Lidl ma opäť sklamal s kupónom na zľavu
Mal som kupón -48% zľava na lososa. Pridem do obchodu, vezmem jeden z posledných kusov, až som sa čudoval že sú lebo väčšinou tam nič nemajú keď je v zľave. Pri pokladni zisťujem že ze mi to zľavu nedalo, pýtam sa predavačky prečo, ona nevie, že sa mám ist pozrieť či je to ten istý losos čo v kuponoch. V kupóne píše iba "losos -48%, pôvodná cena 2,49, po zľave 1,29" tak som pri mrazaku skúmal kde je problém. Našiel som dva rovnnaké ososy vedľa seba, s úplne rovnakým názvom ale jeden s cenou 2,49 a druhy 2,39. Samozrejme ten za 2.49 na ktorý platila zlava už nebol. Jasné moja chyba, ale strašne ma hnevajú tieto oblbovaky. Už veľa krat som kývol rukou ale tento raz som im to vrátil a nabudúce pár nákupov urobím inde.. na protest 😅 ... to je všetko. Ďakujem za pozornosť.
@wiccawicca no ja kupujem len klasickú mineralku Saguaro...preto ma to prekvapilo, roky ju kupujem a nevykladam
@neviditelnypes v lidli mám pocit, že keď zaplatím už mám mať naložené všetko v taškách a vlastne už ísť hneď preč a nestat tam, je to nedomyslene, začína blokovať ďalší nákup a mieša to dokopy s mojím, alebo čaká a diva sa na mňa a práve vtedy neviem rýchlo otvoriť tašku či sáčok
Jaj a tie ich slúchadlá, minule niečo hovorila, rehotala sa
že ty čo si mu povedala?
On ťa už nechce vidieť?
Ja by som mu už nevolala
Nerusim vás? Blokujete môj nákup a vykecavate sa o chlapoch medzi rečou ...nemajú to mať na komunikáciu o tovare????
Je dosť veľký rozdiel medzi jednotlivými predajňami Lidl a dobrý vedúci si dokáže udržať kvalitnú predajňu aj zamestnancov. Mám jednu obľúbenú predajňu a tam sa cítim naozaj dobre. V ostatných mám tiež rôznorodé skúsenosti, ale nezatracujem reťazec ako celok.
Áno, uvedomujem si, že cieľom akcií je zvýšený príjem predajcu a nie spoločenský blahobyt, tak si radšej skontrolujem či je výhoda výhodná...
@marcellka32 toto ani nekomentujem...alergicka som na tie ich sluchadla...u nas vkuse vykecavali sukromne veci, niekedy som nevedela , ci hovori mne, alebo do mikrofonu, keď som sa chcela nieco spytat, tak mi to az trápne bolo, lebo by som ju rusila pri vykecavani...
Ale dajako to uz neregistrujem, asi sa viaceri stazovali 😁 , uz je to skor ojedinele
Stačí si skontrolovať produktové číslo.
Mňa vytočil Kaufland .....takže dosť .... Lidl mi až tak nevadí ....ale zdá sa mi že začínajú tiež dosť klamat.
@esterr_ka ale jasné. Ja hovorím len o chlapoch. Preboha veď chlap má byť chlapom a nie ze cenovku na akciovu salamu máme 0,69 ale cez pokladňu išla za 0,79. Kupil strasnych 10 dekov a ten rozdiel si nechal vyplatit. Ako keby sa nestalo, ze predavacky nestihaju vsetko hned vymenit, skontrolovat atd. Mna by od hanby prepadlo ako chlapa nechať zaplatit predavacku manko lebo on chce sunku za 0,69.
Ja už nakupujem len v Bille a v online v Tescu, prípadne online Delia.
@liaka a ja nechápem teba, čo má spoločné to, či chce chlap nakupovať v akcii či žena? To už kde sme? On nemá rovnaké práva nakúpiť s kupónmi za to, že je chlap? 🤦🏻♀️ Omg
@marcellka32 presne, nech kuoi kazdy co chce, ved ma to ta akcia je, ze sa to predavackam nepaci, je sumafuk.
@liaka prepac, preco ma miekto platit nieco naviac?, lebo to mate zle oznacenne? Ved to oznacte spavne. Ja by som to tiez reklamovala. Som uctovnicka, to aj ja tam mam nahodit ine a ked pride kontrola, tak maju mavnut rukov, ved nevadi?
@marcellka32 má právo. Ale treba si v živote aj dopriať a nie kúpiť jednu salámu aj to len 10 dg a najlacnejšiu a pravidelne 😁. No ale za 10 centov chodit sa prosit sby mi ich predavacka vrátila je pod moju úroveň. Upozorním na chybu ale nebudem slinať vráť mi 10 centíkov. Hovorte si čo chcete, môj názor je takýto. Chlapi sú už bábovky.
Ja si nemyslím, že miesaju schválne tovar, aby oklamali ľudí , či zakryli manko...
Proste toho majú veľa, nestihaju. z centráli môžu poslať rozlične kódovany, v podstate rovnaky tovar, stane sa....
Rovnako si myslím, že 30ks namiesto 3 môže byť preklep..
Zase na druhej strane, nikdy sa nehandrkuju s reklamáciou..
Mne raz zaúčtovali dvojnásobnú cenu za melón. Došlo mi to až doma, celkom ma to naštvalo, tak som zavolala na infolinku...
Ospravedlnili sa mi, vraj bol možno problém s váhou na pokladni a povedali, že mám ísť vrátit, že mi vrátia peniaze.
No a že je niekde protivna osoba, čo steká po zákazníkoch.. nuž toto je o ľuďoch, nie obchode..
Inak v tejto súvislosti mi napadá jedna haluz, v milk agro (sú len na východnom Slovensku pokiaľ viem) v jednom mestečku s významným počtom obyvateľov z vyclenenych komunít, je vždy jedna predavačka "na stráži". Stoji v strede predajne na schodíkoch a sleduje, či ľudia nekradnú.. hrozne. Príde mi to ponizujuce pre personál aj zákazníkov...
@mk1111111111 no to teda neviem. Velmi vela raz som citala, ze uctovnicka sa pomylila ci vo vyplatach atd a ziadali poslat peniaze späť. Ale toto si uložím. Ked sa to mne stane, ze sa uctovnicka pomýli tak toto ukážem a poviem, vy ste urobili chybu ja vám nič nevrátim.
@liaka ty si predavačka? Teba stretnúť musí byť radosť, aj keby chcel 5 centov tak sa mu to má vrátiť, a môže kupovať denne aj 4x najlacnejšiu salámu, je to JEHO vec, nie tvoja sa do toho starať, zamysli sa
Mne sa tiež večne v obchode niečo stáva . V Kauflande pri platení nákupu som dala lístok z vrátenia obalov malinoviek , skoro 6€ , predavačka ho zobrala ja som sa venovala deťom , zaplatila a potom vonku pozerám na bloček že akosi som dosť platila a samozrejme odčítaných 6€ nikde... A minule zasa v Coop jednote keď prišli tie paw patrol magnetky. Mali to tam prvý deň vystavené tak nadšená zobrala som album a pri platení sa opýtala či si môžem zaplatiť niekoľko magnetiek pre deti a predavačka ma začala hrozne nepríjemne poúčať ako to "len tak kúpiť" predsa nejde a bla bla bla. Nešlo mi to do hlavy lebo keď mali samolepky s albumami tak nikdy nebol problém si kúpiť a nechápala som prečo by magnetky nemali ísť tak som ju Slušne poprosila či sa neopýta niekoho druhého či naozaj nejdú kúpiť a samozrejme si stále tvrdila svoje... Mala som jednu tú magnetku v ruke čo som dostala od nej "zadarmo" k nákupu tak som sa na ňu pozrela , otočila ju a Aha , na zadu pekne veľkým cena za ktorú Ide kúpiť. Tak som to ukázala pani predavačke ktorá na mňa zazerala ako by som jej večeru zjedla a len odvrkla "jaj" a nedobrovoľne mi hodila magnetky čo som chcela k nákupu... Úprimne po tomto zážitku som už ani nemala chuť tam chodiť .
@ahhola aj mne sa toto stalo, väčší nákup (asi vtedy to robia, rátajú, že si to zákazník nevšimne), obvykle si skontrolujem bloček vzdy za kasou, bokom, ale ponáhľala som sa na bus, čiže až v buse som "študovala" bloček..a tam nahodené Kinder bueno,ktoré som nekupovala. Predavačka asi chcela na prestávku, abo domov decku -nahodené ako posledná položka, keď ja som bola zabraná do ukladania nákupu 😠
@danielllka a odkiaľ mala kód?nemôže to byť, že na nejakú tvoju vec mali zle menovku?Áno, toto aj mne vadí, že rýchlo rýchlo človek zhrabne účet ani nemá čas si skontrolovať.Ja som bola včera podvečer v Lidli vybrakovane regále všade neporiadok.Nektarinky hore v krabičke pekne dole 3 hnile išla som ich reklamovať a to je snáď druhá vec čo som kedy reklamovala.Chapem, že za to nemôžu nevidia dnu, ale tiež nie sú lacné, aby som ich do koša hodila.Ja som si zvykla na veľké veci ryža, minerálky, mlieko objednávať Tesco kúpim aj chlieb, rožky do mrazáku, a ostatné Lidl
@personality akoto že vyhodila?
@luccija to by aj mňa zaujímalo, odkiaľ mala kód, resp.ako to urobila a nemala som nič medzi nákupom, čo by nebolo na bločku, takže z toho mi vyšla moja teória, že si blokla svoju sladkosť k môjmu nákupu 🙂 Ale stalo sa mi už v rôznych obchodoch (Fresh, Billa, Klas... atď), že nesedela cena na cenovke tovaru s cenou na bločku, takže teraz bločky poctivo kontrolujem...
@liaka a čo ak mu práve tá lacná saláma chutí a kupuje si ju preto a nie kvôli cene?? Má jesť niečo iné, len aby sa ukázal, že na to má?!? A že chce vrátiť 10 centov rozdiel, tak v tom prípade ide podľa mňa skôr o princíp, nebude podporovať nenažraté reťazce žiadnou sumou navyše, ani smiešnymi 10. centami...
@klip0 nedovolali sa mi. Keď som volala chvíľu na to, už mali po záverečnej 😔
@danielllka nie určite nie. Lebo len tak cumia co je najlacnejšie a potom sa este opytaju to stoji 0,38? Dajte mi 10 deka. Alebo pridu a opytaju sa co mate v akcii? Nikdy nic ine nekupili len tu jednu konkretnu najlacnejšiu vec a robia to len chlapi -väčšina, nie všetci. Ani len 5 centovy tringelt nenechaju. To je zas moj nazor, vy máte iný...
@liaka nikdy nesúď človeka podľa toho, čo nakupuje, lebo nevieš dôvod. V dnešnej dobe x ľudí musí počítať každý cent a x tých ľudí za to nemôže. Nesúď, lebo budeš súdená....
@neviditelnypes tak zase, ja sa nedám poháňať. Ešte si aj dám jusok nabok košík a kontrolujem položky, jediný krát som mala položku navyše. Chodím stále do toho istého 😀.

@dominikamacakova moze mat vystrihnuty kod z krabice? Inak toto spravili v Jednote 80.rocnej babke z rodiny a ta si to vsimla, ze jej pred pipac😄nasnimala nejaky kartonik... Neviem ako, ale ta polozka tam bola, ja som to nekupovala a nebol to ani omyl, zamena s inym tovarom len 3€ v odrb.