom, takych je naozaj malo
Kazdy deň by sa dal ten rozvoz stihnúť a hodinu ci dve skôr, ale to by nemohli byť niektorý ľudia taky hlúpy.