Láska cez internet s divným mužom
Ahojte maminy, zaregistrovala som sa tu na novo nakolko chcem ostat v anonymite. Pred polrokom som spoznala muza cez zoznamku vek 39 slobodny, bezdetny......jamam 1 dieta. Klasika...volali sme si pisali....padlo prve stretnutie. Zalaskovala som sa ani neviem ako cez internet. Po prvom stretnuti ma aj hned pobozkal, co ma aj trocha prekvapilo lebo som mala pocit ze nebol "paf" zo stretka. Posobil tak neutralne. Pisali sme si nadalej aj volali. Tvrdil ze ma o mna zaujem, ze sa tiez "zalaskoval" ALE...nejako sa do dalsich stretnutiach nemal aj ked pisal uplne ine ze ma len sa mu nedalo lebo je teraz velmi pracovne vytazeny /je vysokoskolak s celkom slusnou karierou/ vraj je rozideny po 3 r. vztahu ale minulost ma vysporiadanu. Stale mi pisal ako sa o mna zaujima.....sem tam to preslo uz aj to "steklivych tem" ale stretli sme sa za 6 mes 5x.....cize cca raz za mesiac. Snazila som sa to samorezjme ukoncit, ze nemam zaujem o virtualny vztah a ze ak sa nezaujima nech mi to povie narovinu, ze nie sme uz deti a uplne pochopim a kontatk prerusime. No on si siel stale svoje....ze mu ide o mna ze bol a stale je zalubeny aj ked vie ze tomu nechapem. (myslela som si ci nie je zenaty ved prakticky som o nom malo vedela ale zistila som si ze nie je na 100 pro zenaty a nema deti....no mozno ma vztah tu uz neviem) Rada by som sa vyhla nejakym blbym komentom ze som naivna a bla bla...ano viem treba pozerat na skutky a nie slova ale kedze som uz bola citovo naviazana ( aj ked si uvedomujem ze prakticky bola to len iluzia ktoru som si s nim spojila, bolo pre mna tazke to ukoncit) viackrat som sa snazila samozrejme po telefone kedze k stretkam moc nedochadazlo...nech mi povie o co ide....ci ma inu alebo co lebo tvrdit ze je zalaskovany a nemat nikdy na mna cas je klamstvo. Siel si stale svoje ze vraj ma nikdy neklamal a vzdy mi hovoril pravdu. Mali sme vela dohodnutych stretnuti, ktore zakazdym rusil ze ma pracovne stretnutie, ze ma choru svagrinu a musi strazit synovca, ze mu je zle a podobne. Viem ze som sa mu pacila a aj velmi pritahovala a neide mi do hlavy ze muz nevyuzije moznost ak je slobodny so zenou ktora ho tak fyzicky pritahuje. Vsetky stretka ktore boli tedda len tych 5....ale zakazdym ma bozkaval /vrhal sa na mna/ ta vasen tam bola z jeho strany urcite ale nikdy ma nepozval k sebe, nezorganizoval rande nic.....nabrala som konecne po case silu a odmlcala sa a poprosila nech uz nepise po skoro 2 tyzd sa mi ozval ako sa mam a ci by sme sa nestretli, zae mu chybam... asi tyzden som odmietala ze nie ze toto nikam nevedie ze naco ? ze sa stretneme a potom az o mesiac ? no nakoniec som privolila a ako to dopadlo ? klasika...prv ze musel ist na rodinu oslavu, dalsie sa ani neozval az vecer napisal ze nemohol a nevedel mi ani napisat a 3 den po sebe ze uz urcite tak mi dosla sprava ze musi vecer ist pracovne do ziliny...na to som napisala ze toto bola posledna sanca a nech ma uz nekontaktuje. Volal mi samozrejme a bol este on "nastvany" ze chcel ale proste nemohol a ze hned takto reagujem. ja som mu povedala ano lenze to robis uz celych 6 mesiacov...nie ze raz sa stalo. Som blba viem, mala som ho poslat do kelu uz davno lenze ak ste zalaskovana je to uz tazko a este ak vam dotycny tvrdi ze on tiez aj ked skutky uplne ine. A preco sem pisem ? chcela by som pocut nazory na toho muza o co mu slo ? stretli ste sa niekedy s niecim takym ze vam muz vravi ako sa o vas zaujima a pritom sa nechcel stretavat ? ja som uz zazila kadeco ale toto nie. Mna uz aj napadlo ci nemoze byt patologicky klamar, lebo pribehy ktore mi daval som sice vyvratit nevedela ale boli divne. Napr aj s tou svagrinou vraj mesiac bola v nemocnici a musel chodil strazit 12 rocneho synovca ked jeho brat vecer chodil za zenou do nemocnice a chodieval tam vraj okolo 20 hod co sa mi moc nezda....alebo ked sme sa mali stretnut zrazu mu bolo zle zvracal ze nieco pojedol....alebo /stavia si teraz dom/ jeden den ked sme sa mali stretnut vraj nemoze lebo ide do Trnavy pre robotnikoch...(dom si stavia v Rusovciach) co mi bolo divne ze som este nepocula ze niekto robi odvoz robotnikom....bolo toho proste fakt vela a neda sa to zhrnut nara...prosim blbe komenty vynechajte, nebolo to pre mna jednoduche, namotal ma a bolo pre mna tazke to ukoncit. Aj naposledy som mu volala a tvrdila ze bol nefer a nikdy nenabral odvahu mi povedat o co mu slo on len povedal vzdy mi slo o teba a nikdy som ta v nicom neklamal.......(cududjem sa ze inteligentyn takmer 40 roc muz sa takto sprava) co si o tom myslite vy ? vdaka za normalne komenty.
V tejto súvislosti som si spomenula ....pred rokmi....keď som bola slobodná ....mala som rande na slepo. Prišiel fešný muž, príjemný....šli sme do reštaurácie na kávu. Keď prišlo k plateniu spanikáril, že si zabudol peňaženku. Zaplatila som to .Potom ma odviezol pred panelák a chvíľu sme sa rozprávali .Spomínal že má chatu ....že by sme tam mohli chodiť a takéto podobné veci. Viac som som ho nevidela. Spomenula som si na neho o pár rokov neskôr, keď som čítala jeden článok v časopise o mužovi, ktorý sa na neho nápadne podobal, pozval dotyčnú na večeru a pred platením sa takticky vyparil. Aj to je život!
Mne to pride ako keby mal doma vztah, asi dlhodobo nefunkcny a hladal nieco lepsie na zoznamkach. Vybral si tam par zien, stretava sa s nimi a hlada vhodnejsiu, co je organizacne narocne. Ked sa im ziadna nezda ako dostatocne vhodna, zostane s tou starou alebo da dalsie kolecko zoznamiek - hned alebo po istom case. To robia muzi aj zeny bezne. Podla tvojho popisu mi to tak pride.
keby si nenapísala, že máš dieťa, myslím si, že to napísala nejaká pátnásťročná. Už ten výraz "zaláskovaná"... asi vás ná týpek takých zaláskovaných viac a nestíha
@bosorka2302 tiez ma to napadlo sa priznam sa lebo ziaden normalny clovek ci zena alebo muz takto nejedna ze vravi jedno a robi druhe...teda ja osobne som sa s takym niecim este nestretla a to som si kadecim presla. Snazila som sa v klude rozpravat ze ved ak sa nezaujimas nic sa nedeje ze mozme ostat pisaci kamosi ze je to normalne ze to nie je obojstranne stava sa to kazdy den ze to pochopim a on ze ja ta ako kamosku nechcem ja mam kamosiek dost ak ma chces len ako kamosa tak si nepusme.. snazil sa ma presvedcit ze ma vazny zaujem o mna a ze nie je vsetko len cierno biele ako si ludia myslia ze nikdy mi v nicom neklamal a cely cas mu ide len o mna...mna napadlo ci nemoze trpiet patologickym klamstvom lebo vsetky tie pribehy boli divne a on tak presvedcivo o nich vravel ze im urcite aj sam veril
@jananvt pozri, keby mu išlo o teba, tak sa snaží a je s tebou všetok svoj voľný čas...chlap ak má naozaj záujem o ženu, tak ide cez mŕtvoly a všetko odsúva nabok aby bol so ženou, ktorá sa mu páči...ale v tvojom prípade ťa len ťahá za nos, potrebujes to?
@marcellka32 pravda velka...cely cas som to racionalne vedela...neviem naco som cakala dlhych 6 mes...snad sa mozno nejaka zena ked to bude citat pouci z mojej chyby. Netreba na muza cakat ani chvilu; ak muz chce tak s nou aj je a vsetko ostatne su dristy
@jananvt moze sa stať, že sa raz dohodnete a niečo mu do toho príde (stane sa), ale nie zakaždým sa dohodnúť a potom rušiť, blbosť.....a odporúčam ti dlho si nevypisovat, pár správ a stretnutie káva krátka, hneď zistíš či strácas čas či nie

@jananvt môže byt v práci alebo baba uprataná pred tv alebo uklada deti a tak má na teba čas , neskôr spi tak zase má na teba čas