icon

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo

13. okt 2023

Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
karolinakr
15. okt 2023

@mia2906 tohto sa bojím najviac, že niekto začne rozprávať to už aj na moje nervy moc

zemiakovysalat
15. okt 2023

U nas strngali ihli na háčkovanie v krabici, ked babka zomrela. Stará susedka povedala že prišla ma babka pozdraviť, lebo ma mala rada.

zemiakovysalat
15. okt 2023

@derdia no veď tešim sa na to peklo 😅

akbara77
15. okt 2023

@magic08 ja zase verím na ľudskú blbosť....je nekonecna....

fauko
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
15. okt 2023

@dominikamacakova daj este nejake zazitky, suvisi to s bytom, ze dokial si byva inde, nič sa nedialo? lebo niekedy za to človek nemože, nastahuješ sa niekde...

pkgirl30
15. okt 2023

@fauko áno dala, ale buď sme boli v tom tak hlboko že to už nepomáhalo alebo bola tá energia v byte tak silná že nič nepomáhalo len odtiaľ odísť

vanilkovazmrzka
16. okt 2023

Ludia zomieraju kazdy den, ale tazko povedat, ze tentokrat to bude mat na svedomi tvoje zrkadlo 🙂

erikavesela
16. okt 2023

@derdia ty mas dost

luczach
16. okt 2023

Je to znamenie - niekto umre, prisiel sa rozlucit

henka123123
16. okt 2023

To je zrkadlo z lidla? Lebo aj mbe vcerA padlo zo skrine len tak

megan777
16. okt 2023

Spadol televizor a zomrel ocinov brat,hovorili nasi

autor
16. okt 2023

@vanilkovazmrzka je úplne nornalne, že ľudia zomierajú. No keď padne zrkadlo tak mňa zomrieť “niekto” ale niekto tebe blízky 🤦‍♀️
@henka123123 nie, nie je z lidla. A mám ho už asi 5 rokov

autor
16. okt 2023

@luczach to tak poznám aj ja. No chvalabohu nikdy nezomrel a dúfam, že to tak zostane.

mishellinka5
16. okt 2023

Mne pred asi 2 mesiacmi ani si nepamätám padol z poličky taký lahky plastovy malý košíček , stále nechápem ako lebo okolo neho boli veci a tie nepadli … proste ja som racionálna dosť ale nedošla som na to ako inak než levitaciou sa to stalo😆😆takže úplne ťa chápem ,síce nie som fyzik ale ani keby dosiel vedator tak mi to proste nevysvetlí…. A tiež tam ten košíček stál mesiace… Ale nic sa nestalo , nikto neumrel, bolo o dva dni výročie babkinej smrti čo tiež nedáva “logiku” 😅 ale teda musím dodať že už sme bývali všelikde a v jednom byte sa mi diali divne veci aj v noci a tak a som rada že to bol podnájom a mohla som sa odsťahovať 😁 aj v rodine mame rôzne takéto skúsenosti… bol tam aj kamarát čo tvrdí že “vidí” duše a videl … ja som to neriešila lebo proste bat sa treba živých a či je to pravda alebo nie vlastne nic nezmení na tom čo sa deje 😄 a môj racio mozog si chce hovoriť že sú to sprostosti ale tak keď nejaké veci zažiješ … takže tak…

marionete
Autor odpoveď zmazal
valeria_h
16. okt 2023

@derdia Amen ❤️

magic08
16. okt 2023

@akbara77 no tak si si kopla, je ti uz lepsie?

rakahaka
16. okt 2023

Ja len ze do bytu si mozes kadeco doniest, aj nevinne sosky, ktore maju kdeake ritualy nad sebou robone. Realna skusenost: pani si doniesla z egypta slnko vyrezavane. Ale jej sa extremy diali doma, buchoty rachoty, ani vysvatenie nepomohlo dokym to slnko nevysmarila

delphina912
16. okt 2023

Zober si zväzok akýchkoľvek byliniek (šalvia,materina dúška) pootváraj všetky okná dvere šuflíky postele všetko čo sa otvoriť dá, zapál zväzok a každú miestnosť prejdi zľava doprava dymom, všetky kúty daj si záležať a potom ešte dôkladne prevetraj celý dom 😉 ak sa ti aj napriek tomu stane niečo také znovu, niekde dym nedošiel 🤭 tak opakuj postup 🙃

vanilka83
16. okt 2023

Stalo sa už aj nám a nie raz,prestaň si to spájať s niečím zlým a duchovným a dobre bude...môže ti pomôcť vysvätit si dom to môžeš aj sama ak si zoženieš svätenú vodu alebo požiadať nejakého kňaza hneď sa budeš cítiť lepšie a pomodli sa za rodinu zájdi na spoveď mne to všetko pomohlo a už nemyslím na zle veci,strach je zlý pán.

andreabug
16. okt 2023

@miskakyska nam do vane 3x treslo daco a nic v nej, co 3x dakto z rodiny zomrel

andreabug
16. okt 2023

Zrkadlo kamoska rozbila a o par dni na to jej zomrel velmi tragicky snubenec.
Ked svokra zomrela, vsetko sa nam zacalo kazit, vypinat elektrika, na pohrebe muzovi na saku gombiky odpadli - 3, mne sa na sandalach roztrhla pracka... mali sme ju radi. Ale ked som uz mala toho dost, priamo na odprevadzani truhly som vykrikla - A babka, uz dost toho bolo! Vtedy uz nic, prestalo zazracne.
Ked mi oco zomrel, telefonovala som s mamou a taky studeny vzduch mi presiel po nohe, este aj mama povedala, ze sa prisiel rozlucit so mnou... ma hocikedy po nohe otcovsky pohladil, mala som ho velmi rada a velmi mi chyba. Po pol roku mi v sne spieval o slovenskej rodnej dedinke, som spievala s nim a plakala. Bolo to presne pol roka po jeho smrti 😞 dovtedy nic a az po dalsom pol roku zas...
Ked nam 3x niekto zomrel v rodine-teta, starka, starky, taky rachot do vane, vsetci sme poculi, iba mama - dakto zomrel a uz sme len cakali telefonaty a tak aj bolo ☹

Ale aj toto mohla byt nahoda, nebolo u vas zemetrasenie?

elvia
16. okt 2023

@stanulienkat to nieje o mŕtvolách, to je o energii . Áno stáva sa to a isto sa to nestalo len tak .. treba vnímať znamenia ,chápať ich .. mať vyššiu úroveň vedomia .Vysvetliť to neviem ale určite to nieje náhoda a ani tak banálny dôvod ktorý sa snažíš autorke nahovoriť. Jedno však viem ,báť sa netreba ,žiadne strachy z toho vyvodzovať, len byť pozornejší a vnimavejší všeobecne.Celý život sa nám dejú určite veci ako "znamenia" .. málokto ich ale postrehne 🤷‍♀️

autor
16. okt 2023

@andreabug nebolo u nás zemetrasenie. Ja som zo západu. A ak by aj malo byt nejaké mikro ako písali vyššie tak myslím, že skôr by spadol ten ľahký toaletak ako ťažšie zrkadlo

pkgirl30
16. okt 2023

@delphina912 aj ja to robievam so šalviou každý krát keď je spln

salije
16. okt 2023

@pkgirl30 kokooos ja som slabsia povaha toto by som nerozchodila

elvia
16. okt 2023

@autorka keď sa takéto niečo stane/deje to nieje strašenie nakoľko logicky strašidlá neexistujú 😊 iba ak v rozprávkach.. má to hlbší zmysel.
ps : iba nevedomie zabíja.

pkgirl30
16. okt 2023

@salije veľa nechýbalo a tiež by sme to nerozchodili ale všetko zlé je na niečo dobré, myslím si že tá zlá energia nás preto dokázala tak veľmi ovládať lebo mi samy sme boli veľmi slabí ľudia, takže ak človek na sebe začne pracovať je šanca že na človeka potom už tie energie nemajú dosah, takže na druhej strane som aj rada že sa to stalo

charlotte911
16. okt 2023

nemusi to byť niekto z rodiny, ale aj niekto koho poznáš, od susedov, kolegov, známych....je to nejaké znamenie, ja mávam sny, cítim vôňu myrhy alebo kvetov, zavyja pes a už len trpnem a čakám a vždy niekto umrel, hoc aj predavačka, ktorú som len z obchodu poznala, alebo pacient u nás v ústave....a pre tých čo neveria, v nočných službách zažité hlasy ktoré vás oslovia menom, kroky ktoré prechádzajú v tom tichu okolo vás, keď sedíte, otváranie dverí ked prievan nikde nieje, tiene ktoré sa pohybujú....kto neprežije veru nepochopí, vždy keď nám niekto umrel sme zapálili v práci sviečku, to pomáhalo, aby bol v noci kľud, už nám to vedenie zakázalo kôli možnému požiaru, ale v nočných sa deje toho dosť, poumieralo tam mnoho ľudí za tie roky, čo ústav stojí.