Lelosi legíny - kvalita
Ahojte čo poviete na lelosi legíny su dobre? Ako ste s nimi spokojné? Premýšľam či sa oplatia... Či ine by ste odporučili?
Ďakujem za odporúčania 👍
@veronikavaneska ako leginy z lidla,hm alebo hociakeho obchodu.som tehotna,brucho velke tak som si objednala plus.na stehnach vytahane velke,na bruchu take v pohode inak.lutujem ze som neskusila czalczedoniu alebo intimissimi radsej
@veronikavaneska
Som velmi frustrovana z komunikacie s touto spolocnostou. Jednu objednavku som mesiac riesila, lebo mi velmi sporadicky odpovedali na maily, medzitym mi odpisali, ze produkty, ktore som chcela sa vypredali a kym mi odpisali znova, uz ich aj naskladnili a ohladne reklamacie mi posledne tyzdne uz ani neodpovedali. Dodnes nemam ani slubovany kupon ani nahradne leginy, ktore som na vymenu chcela. Vracala som leginy (LONG-OCEAN-BASIC Ocean), ktore boli inej kvality (menej flexibilne) a uzsie ako inej farby leginy rovnakej velkosti. Objednavam si strednu velkost - "MEDIUM" ale leginy "OCEAN" boli dost tesne aj dcere, ktorej objednavam velkost "S"
Telefon schvalne nemaju a mailovat sa s nimi tiez neda, takze ak vznikne akykolvek problem, MATE PROBLEM a to MASAKRALNY.
Po nejakom case sa vraciam k tejto diskusii a bohuzial tiez s negativnou recenziou. Mam asi 5 ks lelosi legin. Okrem uplne prvych ktore som kupovala ked este len zacinali, tak sa mi vsetky ostatne po roku zacali parat, vybledli, vytahali sa. Uz ich urcite viac kupovat nebudem.
@martina_pinke
este doplnam:
pisala som recenziu aj na ich stranku (kedze komunikacia s nimi je maximalne nedobra, recenzia nebola pozitivna a zadala som hviezdicku len jednu). CO MYSLITE? ZOBRAZILA SA? SAMOZREJME, ZE NIE!!!!! Napisala som druhy krat, skusila som dat hviezdicky 3 (cize stred), i tak sa recenzia nezobrazila. Takze cenzura ako hrom!
Mam teraz 7 kusov ale uz si nekupim. Celkovo nespokojnost a uz sa mi nepaci ani pristup obchodu. Prve 4 som kupovala pred 2 rokmi. Vtedy mali este ''ine ceny'' vyslo to omnoho menej, tusim 15 eur za kus akychkolvek.. Po roku su osuchane, zmolkove a trhaju sa svy vnutorne a riadne to potom aj svrbi na kozi ked su svy roztrhane. (hoci sa peru na 30tke) Presne, na stranku si daju ina pozitivne recenzie a oznacia leginy ''outlet'' akoze v zlave hoci v skutocnosti sa cena vobec nezmenila a prave naopak, od minula dokonca vzrastla,cize robia z ludi blbeckov. Leginy za cenu 30 e su akoze outlet. Vobec sa uz neoplatia,nie su zas az take uzasne aby som za jedny leginy dala 30e. Co su zo zlata?Leginy z tesca cierne za 6 eur mi vydrzia dlhsie ako tieto a tiez su makke,bavlnene dokonca. Sila je,ze neda sa v podstate ani napisat recenzia lebo na heureke naschval nie su samozrejme,tam by ludia videli i tie negativne recenzie. Prisli mi teraz posledne 3 kusy a uz nebudem objednavat. Vyzeraju mensie usite. Ale celkovo ta politika obchodu to sa mi nepaci....predrazene ozaj predrazene na to kolko iba vydrzia. Tiez som si vsimla,ze najnovsie vsetky tmave farby (co zrejme opticky zostihluju) maju od 30 e vyssie a farebne tie nemaju problem dat do zlavy.... myslim si uz o nich svoje a to sa mi teda javi ako velmi nepekne
A ja zase dopĺňam… objednala som si znovu a sú prijemne na nosenie, makkucke, ale po týždni nosenia už mam na nich zmolky medzi nohami 🙈 ako naozaj legíny za 30€ by po týždni takto vyzerať nemali!
@veronikavaneska ja som si kúpila mikinu Lelosi (cca pred týždňom) dala som ju na 30°C vyprať (šetrný program) farby zliezli..deeees.Vyzerá to ako nejaký ,,ležiak" čo stál mesiace v sklade.
A vraj zľava 30% čo sa oplatí.Najradšej by som tú mikinu šmarila do koša, tak vyzerá..ale ponosím aspoň na doma🫣
Baby, mate skusenost s lelosi stahovacim pradlom?
Mám 3 všetky sa mi potrhali😕 neodporúčam
@ckatka Taktiež mám tento problém a neviem či to nejako riešiť, mám ich veľmi rada ale sú dosť drahé na to aby mali využitie len 2 mesiace. Vy ste to neskúšali nejako vyreklamovať?
Meriam 170cm a su mi dlhe a jedna nohavica sa stale vytáča do strany. Musím si ju napravať. Vlastne ich radšej ani nenosím
Akutalizujem túto debatu - Lelosi po týžni ani nevybavili objednávku, ktorá bola vopred zaplatená. Lelosi Neodporúčam.

@soldi ďakujem pekne