icon

Láska či poblúznenie

27. aug 2021

Ahojte kocky, som tu dlhšie aktívna,preto nepisem túto diskusiu pod svojím menom.Ani neviem kde začať,poprosila by som ženy,ktoré by ma len urážali aby sa zdržali svojho komentára.Potrebovala by som len nadhľad,ktorý mi chýba.Takze som vydatá žena (cca 14 rokov) s dvoma detičkami. Manžel je perfektný otec, nemá žiadne neduhy ktoré by ma trápili až na dve veci.Prva je tá že sexuálne nám to neklape,resp. ma nedokáže uspokojiť, je to s ním nuda a tá druhá (a možno tie dve veci súvisia so sebou) je že ma nepriťahuje už ako chlap. Mám pocit,že žijeme po boku ako spolubývajúci a strašne ma to frustruje. A teraz k veci.Pred mesiacom som spoznala jedného muža a ja som ešte nezažila za celý život ten pocit,že by ma niekto tak priťahoval a nemyslím tým že fyzicky ale intelektuálne,správaním,spoločnými záujmami, proste sme takmer úplne vo všetkom na jednej vlne. Mňa to úplne že zmiatlo.Vobec som to nečakala,ani nehľadala, ani nechcela a akosi to prišlo samo od seba.Stretli sme sa, došlo aj k vzájomnym sympatiam (nespali sme spolu) a všetko sa odohrávalo akoby v inej dimenzii,proste tomu sama nerozumiem. Lenze po vzájomnej výmene názorov ma takpovediac pekne poslal kade lahsie.A ja som jednoducho z toho mimo.Viem že on sa mi neozve pretože ak je niekto trvdohlavejsi ako ja tak je to práve on a ja sa mu po poslednej správe uz nemôžem ozvat, nakoľko mi to moja hrdosť už nedovolí.Takze predpokladam že tak rýchlo ako to začalo to aj skoncilo.Nikdy v živote som sa kvôli chlapovi netrápila.

Strana
z3
panelacikova
28. aug 2021

@cippi pekne napísané. až na to, že spriaznená duša naozaj existuje. ale musíte mať mnoho, mnoho spoločného. a to nepíšem len o záľubách. a na počudovanie, nepíšem ani o deťoch. ale o všetkom. celom živote, celej bytosti...

luccija
28. aug 2021

No dobre a teraz uvazujes, že sa rozvedies či nechápem?tak buď v sexe sebec...s tým novým to boli len hormóny chémia...odišlo by to za chvíľu .možno v bežnom živote by ste si nerozumeli, a čo deti...také poblaznenie je chvíľkové.Kazdy občas túži zase mať motýle v bruchu čakať na správu, plánovať romantické výlety...

alaguema
28. aug 2021

Určite ide o poblúznenie s tým pánom úžasným a s manželom ide o vyhasínanie vášne - to sú hormóny!! To s láskou nesúvisí. Budujte svoje manželstvo odznova. Máte rodinu a teda zodpovednosť. Viem, že dnes je trendy hľadať svoje šťastie a povedačky typu, keď je mama šťastná, aj deti sú šťastné sú takou skratkou k rozhodnutiam, pre ktoré tie deti nakoniec aj tak trpia. Otázka znie, prečo mama potrebuje k svojmu štastie nového chlapa? Prečo naozaj? Ako veľmi tam úraduje tvoje ego, ktoré ten super chlap pohladkal? Ako veľmi ide len o tvoje pocity, že si zas pre niekoho zaujímavá a úžasná. Tie dokážu zvýrazniť sympatie a náklonnosť k človeku, ktorý nám to dáva, o 100%. Možno by po rokoch vzťahu bol ešte horší partner, ako je tvoj manžel. Treba to preskúmať do hĺbky, byť sama so sebou a skúsiť byť na kosť úprimná k manželovi. A vôbec neriešiť "hrdého" (rozumej detinského a nezrelého) týpka, ktorý sa po výmene názorov ani neozve. To tiež o niečom svedčí.

luccija
28. aug 2021

A k nadpisu...láska to nie je ináč by ste boli spolu.Nezatazuj si hlavu takýmto úletom ešte dobre, že ste spolu nič viac nemali to by si sa namotala ešte viac.Nerozbijaj si rodinu kvôli chemii

autor
28. aug 2021

Ďakujem vám kocky všetkým veľmi moc,všetky vaše odpovede som si prečítala,aj viac x a snažím sa z nich niečo vziať🙂

maria1989
28. aug 2021

Inak - mozno by ta neuspokojil ani ten novy.

autor
28. aug 2021

@maria1989 možno ale to už sa nedozviem.

lily14
28. aug 2021

Veď napíš či sa stalo

sandrika1986
28. aug 2021

...ten chlap co ta opantal, tak bol tiez zadany ?

autor
29. aug 2021

@sandrika1986 nie,nebol zadany

bambinomio99
29. aug 2021

Lepila som 4* za 12 rokov vždy som sa snažila ja ...nie my
Teraz žijeme oddelene v rozdielnych krajinach a veľmi to ukázalo že som mala pravdu
On má svoje pohodlie,auta,psko,peniaze a domov zavolá raz za deň na 5 minút
Keď bol doma doslova nechápal ako fungujeme

bambinomio99
29. aug 2021

Ale je pravda že novým vzťahom to neporiesis ... najskôr vyries manzelstvo potom iné vzťahy

Strana
z3