Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

sv. jan maria vianney to mal tak, ze kazdy vecer mu diabol rozhadzoval veci tak, ze sa ramus z fary ozvyval na celu dedinu. raz sa uz dedincania dohodli, ze za nim spolocne pojdu, lebo si mysleli, ze sa vecer opije a vsetkym trieska. tak dosli, on im otvoril a oni videli, ako mu na fare lietaju veci hore dole same od seba a on im len povedal, ze to mu diabol robi nazlost kazdy vecer. tak ci aj ty nemas nieco podobne
U nas iba raz spadol z nicoho nic dobre upevneny tazky obraz, nikto sa nad tym nezamyslel, lebo dovtedy sa nic podobne neudialo pred umrtim niekoho v rodine. Na druhy den zomrel starky. Po smrti starkej sa byt predal kamoske ale radsej sa z neho odstahovala. Splachoval jej zachod sam, voda sa jej sama pustala, hrnce v linke hrkotali, v okne tieň osoby. Aj moje 2 kamosky maju podobne skusenosti . Ja verim len tomu co sama vyskúšam, zazijem, uvidim, a odkedy sa mi stali tiez take veci ,odvtedy na to verim .
Nam padlo zavesene zrkadlo a pod nim sijaci stroj bol umiestneny.Padlo na zem ale nerozbilo sa.Zomrel nam ujo.
Viac ako paranormálnym javom by som verila fyzike.
@stanulienkat jasne v polke noci sa zmenilo tazisko 🤦🏼♀️
Este je skoro na zavery. Moze sa nieco stat aj o par dni... 😬
Ja keď som raz bola sama v byte, otvorili sa dvere od kúpeľne a vyplo poistky. Vysvetlenie: zle spravené elektrické rozvody a dvere na dverách otvára stále práčka, keď zmyka na najvyšších otáčkach 😁 už ma to neprekvapuje. Ale nejaké znamenia možno existujú 🙂
Nahoda to nieje....je rozpolene na polovicu rovno....ja som minuly rok chytila tanier a isla si nabrat jest a znicoho nic mi rovna polka taniera spadla...polka taniera v ruke a polka taniera co sa vobec ani nerozbila na zemi cela ...
Akože ja sa neprioajam zväčša do diskusií. Ale z môjho detstva mame skusenist taku. Mama milovala krížovky. Vzdy ked vyprevadila ocina do prace tak si lahla na posteľ a lustila kym bol cas.
So sestrou sme mali poschodovu postel vedľa ich manželskej. Ja som spavala hore. Jedno rano ked lustila tak som sa zobudila, zisla som normalne po schodíkoch dole, spýtala som sa jej ci ide do roboty. Podala som jej ruku pokyvala a isla spat naspäť.
Rano o 6tej nam zomrel dedo...
Samozrejme ze som nevedela o tom ako som bola pri mame v posteli.
Určite je niečo medzi nebom a zemou.
Nam sa vela veci stavali. Napríklad moja straka, často citila doma vôňu kvetov,ked jej nejaka kamarátka zomrela.
a teda ešte doplním, že vedľa zrkadlo bol položky napr aj toaletak. Takže ak by niečo určite by som spadol ten keďže je ľahký ako toto zrkadlo…
Pozri, mŕtvych sa netreba báť horšie je ked je to uz zla energia ako pisali niektoré svije príbehy. Aj take mame, presne o tom ako nieco pani sedelo na hrudi. Plus zle sny, poculi sme na vlastné usi kracanie po miestnostiach. Ak mam pravdu povedat zle veci presli ale pes nam zacak nesutocne zo spánku skuvinat vrcat vybrechuvat. No kto vie. A ja som vela o tom citala ze duša cloveka citi par dni dopredu ze,, zomrie,, ze sa niečo stane...
Myslim ze vela bab caka co napises, kto zomrel.. No snáď nikto a vsetci ste zdraví ❤️❤️
Nam asi 4 roky dozadu ked sme este byvali na byte, spadlo take velke zrkadlo co sme mali zavesene nad umyvadlom. Uprostred noci mega rachot, skoro sme skolabovali s muzom 😅 ani jeden nechcel pozriet co to bolo…… potom muz teda siel a zrkadlo spadnute a nerozbite!! Absolutne nic sa mu nestalo😄
Btw nemyslim si ze to je nejake zle znamenie🙂🙂 neboj nic sa neudeje..
Ano u rodicov sa stalo že zo skrine ca 2metrove zrkadlo vypadlo ale sa nerozbylo a ostalo to opreté o skriňu, nikto nepochopí ako to tak vypadlo a sa nerozbylo.O pol roka zase na chodbe s celým rámom spadlo zrkadlo a na milión kusov sa rozbylo.Nikto nič nepočul kedy sa to rozbylo, klinec v stene ostalo a bolo to riadne zavesene🤷
U nas na zachranke spadla nástenka a zázračným spôsobom tiež ostalo stať,neprevalila sa, vtedy zomrel exovi stary otec.
Alebo keď som bola v robote( v nemecku u pacienta) zazvonila pevná linka bez čísla o 2 v noci.Som to zodvihla a nikto sa neozval do telefonu, na druhy deň volal môj ex že mu otec zomrel o 2h v noci, no vtedy mi nebolo vsetko jedno😅
Aj ja som bývala v novostavbe a hrôza des, rozbíjali sa mi vrchné taniere v skrinke, jazdilo autíčko na diaľkové samé po byte.... Zistili sme teda kde mame postavené byty, bolo kedysi po blízku pohrebisko 300 ročne...
V novom byte mi letela váza z chladničky, bola až pri stene a váza odletela až do vedľajšej izby oproti kuchyni.... Za bieleho dňa, videla som to ja aj syn, bolo to v čase, keď nám skripal vzťah s priateľom, nebola to správna voľba partnera a predpokladám, ze zasiahol nebohý dedko, s ktorým sa mi stále snívalo, vždy si ma ochraňoval, kym žil... Ten deň som ho poprosila, aby nás strážil, ale už nechodil... Ze ho ľúbim a myslím naňho. A odvtedy je pokoj.
@dominikamacakova preboha 😱
@dominikamacakova wtf..🙄
Pokial nie je vo vasom dome a v zivotoch Jezis, a viera v Boha, tak moze byt vo vasom dome hocikto. To ze si ludia navravaju, ze duchovia a zli duchovia neexistuju, je hlupost. Su tu bezne, medzi ludmi. Medzi neveriacimi, lebo chcu ziskat ich duse a priviest ich do pekla.
Ci uz verite alebo nie. Je to kazdeho osobne rozhodnutie. Boh ho respektuje. A ti co neziju pre Jezisa... Ziju pre tu druhu stranu..nie je nic medzi.
@dominikamacakova toto neverím. Nebol v dome nieto iný , svokra alebo tak? 😁 Alebo namesacny?
Inak, raz o polnoci, sa v izbe kde som spala sama, pustila synova zvuková hračka. Reaguje na pohyb a začala rozprávať: Ahoj, pod sa hrať! Skoro ma drblo 😁😁
@mia2906 nie, bývam sama a deti spali 🙈
@mia2906 🤣🤣

@magic08 dobre píšem.. tieň osoby na stene idúcej hore schodami,zamykanie dverí,otec , keď bol na áre ..v noci sme sa zobudili na strašné rany na plechovej streche..a v tom čase ostali stáť aj hodiny kukučky, ktoré zrenovoval... ráno sme volali do nemocnice, či sa niečo nestalo..bol v kritickom stave,ale stabilizovaný..mamina sestrenica sa venuje takým veciam..no,akoby som to aby ma tu nevysmiali..bylinkarka?.. dávala mu silu a v tú noc sa zobudila, volala či sa niečo dialo,lebo cítila, že si od nej otec bral silu🤷
Ešte veľa toho, už to ani nevnímam..