icon

Lietanie s Ryanair

janano
1. feb 2012

Ahojte maminky. Mam na vas dotaz...ako je to s online check-in pri lete s Ryanair? Ja som s nim este neletela, takze ako to funguje? Viem, ze ked urobim check-in, tak mi to posle do mailu palubny listok, ale ako je to s batozinou? Tiez ju checknem online? Posle mi to do mailu aj ten batozinovy listok, co sa lepi na kufor? Alebo sa to robi na letisku...??? Nerada by som platila extra... 😉

Strana
z2
marivka
16. jún 2014

dáva ryainair potvrdenie o stornovani letenky? stalo sa niekomu, že stornoval let?

marivka
2. júl 2014

vyžaduje ryainair vramci letu z eu do eu pas? alebo stači OP? lebo prave citam, ze podla zakona eu staci OP ale vraj letecky spoločosti to nemusia akceptovat 😠 dakujem

baryana
4. sep 2014

ahojte. potrebovala by som poradit. letim prvy raz sama bez cestovky cez ryanar a len s prirucnou batozinou. pred dvoma mesiacmi som si kupila letenku. ja si musim teraz vytlacit palubny listok, cize urobit nejako on line check in? alebo budem nieco riesit na letisku? mozte mi to niekto laicky napisat, co vlastne musim urobit, ked mam zajtra odletiet? aby som nakoniec neostala na letisku?vdaka

vika35
4. sep 2014

@baryana chod na ich stranku na Manage Booking tam je online check in, klikni na to a vypln, potom si to vytlac. ak mas iba prirucku pojdes rovno k brane, ktora je pre tvoj let.

ivka225
4. sep 2014

@baryana Ano, urob si online check-in. Da sa to aj na letisku, ale je to drahsie, RyanAir si necha zaplatit za uplne vsetko, takze velmi podrobne citaj vsetko na ich strankach, ked si budes robit check-in. Niektore veci maju velmi prefikane, niektore sluzby su standartne zahrnute a ak vyslovene nezakliknes, ze ich nechces, tak ti ich zauctuju. Preto (a pre mnohe ine veci) RyanAir nevyuzivam.

baryana
4. sep 2014

@vika35,@ivka225, dakujem vam 🙂

babyliss
26. apr 2016

Ahojte. Chcem sa opýtať či nemáte s týmto skúsenosť. Kupujem často letenky pre viac osob. A vždy tam zadávam údaje každého. Neviete či sa to nedá nejako uložiť, aby som to stále nemusela zadávať. Ďakujem.

prasiatko30
26. apr 2016

@babyliss ty sa mozes zaregistrovat unich a mat svoje vlastne konto - myslim si ze v tom pripade si tam
Mozes aj nahrat tieto info

christina_petrikova
26. apr 2016

@babyliss presne tak ako píše @prasiatko30 mala by si mať svoje konto a tam sa ti všetko ukladá, skús si to popozerať a poprípade si tam nahrať údaje každého jedného

babyliss
27. apr 2016

@prasiatko30
@christina_petrikova
ďakujem, mam tam konto ale ukladá údaje len tú osobu ktorá je zaregistrovaná, ostatných nie.

natuska87
28. apr 2016

@tenerifka Tiez som zvedava...To je oblet okolo Zeme, za tu cenu?

ivi_kiwi
16. máj 2017

Ahojte ak chcem dojupit ryanair letenku krpcovi 3 roky aby mal narok na prepravu kocika zadarmo aky je postup?

maria7533
24. máj 2019
Používateľ maria7533 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maria7533.

Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=sk Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.

Strana
z2