icon

Kúzla lásky, mágia

radkanika
2. sep 2016

Ahoj, rada by som otvorila tuto diskusiu, kde sa môže každá vyjadriť, avšak dopredu prosím, aby sme sa tu nehadali, neurazali a rešpektovali názor iných, ak sa nezhoduje s tým našim. Budem rada, ak pridáte svoje skúsenosti, ci už osobne, počuli ste od známej, ci to vyšlo, alebo nie atď. Moja sestra je mladá krásna žena. Zamilovala sa do muža, s ktorým istý čas bola, hodia sa k sebe a vytvorili by zrejme úspešný vzťah. Avšak znenazdajky sa s ňou rozišiel, zo strachu z vážneho vzťahu atd. Neopustil ju však. Stretávajú sa nadalej, má ju rád, ona jeho tiež. Doviedlo ju to až k mágii.. Jedna veštica jej poradila, aby mu do nápoja, najskôr kávy priliala zopár kvapiek menštruačnej krvi. Vraj to jej ho vráti a bude ju milovať navždy. Získavala o tom rôzne info a chce to urobiť. Neviem co jej poradiť, či ju odhovorit, ci podporiť.. Preto ma zaujíma, počul už niekto o takomto kúzle? Vyšlo, nevyšlo niekomu hoci z vášho počutia? Príp.ake poznáte vy a vyšlo možno vám? Téma trochu pritiahnuta za vlasy, pre mnohé určite hlúpa, trápna, nereálna, ale ja osobne týmto veciam do istej miery verím a určite tu mnohé podobne ste. Ďakujem za každý názor.

radkanika
autor
2. sep 2016

@radusiq to myslis vazne ze zmlatil? ja som toho segrinho vyvoleneho videla zopar krat. Pochadza z dobrej rodiny, slusny chalan, skor taky tutko co sa nevie pohadat a ublizit a kedykolvek aj teraz mu zavola ze daco treba, tak by hned pribehol a pomohol. Ktovie kde je pravda, to je to co len viem a ako posobi. Neviem ju od toho odhovorit. Preposlala som jej tuto tie rady a nic. Je zatata a nestastna. On ju svojim sposobom lubi, len nie tak velmi ako by chcela. Nevie sa moc rozhodnut. Preto jej napadlo asi ist aj za vesticou. Doteraz ked s dakym bola a skoncilo to,poplakala si a isla dalej. Teraz neviem co sa jej porobilo. Ale mam o nu strach. Place, sice sa mu neozyva lebo ved nech sa ozve on ale i tak sa bojim. Kona inak nez hocikedy doteraz. Preto som sa pytala ci ma niekto real skusenost s tym alebo vie, co sa stalo potom,ci spolu ostali ci nie.

lubkavargova1
2. sep 2016

Nie, neostali.

papricka33
2. sep 2016

@radkanika áno, niektoré veci môžu fungovať. Ale magia nie je sranda. Sestra nech sa do ničoho nepúšťa, ak nechce mať väčšie problémy a peniaze na vešticu nech dá radšej na charitu. Je primitívne! myslieť si, že neexistujú veci medzi nebom a zemou. Veľa ľudí sa do toho ale púšťa bez rozmyslu a nie sú potom ani pripravení ani schopní niesť následky. Ak po chlapovi úprimne túži, nech sa za vzťah radšej modlí 😉

avenir
2. sep 2016

tak ked tuto diskusiu citaju aj ine zufale zeny, ako je Tvoja sestra ....tak uz teraz lutujem tych chlapov

salfusco
2. sep 2016

už si budem vždy robiť kavu radsej sam..dufam,že nikdy nebudem mať podobne zmyslajucu partnerku,co by mi nad**ala svoju menzesovu krv do kavy..kks,žeby som jej spravil čaj z vyvarenych ponožiek?Snad neveriš tymto blbostiam?

petraxy6
2. sep 2016

@salfusco 😂😂😂😂😂😂😂😂

marina24
2. sep 2016

vyštudovala som aj históriu a zaoberala som sa aj takýmito vecami na prednáškach.
môžem len toľko povedať. kedysi dávno v minulosti sa na takéto veci verilo, proste žena to mohlo spraviť pomocou kvapky krvi z menzesu,aby si ho prilákala, to či to bolo skutočné a či to vyšlo,to nikto nevie,ale robievalo sa to, tiež s vlasmi a pod, so slinami napríklad. povesti a historici tvrdia, že dokonca sa robili všelijaké čary, ak napríklad žena chcela mať syna musela sa s manželom milovať na ľavom boku a zase naopak,ak chcela dievča. všeličo existovalo, neexistuje to iba vo filmoch,je to stále ""živé"", na niektorých dedinách a pod.n oja osobne by som to neurobila, verím na také veci, som tiež z dediny, a sú tu mocné čary,ale nedala by som sa na to nahovoriť, ani keby neviem čo
ale mágia je zlá, vypomstí sa každému, karma je zdarma, neriskovala by som takéto čary, lebo to nič dobré neni. aj ked je to biela mágia, nemá sa to robiť,a už vôbec nie,ak je kresťanka- katolíčka.
toto nie sú žiadne srandy..
a inak myslím si, že chlap by zistil, že mu v káve zrazu pláva krvavé volačo a asi by to nevypil.

jajka257
2. sep 2016

No nebudem rozoberat meditacie okolo magie, ci cierna ci biela, ruky prec. Kedze vsetko musi byt vyvazene, tak ak nieco zmenim, obrati sa to proti cloveku. Nech nerobi veci, ktorym nerozumie, viem o com hovorim, pochadzam z oblasti, kde sa taketo praktiky bezne pouzovali, aj moja babka vedela takymto sposobom pomahat, ale odmietala to robit pre taketo prkotiny, ze muza si priputat. Kvoli chlapovi si mieni znicit osud? Na jednej strane ziska to, co chce, na druhej strati mnohokrat viac. Povedz jej, nech da ruky prec a hned. Ak uz to urobili, nuz uz ma smolu. Niekto pisal, ze odkliat, ok, ale zas sme pri magii a tocime sa dokola....

tina1988
2. sep 2016

@salfusco ..Ked som to dnes precitala muzovi tiez povedal, ze od dnesneho dna si bude robit kavu radsej sam 🙂

jajka257
2. sep 2016

@salfusco nuz, vidis, aj zeny mozu byt trafene😀😀😀

yollanda
2. sep 2016

@radkanika pre boha ziveho!!!!!!! ze menstruacna krv!! taketo sarlatanstvo??? no odpadnem.
ziadna magia jej nepomoze, naopak akurat pohorsi. ak sa chlap boji a neviem co robi, tak stoji za hovno!!!

moni244
2. sep 2016

Toto tu este funguje? A ked citam tie zeny, co myslia svoje rady vazne, tak sa normalne desim, co za cuda to tu chodia medzi nami

yollanda
2. sep 2016

co sa ma stat, stane sa!!! moze mu kramovat do kavy kazdy mesiac. som sa fajne pobavila... taketo nieco by ma napadlo ked som mala 15 😀 😀 😀 😀 😀

lubkavargova1
2. sep 2016

zeny...ja normalne aj zacinam fandit dotycnej dame..vsak nech oskusa, a "priputa" si dotycneho tutmajsa k sebe...aspon o dalsieho chumaja menej...mna len zaujima ze ked to nahodou vypali opacne ako nam sa tu bude sestra vyplakavat a v akom podani to pride.

yollanda
2. sep 2016

a ked chlap si chce zenu priputat? miesto krvi kapka semeno do kavy? 😀

nyusika
2. sep 2016

@yollanda
Lepšie do vagíny.
Pardon...musela som 😁😁

yollanda
2. sep 2016

@nyusika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nyusika
2. sep 2016

Ale pri čítaní tejto témy som konečne našla jednu výhodu menštruačného kalíška - dobre sa neho dávkuje.
Lebo z vložky, či tampónu to asi nepôjde.

lukamka
2. sep 2016

@yollanda nie chlap musí žlté z ucha 😂
Inak ja so svojou obrazovou predstavivostou ešte stále dumam ako transportuje tie tri kvapky menzesovej krvi nenapadko do tej kávy?

yollanda
2. sep 2016

@nyusika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No, a nech mi nikto nehovori, ze je to len na ''medzi nohy''

nyusika
2. sep 2016

@lukamka o odpoveď vyššie som na to prišla 😁😁

lukamka
2. sep 2016

@nyusika vidiiiis to je nápad! Ja som ms nemala uz vyše pol roka, úplne som na kalisok zabudla 🙂 ;)

yollanda
2. sep 2016

@lukamka panecku, zase sme o nieco mudrejsie. 😀

salfusco
2. sep 2016

nič...idem si spravit kavu

lukamka
2. sep 2016

Ale keď potom ostane tehu, tak je technicky nahrata! 😂😂😂

tomsta003
2. sep 2016

A ja ze horucavy uz skoncili 😀 😀 😀 ale niekomu tu riadne pripeka 😀 😀 😀

sunny8
2. sep 2016

Nech mu do tej kavy rovno strci pouzitu tampon :D niee fakt toto nech neskusa s tym nie su zarty uz ked raz do toho spadne uz sa z toho nevymota

terezka1947
3. sep 2016

@lukamka ja mam podobnu skusenost...a dnes dakujem prave modlitbami za toho manzela,kt.mam
takze...ja osobne by som sa modlila...nie za konkretnu osobu,ale za dobreho manzela,otca pre svoje deti,peknu a zdravu rodinku...

marina24
3. sep 2016

nechápem, čo sa smejete na tejto téme, vy ostatné tu...

nie je to vôbec na smiech, kedysi sa to tak bežne robilo, že kvapka krvi sa dala do nápoja vypiť mužovi. To ho malo pripútať. Dodness je to na nejakýc zapadnutých dedinách ešte stále živé. Nie je to na smiech, tomu sa hovorí tzv. biela, neškodná mágia.

eva8
3. sep 2016

@radkanika pozrela sa sestra na to i z hygienického a estetického hľadiska?
Keď sa ešte stretávajú, nech počká, možno dozreje chlapec tiež, začne túžiť aj on po trvalom vzťahu. Možno ju ľúbi, no cíti tlak. Čo keď to je len vekom a necíti sa ešte založiť rodinu? Možno sa niečo neľúbi jeho bohatým rodičom. A možno je rozmaznaný chalan... Ak sa dá veriť mágii - vypýta si niečo iné späť. Slobodná vôľa prináša lásku a neskôr toleranciu, akceptáciu chýb toho druhého...