icon

Láska či poblúznenie

27. aug 2021

Ahojte kocky, som tu dlhšie aktívna,preto nepisem túto diskusiu pod svojím menom.Ani neviem kde začať,poprosila by som ženy,ktoré by ma len urážali aby sa zdržali svojho komentára.Potrebovala by som len nadhľad,ktorý mi chýba.Takze som vydatá žena (cca 14 rokov) s dvoma detičkami. Manžel je perfektný otec, nemá žiadne neduhy ktoré by ma trápili až na dve veci.Prva je tá že sexuálne nám to neklape,resp. ma nedokáže uspokojiť, je to s ním nuda a tá druhá (a možno tie dve veci súvisia so sebou) je že ma nepriťahuje už ako chlap. Mám pocit,že žijeme po boku ako spolubývajúci a strašne ma to frustruje. A teraz k veci.Pred mesiacom som spoznala jedného muža a ja som ešte nezažila za celý život ten pocit,že by ma niekto tak priťahoval a nemyslím tým že fyzicky ale intelektuálne,správaním,spoločnými záujmami, proste sme takmer úplne vo všetkom na jednej vlne. Mňa to úplne že zmiatlo.Vobec som to nečakala,ani nehľadala, ani nechcela a akosi to prišlo samo od seba.Stretli sme sa, došlo aj k vzájomnym sympatiam (nespali sme spolu) a všetko sa odohrávalo akoby v inej dimenzii,proste tomu sama nerozumiem. Lenze po vzájomnej výmene názorov ma takpovediac pekne poslal kade lahsie.A ja som jednoducho z toho mimo.Viem že on sa mi neozve pretože ak je niekto trvdohlavejsi ako ja tak je to práve on a ja sa mu po poslednej správe uz nemôžem ozvat, nakoľko mi to moja hrdosť už nedovolí.Takze predpokladam že tak rýchlo ako to začalo to aj skoncilo.Nikdy v živote som sa kvôli chlapovi netrápila.

ivangeline
27. aug 2021

Na laske sa pracuje. Ak nepridavas do ohna lasky polienka,ohen uhasina.... Fakt by si sa mala zacat zaujimat o to,co by pomohlo manzelstvu. ;)

11iva11
27. aug 2021

Autorka príspevku, napíš mi prosím súkromnú správu. Vďaka.

grandzero9
27. aug 2021

@arivederda myslim, ze takto nejako je to uz vo viacerych vztahoch po case, ze je to taky stereotyp, ze to neni take vzruso, lenze aby sa to opat objavilo, tak to chce popracovat na tom, nebude to jednoduche, ale stoji to za to.

autor
27. aug 2021

@emmeke on o tom vie,veď vidí že má nevie uspokojiť,proste trvá to už roky a ja som už možno aj z toho dôvodu ochladla a nechce sa mi už do toho investovať čas keď to ani doteraz k ničomu neviedlo.takze môžem mať super chlapa- kamaráta ale bez sexu alebo to risknúť a skončiť sama 🙂

lily14
27. aug 2021

Áno sú ale potom tam chýbajú tie štandardné veci

emmeke
Autor odpoveď zmazal
autor
27. aug 2021

@emmeke on to podľa mňa nevidí ako problém,pretože na jeho pritahujem neskutočne a on svoje potreby uspokojené viac menej ma,jemu nemá čo na mne extra prekážať. To len mne začína dochádzať trpezlivosť. Ľutujem dňa keď som spoznala toho druheho muža že mi úplne rozhadzal moje myšlienky,v podstate som len tie problémy ako keby pomenovala pretože dovtedy som ich neriešila.

kitycat
27. aug 2021

Preco ta odmietol ten novy objav?

A ak si myslis, ze cakas na nieco ine tak by si sa mala odstahovat, odlucit ci rizviest aj skor ako vobec zo nove pride. Takto len cakas v komfortnej zone na nieco lepsie. Po 14tich rokoch je jasne, ze mate nejaky stereotyp, komunikujte a uvidis ako sa k tomu postavi on.

slovakboy
27. aug 2021

Je to poblúznenie. Lásku k svojmu mužovi pocítiš keď budete robiť skutky lásky. To že k nemu nič necítiš a k druhému áno sa dá zmeniť. Bol som v podobnej situácii ako ty a za pár mesiacov som sa znova zamiloval do manželky. Niečo zanedbávate. Obaja. Laska nie sú len prijemne pocity. S tým novým si zažila niečo iné zmenu a keď ťa odmietol zneistil tvoje sebavedomie. Túžiš viac po tím aby ťa obdivoval ako po jeho láske. Skús si strážiť myšlienky. Nemysli na neho. Spomeň si na pekne chvíle ktoré ste prežili s mužom. Alebo mysli na niečo iné a pekne. Alebo na nič. To e najťažšie no najliečivejšie.

autor
27. aug 2021

@slovakboy lenže toto nie je otázka mesiaca ale rokov,len teraz som tomu začala venovať viac pozornosti.vsimam si že som nervózna,neteším sa na neho,nie som zvedavá čo robí alebo robil,ani na jeho záujmy,jednoducho ma prestal ja neviem ako to nazvať...zaujímať? Bavíme sa len o nutných veciach a mne to tak úplne vyhovuje.a k tomu druhému mužovi cítim len hnev,samotu, prázdnotu, zničené ego a chuť tresknut ho lopatou po hlave🙂

emmeke
Autor odpoveď zmazal
dilino
27. aug 2021

A čo ti povedal ten akože nový ked je taký super tak čo ti povedal proti srsti že si to nedokazala skúsnuť. Všetko bolo super ako v rozprávke intelektuálne je inde ako ten tvoj tak asi to až take nebude ked ti po výmene názorov sa to skončilo.Sto ľudi sto názorov a až taký super zrejme nebude ked pri prvej vymene názorov došlo ku konfliktu.Nikto ťa neodcudzuje nikto ti nenádava každej z nás sa to môže stať a však všetko bolo super vyfarbila si si to na ružovo až prišla výmena názorov spadli ružove okuliare a prišlo trpke vytriezvenie a šup ho tam už je odrazu obyčajný čo ťa nasral vieš naisto že sa ti neozve považuj to za ukončene.

dadis
27. aug 2021

Prepac, ale ako ta nevie uspokojit? To akoze nikdy? Ci sa to zmenilo? Ved doriti mu narovinu povedz, ze kym nebude orgazmus, nech sa neopovazi prestat. Prepac, ale toto mi pride fakt divne, se ste takto 14r fungovali. To pobluznenie, to by prislo, aj keby bolo u vas v posteli vsetko ok. (myslim si, ze sa to stalo takmer kazdej z nas, ja som to vzdy pretavila do vasnivejsich manzelskych orgazmov so zatvorenymi ocami 🙈 a ono to pobluznenie vzdy preslo )Ale pokojne moze prist aj u tvojho muza. Normalne by som zacala riesit to vase manzelstvo. Skoda dobre manzelstvo zahodit pre zly sex 🤔.

slovakboy
27. aug 2021

Áno presne take pocity som mal aj ja. Ty chceš prijemne pocity ale tie neprídu bez snaženia sa. A naopak prídu keď sa posnažíš a urobíš to čo máš urobiť aj bez toho aby si za to dostala odmenu v podobe príjemných pocitov.

Tu som o tom už písal :

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/nemilujem-manzela-2/?page=2#post-84026273

marca12
27. aug 2021

Kazde manzelstvo si tym prejde. Laska prejde do kamaratstva,stereotypu. Je dolezite neustale pracovat na vztahu. Velmi lahko sklzneme do stereotypu a potom zalezi uz len na tom,ci obaja chu nieco zmenit. Skus sa s muzom uprimne porozpravat,co citis a opytaj sa ho ako to vidi on. Nikdy to uz nebude take ako na zaciatku,to ani necakaj,ale este mate sancu obnovit to kuzlo. Ste zrelsi a taka je aj vasa laska. Neda sa byt cely zivot pobluzneny,zalubeny. Zalubenost odchadza po 2 rokoch,niekomu trva dlhsie,ale vacsinou po 2 rokoch odide prve pobluznenie. Preto je aj vela rozvodov. Mnohi cakaju,ze sa budu neskonale milovat cely zivot.

panelacikova
27. aug 2021

autorka: je tu nejaká mini šanca, že sa ti ten muž, ktorý ťa priťahuje ešte ozve? alebo že ak sa mu ozveš ty, že budete pokračovať vo vašom "priateľstve"?

autor
27. aug 2021

@panelacikova šanca je,ale veľmi veľmi mizivá🙂ja sa neozvem určite🙂

panelacikova
27. aug 2021

autorka: tak ak je šanca mizivá, nestál za veľa... to by si vycítila 🙂 tak si si prešla nejakým "románikom" v istých medziach a hraniciach. teraz si musíš zvážiť, čo so sebou a s manželstvom ako takým. muž ťa prestal priťahovať dávno predtým, než sa objavil ten zvodca? alebo niekedy v tom čase?

mabenn
27. aug 2021

ano, zda sa ze ten novy ti ukazal, co ti chyba...ale s nim by si ziskala mozno len tu chybajucu cast, ale zaroven stratila kopec toho, co mas a povazujes za samozrejme pri svojom muzovi...myslim, ze take ohurenie moze prist po cely zivot hocikomu, sem tam si s niekym sadneme, preskoci iskra, je to zaujimave, kedze vztah nie je vytvoreny, ale keby bol, casom...kam by dospel?je to tazka tema, popisala si malo, spomenula si zdravotne problemy mozno suvisiace s tym, ale tak ci tak, su tam deti a ide aj o ich potreby, nie len tvoje, oni otca potrebuju idealne pri sebe...preco sa vytratila ta pritazlivost voci muzovi? cim a kedy? skusit toto obnovit by samozrejme bolo najlepsie riesenie...

autor
27. aug 2021

@panelacikova on nie je zvodca,je intelektuál🙂a ano muž ma prestal priťahovať už predtým.

autor
27. aug 2021

@mabenn áno možno to tak je ale tento muž nebol len tak niekto,bol ako ja len v mužskom prevedeni🙂

panelacikova
27. aug 2021

autorka: v tom prípade, či už sa ti do života dostal intelektuál alebo by sa tam nebol nikdy dostal..... akosi si neviem predstaviť vzťah bez vášne. dnes už naozaj nie 🙂 kedysi som tak žila a tiež som to pokladala za "normálne". dnes viem, že vzťah je omnoho krajší a lepší a prekážky sa tiež lepšie prekonávajú, ak je tam vášeň a chuť jedného na druhého... ale to sú veci, ktoré neprídu a neodídu iba tak. jednoducho sú tam od začiatku a vtedy to funguje 🙂 a práve toto ti asi imponovalo aj na tom intelektuálovi. mňa by tiež napríklad zaujímalo, čo také ste sa "posekali", že si si istá, že už sa ti vôbec neozve?

mabenn
27. aug 2021

idealizovanie si funguje....mala si pred muzom nejake take podobne vztahy? alebo si to teraz zazila prvy krat?

autor
27. aug 2021

@mabenn pred mužom som mala len 1 vzťah,potom už len muža a odvtedy som.nic nehľadala ani nevyhľadával,toto sa nejako zomlelo

autor
27. aug 2021

@mabenn a neviem či som si ho zidealizoval,videla som aj tie jeho chyby

autor
27. aug 2021

@panelacikova lebo sama neviem,napísala som.nieco a povedal že takú vec nemôže prekusnut.

mabenn
27. aug 2021

Ano, "spriaznena dusa", pocit osudoveho stretnutia a silnej pritazlivosti, chemie, porozumenia ...viem o com hovoris a na manzelstvo casto to nie je ...z jeho strany dokonca prislo odmietnutie, mozno dokonca preto aby ti zabranil urobit chybu

autor
27. aug 2021

@mabenn áno tak nejako som to pociťovala a do toho mi ešte tlačil kaleráby do hlavy,pritom to nie je ten typ čo kecá do vetra,mala som moznost ho spoznat, a preto mi to celé nejde do hlavy a áno viac krát mi povedal aby som sa snažila udržať si manželstvo.

cippi
27. aug 2021

Ja si myslim, ze jednoducho priroda to zariadila tak, ze v zaciatkoch je pobluznenie laska ako hrom hormony aby sa zalozila rodina deti, zvacsa po detoch potom ako pridu starosti ten vztah zacne upadat u mnohych. A to netreba hovorit ze s jednym a tym istym clovekom travit stale cas nie je lahke, este ked si ludia nerozumeju hlavne. No a ked uz deti su vacsie vyletia z hniezda ludia zistia, ze vlastne iba to ich drzalo pohromade napr a tak 🙂.Pride zrazu niekto novy ako novy vietor a clovek ozije 🙂. Ja osobne si tiez myslim ze aj keby mam zenu trvalu, mozem sa zalubit aj do inej urcite staci aby si s tym clovekom dotycny rozumel bola nejaka chemia a je problem, a jedna spriaznena dusa v zivote na svete ako v rozpravkach nejestvuje 🙂. Existuje mnoho ludi, preto lasky byvaju viacere aj za zivot po rozchodoch. To ukazuje, ze jeden clovek pre mna stvoreny, jedna spriaznena dusa je mytus 🙂. Tj, to ze ludi zadanych pritahuju ini myslim, ze zaziva takmer kazdy, len nahlas je zakazane o tom zvacsa rozpravat 🙂. Clovek ma dve stranky tuzi po istote pokoji, ale druha stranka tuzi zasa po dobrodruzstve akcii. Preto je aj tolko nevier a zivot s jednym clovekom sa moze stat ubijajuci niekedy.

autor
27. aug 2021

@cippi pekne napísané a zhrnuté.suhlasim:)