Lelosi legíny - kvalita
Ahojte čo poviete na lelosi legíny su dobre? Ako ste s nimi spokojné? Premýšľam či sa oplatia... Či ine by ste odporučili?
Ďakujem za odporúčania 👍
Zamna super vydrzia nevydrzatelne 😄ale zase necakaj nieco uplne dokonale ale su super musim za seba povedat
Pokiaľ si chuda a máš medzeru medzi nohami....okej.
Ja nosím veľkosť 44, kúpila som si ich v tehotenstve. Áno, sú príjemné, neprehľadné a fakt pohodlné.
Ale - medzi stehnami sa mi deru veľmi rýchlo. Po 3 použitiach mam zmolky a po 3 mesiacoch diery.
Mam 6 ks a robia to všetky.
Mne su moc teple.teraz na jesen su idealne ale ked bolo teplejsie ja som sa v nich potila...
Za mna nie, nevyhovuje mi material, podla mna nedychaju. Mam radsej bavlna-elastan. Ale vzory maju pekne. Zato som velmi spokojna so znackou Litex. Mam od nich rozne druhy a su super.
@veronikavaneska ahoj,ja som spokojná,na cvičenie aj bežné nosenie sú veľmi fajn.
ja mam dvojo a fakt tlieskam... tak ako pise
@ckatka tiez som vacsi kus baby... zmolky medzi nohami, nenosim ich tak vela ze by sa uz roztrhali, ale ak by boli stale nosene, tak zrejme hej.
@veronikavaneska mne to pride ako take hrube silonky, taka tepla umelinka, navyse na mna su prilis elasticke-stahujuce. Nosim ich von, teraz na chladne pocasie s dlhou bundou je to super. Ale vzdy sa tesim domov, ako si ich prezleciem z bavlnene, uplna ulava. Nosim velkost 42 bezne, a kupila som tie najvacsie, neviem ako v tom vydrzi niekto, kto nosi 44-46. Kupila som v akcii hned 3 ks, vsetky velkost plus, a jedny (cele cierne) su vyrazne mensie, takze kontrola kvality tiez nic moc.
Umelina, neprijemny material pre mna. Farba sa hned vyprala, ozmolkovali sa, vzadu zliezol napis a cierne amen tma. Ked som si sadla mala som na sebe vsetok prach, des ...
@veronikavaneska ja nemám Leginy, ale nočnú košeľu a príšerne sa v nej potim, v bavlnené sa vôbec nepotim, takze je moc umelá .
Ja som ich nosila do 9 mesiaca (110kilova fuchtla), omnoho pohodlnejšie ako theotenske, nic sa mi medzi nohami nezozmolkovalo a to som ich nosila fakt celé tehotenstvo na striedačku s bermudami tiez lelosi. Ja už iné ani nekúpim a to ja som skeptická voči takýmto výstrelkom a ešte za takú sumu na to ze su len do záhrady a na doma (na verejnosť legíny nenosím, výnimka bola teraz tehotenstvo kedy som fakt nemala co obliect) Ale fakt pohodlnejšie gate som na sebe ešte nemala.
@veronikavaneska po dvoch razoch zmolky
Strasne sa na ne chytá a nekvalitne zosite
@zuvelyn to si ich vazne 110 kilova navliekla a boli pohodlne? Si to vobec neviem predstavit. Ale ja neznasam aj pancuchy, lebo su tesne, tak mozno mam len averziu.
@veronikavaneska za tú cenu by som čakala lepšiu kvalitu.po jednom praní som mala žmolky na zadku.viac ich už nekúpim.inak sú príjemné na nosenie.
@pondelok01 ano na obrie brusisko par dni pred pôrodom, ani sa nesmykali dole 🤷🏼♀️
ja mam viac vzorov a kvalita a velkost dost zalezia od vzoru. mam maskacove sede aj zelene, zelene su mensie a menej kvalitne, sede su super. mam bordove s jemnym vzorom ciernych kvetin, tie su tiez super. potom mam cierne s farebnym spodkom a pasom a cierne s duhovymi farbami dole. tie s duhovymi farbami dole su mensie a kvalitnejsie.
jedny mi prisli s dierkou, poslali obratom novy kus.
Prosím vás nefarbia vám legíny? Ne púšťajú farbu? Ja som bola z nich nadšená, keď prišli, tak som ich obliekla cca na 2 hodky a ze dám ich potom preprat. Bola som zdrozena, biele nohavičky úplne čierne, ne zišlo mi to z nich ani po 2 praniach s odstraňovačom škvŕn a farby...som bledsia, tak aj nohy zafarbené, 🤷♀️. Neviem ci ich hneď reklamovať alebo ešte skúsiť oprat a namočiť do octovej vody? Som sklamaná, lebo som ešte jedny kupovala ako darček... Mam podobnú skúsenosť s Mango riflami a tie som x krát prala a dávala do octovej vody, nakoniec mi uznali že bola chyba vo výrobnom procese. Tak neviem, či mám zase smolu, alebo to mate aj vy? Ďakujem
@soldi mozem sa opytat ci sa pri reklamacii plati postovne? Lebo tiez mam teraz 1 nove leginy na reklamaciu a chcem vymenit za take iste...

za mna okej, ale nic specialne zase od toho netreba cakat.