icon

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo

13. okt 2023

Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
Strana
z5
ankare
13. okt 2023

Daj vedieť,či sa ozaj nikomu nič nestalo.

stanulienkat
13. okt 2023

Náhoda, alebo zle postavené, alebo mikro zemetrasenie, alebo stálo na mokrej podložke, alebo bolo zle ťažisko, alebo ďalších milión vysvetlení. Nie, žiadne mŕtvola ti nedávala znamenie.🙄

nypajuli
13. okt 2023

Nahoda, nic to neznamena.

miskakyska
13. okt 2023

Keby som Ti popísala skúsenosti nespíš týždeň.. dám iba jednu,čas kedy umrela moja starká sa v umývadle prevrátil pohár a kotúľal sa hore dole..

karolinakr
13. okt 2023

.

tanyan
13. okt 2023

@karolinakr Myslíš, že to bolo "znamenie," aby sa upratali vzťahy a aby nik nemusel ľutovať, že chcel ešte niečo povedať alebo urobiť a nestihol?

pkgirl30
13. okt 2023

@miskakyska veru keby som ja mala porozprávať svoje skúsenosti...ešte teraz mi je z toho zle

miskakyska
13. okt 2023

@pkgirl30 zle mi z toho nebolo,len chlpy stáli v pozore😀

pkgirl30
13. okt 2023

@miskakyska my sme v tom žili tak dlho kým sme prišli na to čo sa deje že to zasiahlo zdravie celej rodiny, ale našťastie už tam nežijeme a už je chvalabohu kľud

magic08
13. okt 2023

@miskakyska
@pkgirl30 napiste... 🙏

karolinakr
13. okt 2023

@tanyan može to byt, ja mam tiež skusenosti..v hlbke duše človek vie, či sa chysta nejake zlo..

bloger
13. okt 2023

A predtým sa nestalo nič zvláštne? Môže to byť len náhoda.

karolinakr
13. okt 2023

Nahoda alebo maš zimomriavky, tušaka ako sa hovorí..

miskakyska
13. okt 2023

@magic08 neskôr,teraz nestíham, mám povinností 🙃😁

pkgirl30
13. okt 2023

@magic08 s manželom sme sa nasťahovali do jedného bytu a dokým sa nám nenarodil syn tak sa nič extra nedialo. až časom som sa začala cítiť divne, často sa mi stalo že som vzadu na krku cítila zimu a rýchlo som sa otočila akoby za mnou niekto stál. veci občas zo steny spadli, keď mal syn dva roky zistili sme že je autista a veľmi veľa krát sa mu stalo že keď sme ho večer dali spať počuli sme ho v izbe akoby sa s niekým rozprával vydával zvuky a z ničoho nič obrovský krik vošli sme do izby a on skrčený v kúte kričí a diva sa na plafón, keď sa pridružila aj epilepsia u neho tak ju mal takmer každý jeden deň a hlavne po nejakom takomto zážitku. zdravotne sme začali veľmi upadať, manžel fyzicky ja psychicky, n budem zachádzať do detailov. najhoršie to bolo vždy keď bol manžel na nočnej, potom keď už nemohol pracovať a bol stále doma tak videl že si nevymýšľam, veľa krát sa stalo že on ma budil zo sna lebo som tak veľmi kričala a z toho si pamätám len toľko akoby mi niekto sedel na hrudníku. zhoršovať sa to začalo keď som si všade poukladala kríž lebo som veriaca ale kríž som mala len na retiazke, všetko sa nám v byte kazilo, skončilo to tým že sme išli manželom už aj proti sebe, vybuchla medzi nami obrovska nenávisť, presťahovali sme sa, rozviedli, obaja sme sa uzdravili a syn má záchvaty už len počas splnu nikdy inokedy. ten byt nemal dobrú karmu

januska12323
13. okt 2023

Je viac logických vysvetlení ako to, že ti mŕtvola dáva znamenie.

autor
13. okt 2023

to zrkadlo tam už strašne dlho bolo položené bez toho, aby s ním niekto chýbal. Viem kde stalo a stalo naozaj pevne, dosť ďaleko od kraja. Žiadna mokrá podložka ani nič podobne. Jednoducho tam to zrkadlo bolo už dlhšie takto a nič sa nestalo a zrazu spadlo? Ja neviem. Ja chápem že nie každý verí poveram a samozrejme to nič takéto nemusí znamenať. Len nechápem ako mohlo takto samé spadnúť..

magic08
13. okt 2023

@pkgirl30 pfu, to sa uz zle cita, nie preziva😨

pkgirl30
13. okt 2023

@magic08 no nebolo to pekné, ale našťastie všetko sa to odchodom z toho bytu ukľudnilo a dnes sme zdraví a šťastní..kto neverí tak si to vysvetlí po svojom...človek neverí kým niečo také nezažije, ja len viem že také niečo nechcem zažiť nikdy viac

autor
13. okt 2023

Inak my tu teda bývame 4 roky, mame úplne nový dom tak neviem kto by tu strašil 🤷‍♀️

@pkgirl30 s tým sedením na hrudi to mohla byt spánková paralýza.. Ja som ju raz zažila keď som ešte bývala u našich…

zuzanka.zuzu
13. okt 2023

zatiaľ nám nikdy zrkadlo nespadlo ale ak chces zlú energiu tak prídi k nám 😉 ja na toto veľmi neverím, ale bolo to veľmi zle dokým som nedala vysvätit byť. odvtedy začal domový zvonček zvoniť u susedov, svetlo blikať, televízor chrcat, zle voda tiecť, spotrebiče sa kaziť, (my dvaja s mužom totálne nekonflikti k sebe navzájom sme sa 2x pochytili, oni neviem, muž odpadol keď išiel pozrieť syna ktorý sa z ničoho nič zobudil s plačom uprostred noci ktorú bežne prespí a odviezla ho záchranka - toto sa udialo u nás za posledný rok, u susedov ešte nie a snáď vôbec nie), bývame v tej istej novostavbe, my na prvom, oni na druhom, obidve máme 2r synov... po svätej vode zostali na vchodových dverách stekance a čmuhy - bola to normálna voda z vodovodu s ktorou bežné umývam takže nie je dôvod aby zašpinila dvere len bola vysvatena. a kopec ďalších maličkostí. som rada že to uznal aj môj inak veľmi racionálny matematický informatik že tu asi je zlá geo zóna a nie elektrika 🙈 mimochodom svetlá aj spotrebiče sa nám "opravili". hmmm

magic08
13. okt 2023

@pkgirl30 viem si predstavit ze to muselo byt hrozne. ja verim na negativne energie, v bytoch a domoch.

falbala132
13. okt 2023

mne padal pravidelne nad ranom z vesiaka zupan, normalne zahacknuty, nemal sa ako vysmyknut ani nic podobne. podla mna v tom byte strasilo. uz som odstahovana.

tanyan
13. okt 2023

@magic08 Ja nielen v bytoch a domoch...
Pred rokmi sa mi na tom istom mieste najskôr na jednom aute uvoľnila napínacia kladka a asi po týždni na druhom aute tiež. Šéf si myslel, že si robím srandu, keď som mu volala, že budem meškať druhýkrát s tým istým dôvodom. Vyhlásila som to miesto za "geopatogénnu zónu" a v aute danej značky už cez to miesto prechádzam iba v ľavom pruhu (našťastie sa dá).

lenka_vi1
13. okt 2023

Nám tak spadol veľký obraz zo steny, háčiky celé klince tiež dodnes neviem ako spadol a o krátku chvíľu nma volali že prababka zomrela.

pkgirl30
13. okt 2023

@magic08 ja som si najprv myslela že je to hlavne psychika, depresia, panické ataky všetko dokopy, ale ako náhle som začala brať lieky tak sa to len zhoršovalo, zo začiatku som od nich bola oťapená a tým akoby tá negatívna energia využila to že som slabšia potom som našťastie natrafila na terapeutku ktorá sa na mňa nepozerala ako na idiota a postupne som lieky vysadila a začala riešiť tú konkrétnu situáciu čo sa v byte deje a ona my pomohla pochopiť a dostať sa odtiaľ preč, naučila ma pracovať s tými panickymi atakmi a depresiou

magic08
13. okt 2023

@pkgirl30 naozaj sila, mna by to asi polozilo.

magic08
13. okt 2023

@tanyan ano, suhlasim, ze to nemusi byt len v budovach. Mne sa stalo, ze som raz kamoska predavala nohavice, nove, ze jej nesadli. Tak som ich skusila aj ja, mala chvilu v aute a začali sa mi diat divne veci, mne sa zdravotne velmi pohorsilo... a nakoniec negativna energia v tych gatiach...

zlomika
13. okt 2023

nahodou, ja na taketo veci verim. su proste len dva typy ludi. bud veris alebo nie 😀 ale ano, tych racionalnych vysvetli je habadej samozrejme 😀

alickapusinka
13. okt 2023

Nám tak spadlo a po 3 týždňoch zomrel bratranec.

Strana
z5