icon

Kvalitný parfum

jankamichelova
9. mar 2018

Už dlho hľadám parfum, ktorý by mi sadol. Skúste poradiť. Malo by to byť niečo nekomplikované, nevtieravé, nie veľmi sladké ani citrusové veľmi. Taká jednoduchá vôňa akoby čistoty. Ďakujem.

Strana
z2
simonettav
11. mar 2018

Ahojte
Versace Dylan Blue neskúšal niekto? (Dámsku)

matricia
11. mar 2018

@jankamichelova Boucheron Quatre, Avon Perceive

anika
11. mar 2018

@marsmykkok presne, ani mne aqua di qioa edp nesedi, zato s edt som stravila jedno leto a ta mi sadla velmi, este stastie, ze vone maju tolko verzii, kazdy si moze vybrat

zofiac
11. mar 2018

@amenka77 ani ja nie....strasne mi pasuje ta vona. Ale ja by som ju oznacila skor za kvetinovu. A vobec nie je drahy tento parfem

viera27
11. mar 2018

Inak skus Clean, to sú veľmi zaujímavé vône, majú ich v Marionnaud, inde neviem ako http://www.marionnaud.sk/značky/0082/brand/clean
A z takých "preflaklejsich" napr. Bulgari Omnia crystalline https://www.fann.sk/bvlgari-omnia-crystalline-t..., ale odporúčam parfum, ten má ešte trosku inú vôňu.

nika23t
14. mar 2018

Armani - Sí..

alexandra1995
14. mar 2018

Ja som síce na sladké a citrusove vone ale mamina si objednala túto z Avonu a je nádherná. Jemná vôňa čistoty, ľahkosti úplne jemnučke nevtirave a pritom tak krásne ❤❤

desszi
14. mar 2018

Jil Sander - Pure

tinka0000
14. mar 2018

Premna PUR BLANCA biela je 1*
Z avonu, za malo penazi a fakt mi vydrzi ze dlho dlho dlho ♥

eliska13
14. mar 2018

@laurika25 montale majú vzorky v Notino v sekcii niche parfémy jednu som mala dobrá bola, ale nedám toľko za voňavku🙂

laurika25
14. mar 2018

@eliska13 super a akú si mala ty?

lubisvecko
20. mar 2018

Mne sa velmi paci tato LANCÔME La Vie Est Belle 🙂
Najskor ju mala kamoska a to ked som citila, tak si hovorim, ze tu musim mat 😀 Tak som hned zistovala od nej ako sa vola a hned som objednavala, aby som ju mala co najskor doma a super je to, ze sa paci aj mojej polovicke 😀

yna1
22. mar 2018

@tinka0000 ja mam zase s tymito vonami celkom problem, nejako mojmu nosu a mojej hlave nerobia dobre, taky hlavybol to neprajem nikomu, no kazda sme ina a aj nam ine veci vyhovuju 🙂

smoni
22. mar 2018

krasne parfumy ma LR

tenerifka
22. mar 2018

@fefe123 dakujem, ale na Kanarske ostrovy mi to asi neposlu...ono totizto k nam nechcu posielat ani zo Spanielskej pevniny(az na par vynimiek), som odkazana len na kamenne obchody

fefe123
23. mar 2018

@tenerifka prepáč, nevedela som, že snie si na SK... 🙂

ckatka
23. mar 2018

odkial si? mam nejake - na ovonanie, aj vzorky

damoska
15. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

mne sa pači Shiseido-Zen, alebo ešte Hermes-Twilly, top vone. Len treba hladat kde maju najlepšie vone.

nikolecqa68
25. nov 2018

Prosim Vas mam jednu otazku ☹ pouzivam parfem drevito orientalny - Halle Berry -Halle. No bohuzial dostupnost v predajniach a na strankach uz skoncila. mam hladat na internete podobne zlozenie inej vone alebo jednoducho ist do predajne a hladat si inu?

Strana
z2