icon

Lístky na koncert cez viagogo

aneh2
29. jún 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s kupovaním lístkov na koncerty cez internetovú stránku www.viagogo.com ... dopočula som sa že sú to nejakí podvodníci a ja som si už kúpila lístky. Teraz neviem či mám na koncert vôbec ísť keďže je to dosť ďaleko a neviem či ma tam vôbec pustia, o peniazoch ktoré som už zaplatila ani nehovorím....

mimush19
20. apr 2018

Ja len pre info,keby mal niekto podobné obavy, ako som mala ja. Lístky som vyzdvihla 3h pred koncertom asi 20 minút autom od haly, kde bol koncert. Boli originál, nie tlačené na tlačiarni. Za lístky som dala 37€/ks na lístku bola cena 63€/ks takže určite sa oplatilo. Nebol absolútne žiaden problém . A to nehovorím o úžasnom koncerte! 😊

Z toho vyplýva, že to nakoniec nieje až tak zlá firma. 👍🏼🤘🏼 😉

kitt2
3. máj 2018

@majka2015 chcem sa vas opytat ci ste nemali s tou reklamaciou problem? ...dnes som si tiez totizto kupila dva listky na koncert a az potom som citala recenzie...lenze uz mi poslali mail ze listky su na ceste a ja som uz podala ziadost na reklamaciu takze teraz neviem co s tym mam robit

majka2015
3. máj 2018

@kitt2 no v mojom pripade mi nemali poslat ake listky nakolko listky neboli este v predaji. pokial vam listky pridu tak vam banka s najvacsou pravdepodobnostou reklamaciu neuzna :(

hrnckv
3. máj 2018

Caute baby, chcem Vám povedať že moje listky už pred pár dňami prišli, snáď budú originál, držte palce.;)

smoradovab
5. máj 2018

Takže som po koncerte !! Všetko dopadlo super 🙂 s lístakami nebol problem ... taký stres pre nič! naše lístky boli z ticketmasteru tak ich ani neskenovali len otrhli ten spodok a pustili nas 😂 takže všetko dobre dopadlo .. Takže nebuďte v strese lístky vám dojdu a vaše koncerty si užijete 🙂 Ale cez Viagogo už asi nikdy viac 😂😂👌🏻👌🏻!!

degva
14. máj 2018

ma niekto skusenost s tym,ze chcel listky dat znova do predaja?kupila som listky za cca 500 EUR,ked som ich vratila do predaja,na druhy den,lebo rodicia nechcu ist,dostanem uz len cca 350 eur,ak sa predaju. A v podmienkach je,ze ak ich nedorucim kupujucemu,budu si narokovat sumu,ktoru on zaplatil.NIKDY VIAC VIAGOGO

degva
14. máj 2018

Cela moja story s viagogo /listky stali 123,kupila som ich hned a pri plateni sa k tomu naratal rezervacny poplatok a dph a k tomu ten casovy limit a tak vysledok vyse 500 eur.takze som prekvapila rodicov,oni mna,ze nejdu a sama seba aka som sprosta...

matas135
29. máj 2018

@majka2015
Ahoj, prosím ťa, po akej dobe ti vrátili po reklamácii peniaze? Nie je tam riziko, že mi reklamáciu neuznajú?

adulienka002
20. júl 2018

Prosím môžem sa spýtať a zapojiť sa do témy ?? Ja som kúpila rodičom cez viagogo na U2 do Berlína koncert je v auguste. A listky stále nemám samozrejme. Najhoršie je že dala som doručovaciu adresu v Rakúsku ale museli sme sa odsťahovať a oni mi ju nevedia zmeniť. Čo sa chcem prosím spýtať, tie listky prídu vždy aj v elektronickej podobe ešte ??? Či budem mat aspoň takúto istotu že sa aspoň elektronicky dostanem k tým lístkom. Ďakujem za odpoved.

lucec
25. júl 2018

Tak ja napíšem našu skúsenosť. Nechcem nikoho strasiť, len chcem upozorniť,že via go go sú podvodníci. Možno tým,čo to vyšlo mali štastie, no my sme bohužiaĺ prišli o 600eur. Kúpili sme si cez nich 3 lístky na koncert Rolling Stones, lístky nám došli asi 3dni pred koncertom, cestovali sme 700km, aby sme si vypočuli, že nie su platné..😥 Nakoniec sme si kúpili na mieste nové lístky , takže koncert sme absolvovali. Nevieme ako máme postupovaý pri reklamacii. Chcem sa zároveň opýtať, či tu je niekto s podobným osudom a či je možné, že by nám peniaze vrátili. Ďakujem za každú radu...

majka2015
28. júl 2018

@lucec treba sa obratit na banku... ak ste platili kartou, tak vam banka vrati peniaze a banka nasledne bude vymahat od viagogo

majka2015
28. júl 2018

@matas135 mne tusim do 90 dni dali info...

lucec
29. júl 2018

@majka2015 my sme platili, cez ucet...to ako banke mame dat vediet, ze nech nam bratia peniaze? To mame ist riadne na pobocku?

majka2015
29. júl 2018

@lucec fuha no ak to bolo prevodom tak to cez banku neporiesite... banka ma poistene len platby kartou... teda aspon podla mojich info. ked platis kartou a tovar/ sluzba ti nepride tak ti banka vrati peniaze.

adulienka002
29. júl 2018

@lucec prosím môžem sa opýtať kedy a kde sa konal ten koncert ? To ste prišli a nezobralo Vám čiarový kód ? Alebo ako? Poslali Vám listky aj kurierom a dali sa stiahnuť aj z netu ? Ďakujem

lucec
30. júl 2018

@adulienka002 ahoj. Áno trepali dme sa 700km. Poslali nám ich asi 3 dni pred koncertom, čo sa mi už zdalo divné. Mali riadne čiarový kód, ktorý bohužiaľ neprešiel a otočili nás pred vstupom. Museli sme si kúpiť nové, alebo ísť domov...no už keď sme sa trepali takú cestu, tak sme kúpili nové....

natalka13
16. sep 2018

Fuha, chystam sa.kupovat listky cez viagogo, kupovala som tam listky na Turnaj majstrov aj na Wiliamsa a ziadne priplatky, ani predrazene sumy.
Teraz vaham.

alanya
27. sep 2018

Dobry večer, objednala som si listky na koncert a samozrejme ako väčšina, som sa až po objednani a uhradeni dostala k negativnym recenziam. 😞 Bol to darček manželovi k narodeninam a za dva listky som zaplatila 163€, prevodom. Po uhradeni mi došiel spätny e-mail, že listky mi budu doručene prostrednictvom UPS, najneskôr 3 dni pred podujatim. Akonahle budu vstupenky odoslane tak, ma budu informovať e-mailom. 2. augusta som listky objednavala a koncert je 31. oktobra. Do dnes ich doma nemam. Na koncert musime cestovat 4,5 hodiny. Tak teda dufam, že listky mi dojdu a že budu prave. 😞

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
pebu
27. sep 2018

Ahojte, ja som kupila cez tuto stranku listky a bolo vsetko v pohode... ale tiez mi nebolo vsetko jedno,pretoze sme isli do Pariza na Beyonce 😍😍😍.

alanya
27. sep 2018

@pebu A môžem sa opytať? Po akom čase ti listky došli? Hneď po objednani alebo tesne pred koncertom? 😜

pebu
27. sep 2018

@alanya no bolo to tiez zaujimave,lebo som to kupovala asi mesiac pred koncertom a asi po tyzdni mi od nich prisiel mail,ze tie listky nie su k dispozicii,ale ppnukaju nahradne,pripadne storno. Nahradne boli ok (vela moznosti vyberu) a vybrala som si take ktore sa uznerezervovali ale priamo boli z ich strany kupene,takze ked som ich odsuhlasila,tak mi hned poslali listky. Ale cena ktoru si stiahnu je vyssia ako cena samotneho listka...nuz zarabaju..

adecco
27. sep 2018

@alanya Presne aj ja som to takto mala, objednala som 3 mesiace pre podujatím ako darček. Prišlo to asi 2 týždne pred, ale celý čas som bola v strese, tiež sme to mali daleko.. Dopadlo to dobre, až na to že som platila viac cez tento web. Už budem vedieť, že lepšie kupovať v danej krajine , kde je koncert..

adulienka002
27. sep 2018

@alanya dobrý večer. Ja musím doplniť že mne dopadlo všetko dobre. Aj keď sme za listky dali 400 EUR a potom prišli a bola na nich cena 45 EUR 🤷🏼‍♀️🙈 ale prešli sme v pohode a miesta neskutočne 10 metrov od pódia 😊 a tiež sme cestovali do Berlína

alanya
27. sep 2018

Ok, ďakujem Vam za vaše info a skusenosti. Teraz mi ostava, už len dufať, že listky mi dorazia. Ja žijem v Rakusku tak listky mi maju prisť sem na adresu a koncert je v Taliansku. Tak dufam (ak dorazia) ,že budu v poriadku a nevycestujeme zbytočne. 😏 Ešte jedno šťastie, že som za listky dala “len” 163€ nie niejakych 400-500€. To by ma už asi porazilo a nespala by som do toho 31. oktobra. 😀

majka2015
27. sep 2018

@tominko2612 no neviem, ci som mala stastie, no mne peniaze nastastie vratili.

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
28. sep 2018

ja som obj na lord of the dance ale rozmyslam ci sa neda nejako aby € vratili radsej cez ticketportal objednam ... len nvm ci sa to da 🤔🤔🤔

adecco
28. sep 2018

@janulik2008 nedá, ja som hned išla do banky a nedalo sa.. skúste sa opýtať vo vašej banke, ale ak to odišlo z účtu, to už ťažko, to by muselo byť ako reklamácia, omylom platba... a dlho by sa asi čakalo na peniaze. S lístkami nám to dopadlo dobre, len cena bola vyššia..

janulik2008
28. sep 2018

@adecco daju sa tam predať tak asi predam aspon 😉