icon

Láska na prvý pohľad: Ako to zvládnuť?

29. dec 2023

Neviem ci je nadpis ten správny, ale iný mi nenapadol.

Prečo v živote stretnete hrozne veľa pekných mužov, a potom zrazu stretnete toho jedného a nedá vám spávať. A to ho skoro vôbec nepoznám.
Akokoľvek sa snažím, nejde mi prestať na neho nemyslieť, ráno je prvý na koho myslím a večer posledný na koho myslím.
Sedím akurat v práci a uz na neho čakám. ( nie nič spolu nemáme)To len ja som hotová z neho.
Poznám už aj jeho hlas .
Vždy keď si poviem ze ho "nechám ist" zas sa nieco pokazí. Ako včera.
Neviem co ma v hlave on o to viac ma to štve.
Sú dni keď sa cítim ako duch pri nom. Nepozdravi, ( ak sa prvá pozdravím tak odzdravi) , ak ide okolo mňa tak sa pozerá na úplne inú stranu . Včera si vravím že to musím nechať tak..... 😭
No včera sa na mňa pozrel aj 2x keď sme okolo seba isli ,usmial sa... dokonca som videla ako sa pozera do okien, ako keby ma tam hľadal , začal si pískať ( to on robí vždy) aj to mi prišlo také ako keby som ho mala počuť. Zatvárala som okno, zakyval mi a ja som bola úplne hotová. Zmena práce by bolo jediné možné východisko . No ja mam tuto práci rada a som v nej už pár rokov.

Ps1 chcela som sa len vyrozprávať
Ps2 som vydata 😭

h2
29. dec 2023

On má 30? Prepáč, naozaj nechcem byť na teba zlá, ale je veľmi malá šanca, že 30 ročný chlap by mal záujem o 37 ročnú vydatú matku 17 ročného "dieťaťa". A ak, tak len na sex. Na vážny vzťah môžeš rovno zabudnúť.

marcellka32
29. dec 2023

Veď ti píšeme čo máš robiť, venovať sa mužovi, choď nakupovať sú výpredaje, prerabaj/zveladuj dom/byt to zaberie hodne času...ak máš záujmy šport/plávanie/box...proste si povedz že by to časom aj tak bola rutina....ty sa v tvojom vzťahu nudíš a to máš zmeniť

marcellka32
29. dec 2023

@h2 môže mať záujem o vážny vzťah, ale veď autorka netuší aký je, aku má povahu, čo to je za človeka..no proste moja 15 ročná dcéra nemá takéto zmýšľanie

roja01
29. dec 2023

Kriza stredneho veku. Poznam taku, ktora isla za svojou laskou. Manzel ju prosil, aj boli u odbornika. Nepomohlo. Ona je dnes nestastne vydata uz za dalsieho, pretoze ta jej laska nestala za nic. A manzel si casom nasiel mladu s ktorou ma 3r dieta. Omladol, tesi sa zo syna. Zmenil i zamestnanie. Uziva si to.
Este som zabudla dodat, ze si velmi pokazila vztah so svojim, dnes uz dospelym dietatom. Dost sa odcudzili.

marifu
Autor odpoveď zmazal
h2
29. dec 2023

@marcellka32 Tak možné je všetko, určite existujú aj také prípady. Ale povedzme si úprimne, tá šanca je naozaj dosť malá.

autor
29. dec 2023

Ja nechcem žiadny vážny vzťah, ja už mám. A rodinu nikdy neopustim.

tundra
29. dec 2023

Vies co sa hovor:"Ked je koze dobre,ide na lad tancovat"🤗

autor
29. dec 2023

A vraj nevyzerám na 40tnicku. 😂
Sú hotový keď poviem ze uz mam tak veľké dieťa. To len tak na okraj.

autor
29. dec 2023

@tundra viem viem. No co uz narobím keď to neviem ovládať

evaachesa
29. dec 2023

Žena zlatá, vlez si do studenej sprchy a pár krát sa ale že poriadne prefackaj! Fakt.
Zažila som niečo podobné na výške, ale boli sme si vtedy bližšie. Vytriezvela som z toho a dnes nechápem samu seba lebo vôbec by sme spolu neboli na jednej vlne a nerozumeli sme si ale chémia bola vtedy silnejsia a asi aj jediná prítomná. Tiež som potrebovala preplesk a keď zišiel z očí, zišiel aj z mysle. Teraz sa na tom len zasmejem aká som bola pobláznená a že som šťastná že som stretla môjho úžasného manžela. 🙂

deedol
29. dec 2023

Podla mna sa to stava, mozno dokonca castejsie, sko by si si myslela, ale ty si dospela a mala by si vediet ovladat svoje pocity, nech je to akokolkvek tazke. Vzdy ked nanho pomyslis, vedome sa sustred na nieco ine. Kludne na zapletku knihy, filmu, pracu, spomienku s muzom/dietatom. Proste nahrad ten romanticky film s tymto muzom vo svojej hlave niecom inym. Drzim palce, pojde to.

moonlight1210
29. dec 2023

Muz je tvoj jediny vazny vztah, mozbyt, ze mas potrebu este vyskusat, ake je to zas byt nieci objekt tuzob.

Dalsia vec je, ze ti mohol zarezonovat uplnou trivialnostou. Vyrazom tvare, gestom, sposobom, ako nieco povedal, alebo hoci aj tym, co mal zrovna oblecene. Nejak to v danej chvili suznelo s tvojou predstavou pritazlivosti.

Ale v realite ho vobec nepoznas. Nestretavate sa, aby ste spolu hovorili. Len sa letmomminate, ked idete okolo seba. Parktrat ste spolu chvilu hovorili.

To dava obrovsky priestor tomu, aby bol ako ciste platno, na ktore si ty projektujes vsetko, co je tebe mile. Pripisujes mu to. Podvedome. Ze je taky a onaky. Skvely.
A ze keby ste boli spolu, tak presne taky by bol k tebe. Je strasne lahke sa fo tychto snov zamilovat. Su uzasne.
(Manzel toto neumoznuje. On s tebou totiz realne zije. Jeho charakter poznas. Nie na 100% s tebou suznie vo vsetkom. Tam tento luxusny priestor na snivanie nie je. Takze on, chudak, aktualne tvojim fantaziam o tom druhom nema sancu konkurovat.)

Tak zacni naopak postupne rozmyslat, ze tvoj sampion moze mat vlastnosti, ktore ti nie su prijemne. Ze vie urobit veci, ktore by si u muza zazit nechcela. Pri ktorych by ti bolo trapne, ci smutno. Nezniesla by si to.

V Peliskoch je pekna scena.
Jindriska sa mamy pytala, ci jej otec bol vzdy taky
(vseveduci, cholericky nervak, ktory jediny vzdy vsetko vie a robi spravne). Dostala odpoved, ze nie. Bola zvedava, preco sa mama donho zamilovala. Tak jej mama ukazala jeho fotku z mladosti, na ktorej bol ako pekny mlady muz.
Jindriska ukaze mame teda fotku svojho priatela (jemne podobneho jej otcovi z mladosti) a mama jej povie: No, podoba by tam bola.
A Jindriska sa zhrozi, ze aj jej Elien by sa raz casom mohol stat takym nervakom ako jej otec.

Takze ano, jedna vec je snivanie a zaciatok vztahu, a druha potom realita bytia spolu. Ten uzasny mlady muz, o ktorom fantazirujes, ze si nim tajne milovana (a milujes tie pocity, ktore ti to prinasa), vobec nemusi byt ziadne terno.

25daniela
29. dec 2023

Ale veď to je úžasné, splanutie citov.. Vychutnaj si to a nič nerob. Presmeruj ich doma na manžela..

barborachors
29. dec 2023

To o tom vzhľade ti hovoria len aby ta neurazili, hovorí sa tomu aj diplomaticka zdvorilost.. asi mas v robote malo práce, ked mas mas na takéto myšlienky energiu. Ako by sa ti páčilo keby toto tu pise tvoj muž? Že bazi po mladej sexi kolegynke?? Si jedna matka a manželka a vypisujes tu ako bláznivá pubertiacka. Aj tak je ten tvoj objav určite gay alebo ma doma sexi instagram infliencerku a ty si pre neho vzduch, podla mňa.

unicornlady
29. dec 2023

Podľa mňa mu proste lichotí tvoj záujem (možno), a preto na seba púta pozornosť (ale toto tiež nevieš, či naozaj chce pútať tvoju pozornosť, alebo proste taký je). Keďže vysvitlo, že ty ho vôbec nepoznáš.

dion287
29. dec 2023

Neviem ako sa toto dá. Očividne nám nehovoríš úplnú pravdu lebo keby máš 100% manželstvo nikdy by sa toto nestalo. A ak by aj tak tak potom nie je niečo poriadku s tebou. Viem ze ti tu baby píšu ze je debilina odísť z práce a tak. Možno majú aj pravdu neviem, ale ak to trvá tak dlho a je ti z toho takto a si presvedčená ze doma máš všetko 100% a ze ho miluješ tak by som zmenila pracu a tým zachránila to čo možno máš v pláne dojebať. Ale celkovo to nie je v poriadnu ak sa zamilujes do niekoho iného.

autor
29. dec 2023

@dion287 tak 100% nieje žiadne 😂 ale tak na 95% by to mohlo byt.

autor
29. dec 2023

Dnes som si poplakala... 😭
A čo ďalej? Neviem. Chcem aby mi bol ukradnutý.
S tym pôjdem do nového roku 🥺

autor
29. dec 2023

@unicornlady 🤷‍♀️😔

autor
29. dec 2023

@barborachors ale ty asi nevieš čo je diplomatická zdvorilost 😆😆
Nie nehovoria to preto, poznám ich. 🤔😀

h2
30. dec 2023

Autorka, ty si sem už o tomto písala? Ako komentár v tejto diskusii? https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/zalubeny-manzel/

autor
30. dec 2023

@h2 áno

zoja_
30. dec 2023

Ak si chceš popísať, napíš mi správu.

zoja_
30. dec 2023

Prežívam niečo podobne😌

autor
30. dec 2023

@zoja_ veľmi rada, ale uz som tu dlho a nechcem sa prezradiť, hanbím sa za to. 🥺

autor
30. dec 2023

Včera som si poplakala a povedala ze je to naposledy co som kvôli nemu plakala. Nepodarilo sa, dnes som plakala zas. Potom sa vrátim domov a tvárim sa že je všetko v poriadku 😒🥺

mladena
2. jan 2024

nijako rozumovo či logicky sa nedá vysvetliť, že zamilovať sa môžeš aj do niekoho koho ledva poznáš a pomaly nič o ňom nevieš 🙂 je tam to napätie medzi vami, ktoré je ale zvláštne príjemné. Inak čo som si všimla takmer zásadne sa to stáva tam kde žiješ pokojný život, dobrá robota, harmonické manželstvo, ale problémom je že medzi tebou a manželom to už také "nabité" nie je.

u2jana
2. jan 2024

Je to ľudské, nie sme stroje naprogramované milovať jedného človeka. Chytá ťa kríza stredného veku, mládi v prdeli, dieťa už samostatné, s mužom streotyp.
Skús navrhnúť mužovi wellnes sami dvaja, alebo večeru.
Keď stretneš toho druhého, tak ho ingnoruj, odolavaj pokušeniu, nepodporuj to v ňom, lebo keď do toho spadnete obaja, už to bude všetko len ťažšie…

Alebo je tu možnosť B: povedz to mužovi, rozveď sa a začni si tým druhým, nebudeš ani prvá ani posledná.

autor
2. jan 2024

@mladena tak jasne, po toľkých rokoch spolu už to medzi nami nie je take, ale ľúbime sa. 😔

@u2jana možnosť b neprichádza do úvahy. Nikdy muža neodpustím. Toľko sklamania prežil...

😔😔