icon

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo

13. okt 2023

Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
luccija
16. okt 2023

@mia2906 mne sa to stalo s hrajúcim nocnikom🙂zabudla som ho vonku na dvore a začalo pršať a začal hrať.

salije
16. okt 2023

@pkgirl30 na jednej strane ano. No ja o sebe viem ze som slaboch a nic nerobim pre to aby to tak nebolo.
Klobuk dole pre vami, zvladli ste to

pkgirl30
16. okt 2023

@salije ďakujem ♥️

elvia
16. okt 2023

@derdia aaaach tieto bludy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
ps: vysvetlíš mi čo má Boh spoločné s Ježišom?
Či to čo ti od mala do hlavy natĺkly?

maryetta
16. okt 2023

Mojej babky brat ked zomrel tak sa zastavili hodiny. Oni sami si to doma vsimli az neskor. Ze vlastne v tom case ked zomrel.

django871
16. okt 2023

Priateľ spal v obyvačke a nad ranom ževraj spadla gula z vianočneho stromčeka (celá, aj s tým háčikom, kt. bol pevne pripevnený o vetvičku) racionálne som nepochopila. Doobeda sa dozvedel, že mu zomrel ujo.

fauko
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
16. okt 2023

@fauko áno, časom keď som o tom začala čítať tak som si tiež pomyslela že to tak môže byť...okrem toho syn je autista a aj o autistoch sa hovorí že sú to kryštálové deti, prišli na tento svet z určitého dôvodu, no a tej energií sa to zrejme nepáčilo, práve preto lebo tieto deti sú čisté, nepoškvrnené

miskakyska
16. okt 2023

Ešte som zabudla 😀 aj v robote nás mátalo..a to sme boli viacerí svedkami, takže žiadne vyplody fantázie... kongresový hotel..na nočnej..na prízemí bar..v noci všade ticho, žiadna akcia,bolo počuť lietať muchy...naraz rachoty,zvuk rozbitého skla,akoby všetko sklo povypadávalo z políc,baru...ideme pozrieť, smrť v očiach, že preboooha to bude kalamita, čo sa stalo...a nič..ani jeden pohár nikde rozbitý....som rýchlo zabudla,ako mi tam lepilo😆
Výťahy tak isto si chodili hore dole,nemal ho ani kto,ani ako privolať na iné poschodie,lebo to boli zamestnanecké,hostia k nim prístup nemali...alebo kde sme si nechali na nočnej svietiť,tam bolo zhasnuté a tam kde sme zhasli sa zas svietilo..👻👻👻a "pohyby" sme sa tvárili, že radšej nevidíme...

fauko
Odpoveď bola odstránená
martina2ve
16. okt 2023

Ja som mala kedysi gulate kozmeticke zrkadlo este v krabici uplne nove, cakala som na namontovanie( lebo sa vrtalo to obkladacky), tak som ho odlozila do skrine, po tyzdni mi zomrela babka a ked som isla zrkadlo montovat zistila som ze je cele popraskane...a pred tyzdnom cca bolo bez chybicky.

pkgirl30
16. okt 2023

@fauko tej téme kryštálové deti sa nejak moc nevenujem ale verím že aj v tom je niekde pravda ..nie, s exmanželom som to ukončila na dobro, neviem či sa ho tá energia držala dlhšie ale po ešte rok po rozvode on bol asi v pekle, lebo jeho chovanie bolo presne také, keď ku mne prišiel navštíviť syna zanechal po sebe takú energiu že sme sa z toho spamätávali ešte dva dni takže som celý byt musela vyčistiť. Začal sa aj on venovať biblii a viere ale bohužiaľ z toho pesimizmu a znechutenia dodnes nevyliezol a bibliou skôr útočí, že všetko je zlé. A ja neviem či som v sebe mala ešte nejaké dozvuky ale v lete mi vyoperovali žlčníkové kamene ktoré boli tak čierne ako uhlie

zoeeoz
16. okt 2023

@derdia este ze ty v tom mas jasno 🙂

jevma
16. okt 2023

Nám sa niečo podobné stalo v deň pohrebu mojej svokry. Spadla lampa z poličky, ďalší deň sa syn pri uspavani neskutočne smial, nemohol prestať, akokeby sa s ním prišla rozlúčiť a aj s nami, povedala som, že ju máme radi, ale už nech prestane a do 10 sekund bolo po smiechu, a tretí deň som v inej izbe začula hrať klavír a potom už bol pokoj

adrianajozko
16. okt 2023

@miskakyska presne aj u nas sa to stalo 3x znamenia prvy krat ked zomrel dedko presne v tu noc spadol luster z 3 poschodia dolu schodiskom mala som vtedy 9 rokov potom asi o 2 roky zomrel mlady stryko a spadol v obyvacke velky obraz a ked nam zomrel moj syn tak presiel domom velky prievan az buchly dvere ale pritom bolo vsetko zatvorene. Vsetko sa to stalo priblizne v tych hodinach ked zomreli. Je to az hrozostrasne na to vsetko pomysliet nikdy by som tomu neverila kebyze to nezazijem a naozaj som tomu nechcela ani uverit keby sa ta posladna udalost neudiala mne. Ze vraj sa to stava a nikto nikdy nedokazal co za tym je. Viackrat sa mi zdalo ze syna citim pri sebe ale jasne ze som to nikomu nerozpravala povedali by ze som sa urcite zblaznila. Mozno to tak chceme citit a preto sa to stane prave nam.

luminaire
16. okt 2023

@dominikamacakova
to iste sa mi stalo tyzden pred padnutim obrazu v hoteli, mame reprak sonos, ktory sa zapina len cez aplikaciu v mobile, zacal hrat sam od seba, vsetci sme sedeli v izbe a zrazu sa zapol, mobil na stole zablokovany.
takze co to znamena, ze su na nas zle energie od zivych, alebo signaly smrti?

fauko
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
16. okt 2023

@elvia Čo má Boh spoločne s Ježišom? Ja a Otec sme jedno, povedal Ježiš.
A nie je to "natĺkly", ale natĺkli, keď už, množné číslo. Nemáš zač ☺️

pkgirl30
16. okt 2023

@fauko áno je to presne tak ako píšeš, veľa vecí vo svojom živote som musela napraviť a doteraz to tak robím, čím hlbšie idem tým viac vecí nachádzam a tým pádom som aj dlho žila v tom že som sa nemala rada ale teraz je to už iné, našla som v sebe lásku a dobro a je to skvelý pocit...snažila som sa naviesť na tú cestu aj ex, ale čím viac som chcela tým väčší odbor kládol on... každý človek má svoju cestu a nie je správne niekoho do niečo tlačiť, musí zistiť sám ako chce žiť

adzy
16. okt 2023

@pkgirl30 až zle mi prišlo ako som prečítala Vaše komentáre pane bože to ako keby som písala ja preboha presen toto isté ako sa narodila dcéra sa začali diať veci a najviac keď bol manžel na nočnej a áno aj sme sa veľmi hádali aj nervozita tu je veľká aj ja som si myslela že to je moja psychika a zašla som ku psychiatričke a presne ešte horšie mi bolo no našťastie už teraz inak vnímam už tu bývame 12 rokov v dome a pomohli až nám exorcisti ale ?pustila som to zas dnu nechtiac a cítim že tu je zase niečo a syn máva nočné desy a zapinaju sa nám hračky takže Vám pomohlo až odísť áno z bytu lenže čo v takom prípade ako sme mi že máme hypotéku a nikto nechce odísť odtiaľto okrem mňa...

adzy
16. okt 2023

@fauko prosím Vás vyznate sa ?niečo mame tetaz mi podobne ...

pkgirl30
16. okt 2023

@adzy úprimne ja neviem čo by som Vám poradila, lebo ani ja neviem odkiaľ som nabrala tú odvahu, z jedného dňa na druhý som manželovi povedala rozvádzam sa. A mali sme hypotéku, nemala som náhradné riešenie kam ísť, mohla som ísť bývať k rodičom ale keďže syn je postihnutý nechcela som im pridávať starosti. A odkedy som povedala že odchádzam všetko išlo neskutočne ľahko akoby sa mi všetky cesty otvorili, bývam presne na tej ulici ako rodičia, síce v obecnom byte ale mám záhradu, syn sa tu cíti veľmi šťastný, je kľudný a rok na to môj otec ochorel tak že sme ho takmer stratili a tým že som sa prisťahovala na ich ulicu som sa o neho dokázala starať a postupne sa uzdravil. Takže ja verím tomu že takto sa to malo, stať, že som sa mala dostať bližšie k rodičom aby som im pomohla a oni pomohli mne. Nemám právo Vám radiť čo máte robiť, nepoznám vašu životnú situáciu, ale jedno viem že zdravie je len jedno, žijeme len raz a nemáme právo hazardovať so svojím životom.

fauko
Autor odpoveď zmazal
adzy
16. okt 2023

@pkgirl30 to áno mate pravdu ja mm zdravotné problémy a všetci čo tu byvame odkedy tu bývame...no nie manžel nechce odísť ale ďakujem Vám na druhej strane ho chápem nehal tu svoje ruky veľa prace a peňazí aj a záhradu milujem len tento dom by som najradšej vymenila ...

adzy
16. okt 2023

@fauko ďakujem napíšem Vám večer keď malý zaspí

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
16. okt 2023

@adzy Ja Vám držím palce aby sa všetko na dobré obrátilo, viera vždy pomôže. Tá je najsilnejšia. 🙏♥️♥️ Ak budete potrebovať môžete aj mne kedykoľvek napísať, ak sa budete potrebovať len tak vyrozprávať 🙂

adzy
16. okt 2023

@pkgirl30 ďakujem ste zlatá mňa len prekvapilo čo ste napísala že všetko to sedí aj unas tak každý nám vravel nič nepomôže len odísť treba no nieje to ľahké...ale po exorcistoch pokoj bol dlho kým ja blbá som nad ránom neotvorila dvere keďže som započula silné klopanie nenapadlo ma že práve som ho pustila dnu ..

pkgirl30
16. okt 2023

@adzy nevyčítajte si, človek nemôže byť obozretný stále... podstatné je nejako to vyriešiť