icon

List poslaný 1. triedou

18. jan 2023

Prosím Vás, poslala som list 1.triedou o 13.30 na poste a poštárka povedala, že to už dnes neodíde, platila som 1 euro. Podla mňa by to mali doručiť na 2 deň, ale nestalo sa.

petruldo
•
18. jan 2023

No a to ty nevieš, že pošta NEGARANTUJE pri 1.triede doručenie na druhý deň? Tiež som kukala jak bublifuk

luccija
•
18. jan 2023

Niekde berú prvú triedu do 12

3petka
•
18. jan 2023

Pokial chceš aby bola šanca doručenia na 2 deň musíš list podať do nejakej 11-12 tej. Poobedne zásielky už idu na 2 deň.

luccija
•
18. jan 2023

Záleží do kedy má pošta čas, že to stihnú na druhý deň každý to má inak.Ak stihneš ten čas, tak odide

nelca84
•
18. jan 2023

Ak si to podala na malej poste, z ktorej uz v ten den zvoz bol realizovany, tak to nebude dorucene na druhy den, ale az ten dalsi. Je to uvedene v podmienkach a zjavne ta na to na poste aj upozornili.

autor
•
18. jan 2023

@nelca84 aspoň ze upozornila, ale auto tam chodieva okolo 14,30, tak som myslela, že stíham.

nelca84
•
18. jan 2023

ale mozno to auto nestiha prist do odchodu ineho auta... ak potrebujes nieco naozaj surne dorucit, tak lepsie ist na vacsiu postu

jabadabadu
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
18. jan 2023

Ďakujem za odpovede, nebolo to až tak súrne. Len som menila s jednou paňou nálepky, posielali sme skoro súčasne a mne prišli a ona ich dostane (dufam) zajtra.

autor
•
18. jan 2023

@jabadabadu Menila som s jednou paňou nálepky a adresy sme si vymenili až okolo obeda. Tak som jej to išla poslať, a mrzí ma, že mne prišli a jej (dufam) prídu zajtra.

jabadabadu
•
Odpoveď bola odstránená
•
belasy_motylik
•
18. jan 2023

U nás je pošta otvorená do 20.00, zásielky 1. triedou berú do 19.30 a v ten deň aj zásielka cestuje. Zisti si oficiálne info, aby to tam neinterpretoval každý podľa seba.

autor
•
18. jan 2023

@jabadabadu to ide len o to, aby som do budúcna vedela, že ani 1.tr. nezaručí doručenie na druhý deň. Ďakujem za Váš čas a odpovede.

martul
•
18. jan 2023

Keď to pošleš doobeda tak to bude na druhý deň doručené, ale takto už nieje. Im to chodí brať auto a to nepríde každých 5 min

nelca84
•
18. jan 2023

Zaruci, ale zasielka musi byt podana do tzv. "rozhodujuceho casu", ktory ma kazda posta urceny inak. Ja teda posielam casto 1. triedou a este sa mi nestalo, aby to na druhy den nebolo, ale podavam na hlavnej poste v krajskom meste.

dominikamacakova
•
18. jan 2023

Kebyže to nepošleš 1.tr tak príde až na štvrtý deň

adka3321
•
18. jan 2023

ja som tak raz posielala jednu zasielku pani, to bolo v stredu, tak ma pani na poste upozornila, ze uz to nestihne odist, pojde to az vo stvrtok a pani by to mala mat v piatok. a realne jej to prislo az v utorok alebo v stredu na dalsi tyzden 🙈🙈🙈 neviem co tam vtedy robili