Kúzla lásky, mágia
Ahoj, rada by som otvorila tuto diskusiu, kde sa môže každá vyjadriť, avšak dopredu prosím, aby sme sa tu nehadali, neurazali a rešpektovali názor iných, ak sa nezhoduje s tým našim. Budem rada, ak pridáte svoje skúsenosti, ci už osobne, počuli ste od známej, ci to vyšlo, alebo nie atď. Moja sestra je mladá krásna žena. Zamilovala sa do muža, s ktorým istý čas bola, hodia sa k sebe a vytvorili by zrejme úspešný vzťah. Avšak znenazdajky sa s ňou rozišiel, zo strachu z vážneho vzťahu atd. Neopustil ju však. Stretávajú sa nadalej, má ju rád, ona jeho tiež. Doviedlo ju to až k mágii.. Jedna veštica jej poradila, aby mu do nápoja, najskôr kávy priliala zopár kvapiek menštruačnej krvi. Vraj to jej ho vráti a bude ju milovať navždy. Získavala o tom rôzne info a chce to urobiť. Neviem co jej poradiť, či ju odhovorit, ci podporiť.. Preto ma zaujíma, počul už niekto o takomto kúzle? Vyšlo, nevyšlo niekomu hoci z vášho počutia? Príp.ake poznáte vy a vyšlo možno vám? Téma trochu pritiahnuta za vlasy, pre mnohé určite hlúpa, trápna, nereálna, ale ja osobne týmto veciam do istej miery verím a určite tu mnohé podobne ste. Ďakujem za každý názor.
@marina24 ja o takej dedine neviem a mam o dedinach celkom slusny prehlad....vies,urcite veci nie su o bydlisku,ale o rozume ludi...bohuzial
Ma pravdu, že sa to v minulosti robilo často... Preto ma teraz toľko rodín generačne kliatby, co nesú ešte ak ich vnučky
ked uz nad takymito volovinami rozmysla,co jej vestica poradila,možem jej poradit aj ja...nech sa s nim vyspi,ak s nim este nespala...urcite je to vacsia sanca ako to,co tu bolo spominane...a ak to nepomoze,hold,asi to fungovat nebude
tak hadam jej nebudem rozpravat,co a ako ma robiť,aby sa to nestalo,snad je dospela 🙂
kedze neviem,ci medzi nimi nieco bolo,alebo to je len o drzani za ručičky a pod.,cize tej romantike okolo,tak to spominam...zas je dost vela ludi,kde bolo prave toto to.co spustilo cely plnohodnotny vztah..urcite to je vacsia sanca ako prisady do napojov 🙂
:D ohh fujky .... takým veciam sa nedá verit nerobila by som to ... 🙂 ešte vás zmlati :D
@radkanika 3 kvapky tvojej krvi jemu do nápoja
Ahojte potrebujem surne pomoc. Ked niekto a vas moze prosim aspon mi poradte. Som snim rok a cakam snim syna nevychadza nam to proste on si robi co chce stale mi hovori ze ma necha a ze ma nechce proste us neviem co dalej som stoho vsetkeho us na dne. Hladam us davno pomoc ale nikto nic tak chcem skusis tu nieco. Dakujem
@ivanagoreova vyser sa mu na hlavu
@ivanagoreova nepomôže nic.ziadne čary ani kúzla
@ivanagoreova mas kde byvat a z coho ziit, ked sa s nim rozides? Odid k vasim, S takym chlapom to bude len horsie. Mne vykrikoval 2 roly, ze ma nechce, tak som mu vyhovela, zistil o co prisiel a doteraz ku mne prechovava nenavist. Po viac ako 10 rokoch... Ta nenavist a pomstichtivost ho znici,. Dohovaram mu, modlim sa za neho, lebo nestastny clovek urobi nestastnym aj vase dieta. Rozid sa, a uzi si tehorenstvo, tes sa dietatku, bude potrebovat tvoju lasku. Lepsie presmutit par mesiacov, nez cely zivot. Po narodeni babatka musi platit vyzivne. Cary v tomto nemaju vyznam.
Odporúčam Vesnu, pomoc.vesna@gmail.com. Pracuje s energiami od mala, vzdelana baba, pomoze, aj poradi, podpori, a nie je draha. Mne velmi velmi pomohla, konecne je vsetko v pohode.

@marina24 ide to mimo jeho slobodnej vôle, takze to okolo "neškodnej" mágie ani nešlo, toto je uz minimálne do zelena ;)