Lidl ma opäť sklamal s kupónom na zľavu
Mal som kupón -48% zľava na lososa. Pridem do obchodu, vezmem jeden z posledných kusov, až som sa čudoval že sú lebo väčšinou tam nič nemajú keď je v zľave. Pri pokladni zisťujem že ze mi to zľavu nedalo, pýtam sa predavačky prečo, ona nevie, že sa mám ist pozrieť či je to ten istý losos čo v kuponoch. V kupóne píše iba "losos -48%, pôvodná cena 2,49, po zľave 1,29" tak som pri mrazaku skúmal kde je problém. Našiel som dva rovnnaké ososy vedľa seba, s úplne rovnakým názvom ale jeden s cenou 2,49 a druhy 2,39. Samozrejme ten za 2.49 na ktorý platila zlava už nebol. Jasné moja chyba, ale strašne ma hnevajú tieto oblbovaky. Už veľa krat som kývol rukou ale tento raz som im to vrátil a nabudúce pár nákupov urobím inde.. na protest 😅 ... to je všetko. Ďakujem za pozornosť.
@danielllka to by si sa cudovala ako tí ktorí setria na salame kupia cigarety za 5,30 a flasu k tomu. V novinovom stanku trzba denne 1300 az 2000 eur a v malom obchodiku tak 300 max. Bola som aj napodujati kde vstup mali vozickari zadarmo a väčšina z nich napita ako prasa v žite. Nie, ja mam svoje skusenosti z ludmi a zato si stojim.
@liaka nechápem, na čo je to dobré, to posudzovanie iných...
Veď nech sa napchaju náhradou salámy za pár eur do prasknutia a vykupia hoci aj celý cigaretový stánok. No a?
Ale ako môžeš na základe pár jedincov z takýmto prístupom skonštatovať, že chlapi už nie sú chlapmi, je celkom mimo moje pochopenie.. 😂
@barbora01 A ja zase @liaka chápem. Proste je už z práce s blbými ľuďmi unavená a frustrovaná, vtedy stačí málo a naserie ťa všetko. Ako študentka na SŠ/VŠ som brigádovala v Tescu, ja odvtedy nemôžem proste pracovať priamym kontaktom s ľuďmi, ja by som to nedala. Tiež som si zažila svoje s dôchodcami, čo mali na mäsovom pulte kopec priblých otázok, pýtali "jednu nožičku párky a tri plátky šunky, dosť tenké, milimeter je veľa." Alebo mali pocit, že zamestnanci sú tam na vykecávanie, lebo keď majú oni mrte času, majú ho všetci. Nezabudnem na scénu, ako raz pani kolegyňa po presne takejto pripečenej babke šľahla normálne štanglu šunky, celé to balenie. Síce dostala vyhadzov, ale verím, že po rokoch počúvania dementov sa jej výrazne uľavilo.
Ktosi by tvrdil, že "veď tam nechávam peniaze, nech sa správajú tak a tak". NO áno, tých pár peniažkov, čo tam nechajú za nákup taký obr reťazec určite spasí 😀 😀
Ďalšia kapitola blbci, čo pri blokovaní čakajú. Normálne čakajú, kým sa nablokuje celý nákup a potom rýchlosťou hendikepovaného slimáka začnú baliť nákup, zatiaľ čo pokladníčka musí čakať a beží jej časovač na kase, a následne dostane zdrba a vezmú jej prémie, kvôli hlupákom. Čo proste musia vidieť, ako blokuje, namiesto, aby si balili nákup.
Och joj, mohla by som spomínať do nekonečna.....
@esterr_ka Ja zodpovedne môžem prehlásiť, že chvalabohu, na ceny sa nedívam. Nikdy. Našťastie nemusím.
@danielllka To, že by ona to Kinder Bueno nablokovala zákazníkovi, jej nijako nepomôže, lebo aj tak nebude mať od toho bloček (obvykle ho musia mať ešte navyše podpísaný vedúcim/kolegom/SBS-károm pre krížovú kontrolu). Takže ak by to chcela schrúmať sama, bolo by úplne jedno, či je to niekde nablokované, lebo sama tá vec sa nablokovaním nijako neoznačí.
@hefo tak potom tomu už ozaj nerozumiem, ako sa to mohlo ocitnúť na mojom bločku a prečo...
Inak ja som celkom rada, že má takéto veci nedokážu nasrať.. 😅
ja mam dobru skusenost,kupocalis me vinove pohare ktr pri nazbierani kuponov boli v zlave z 15 na 4€ . Nemali sme ziadne kupony,predvac nam nejake nahodil a platili sme namiesto 15-4€ vdaka ochotnemu predavacovi😉
lidl je odpad. Bohuzial zasvinili Slovaci Slovensko takymito odpadmi. Tu apcicka, tam apcicka, pod v stredu, dam ti zlavu 5eur za 50eur ale dnes nieje zlava, ked mam cestu okolo, atd atd, ako keby kazdy jeden obcan byval nad a pod lidlom. Trapne. Ja som to vyriesila lepsie - do lidlu som prestala chodit, nakupujem na miestnych trhoch. a aby ste vedeli, kaufland patri rodine lidl tiez. Podobny smejd.
take mili manazeri lidlu, moje prasule neuvidite.

@som_realistka tak ale lidl sleduje rychlost pokladnicky, normalne ti kasa vyhodnoti ci si dost rychla, preto to tie pokladnicky blokuju ako zbesile, lebo ak podla algoritmu v kase nie su, tak maju problem. A hej, pre pokladnicku su najstresovejsi ludia ako ty, ved si nechaj nablokovat nakup a spokojne si ho prekontroluj aj 8x len jej to uz vtedy nezapocitava cas. Vies ta pokladnicka tam je aj tak minimalne hodinu po zatvoreni, ona ta pohanat nepotrebuje, tiez je v strese, lebo v rychlosti urobi len chyby a este po nej vrieskaju ludia