Lístky na koncert cez viagogo
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s kupovaním lístkov na koncerty cez internetovú stránku www.viagogo.com ... dopočula som sa že sú to nejakí podvodníci a ja som si už kúpila lístky. Teraz neviem či mám na koncert vôbec ísť keďže je to dosť ďaleko a neviem či ma tam vôbec pustia, o peniazoch ktoré som už zaplatila ani nehovorím....
Ani my sme si nemohli nic zobrať,pozerali aj mne do kabelky a musela som malému aj keksiky nechať pri turnikete..Boli sme v O2 aréne v Prahe a tam bolo občerstvenie na každom kroku,doslova..Ale to budú všetky haly takto vybavené,určite..My sme boli o hodinu a pol skôr a bolo tam čo robiť,bol to tenisový turnaj a všade stánky so zaujímavými vecami ohľadne tenisu,tak sme sa premotali v pohode
A kabelku s telefonom, alebo foťakom možem mať? Ďakujem, pomohli ste mi.
Za málo 🙂 kabelka v pohode,telefón a foťák tiež..keď sme boli tu v TT na futbale na reprezentácii,tak sme mohli mať aj fľaše na pitie,ale bez vrchnákov..to sú všetko bezpečnostné opatrenia,na každé podujatie je to iné,mali by byť napísané aj v nejakom popise ku koncertu
Baby, Lístky boli v poriadku, všetko ok. Len tá cena bola dosť navýšená, takže nikdy viac..
Dobry den
Chcem sa spytat taktiez som naletela tejto stranke .. listky mi prisli normalne na moju adresu len ako zistit ich pravost ... je tam uvedeny QR kod da sa nejak cez tento kod zistit pravost ? Dakujem
Asi sme mali všetci e-ticket..nedá sa overiť pravosť,ja som bola priamo na pokladni a nevedeli to..že treba počkať,či to turniket načíta alebo nie
Pred mesiacom som kúpila 3 lístky na koncert Nialla Horana do Viedne. Kedže som nikdy pred tym lístky nekupovala a nemala som s tým skúsenosti a mna hlupú ani nenapadlo si prečítať recenzie..😃 kedže na viagogo mali vtedy najlacnejšie listky tak som ich kúpila tam .. cena listka bola 58€ no ked som sla platiť zaratali mi tam nejaky poplatok 20€ na každý lístok + dalšich 20€ ani neviem za čo .. no kedže z každej strany mi tam blikali upozornenia že listky držím iba na 4 minúty a že je po nich dopyt tak som ich kúpila lebo ak tak som nikde lacnejšie zohnať nevedela ... takže cena jedneho lista vyšla na 85€
No a potom som na internete našla recenzie a taký stres som ešte nezažila ..normalne ma až bolelo brucho keď som si predstavila že som poslala 256€ nejakej pofidernej spoločnosti..takže som nola celý mesiac v strese či listky prídu alebo nie a či budú pravé..Dnes mi lístky priniesol kurier..a cena na vstupenke bola 47,10€ 😢😂 skoro ma drblo ale som rada že už mám lístky a verím že koncert si aj napriek tomu užijeme 😃 aspoň mám novú skúsenosť a viem že keď budem nabudúce niečo také kupovať tak si o tom zistím niečo viac ..Takže tak
@smoradovab ahoj ja tiež čakám na lístky kupila som priatelovi k narodeniám na zapas Real Madrid ktorý sa kona o 2 tyzddne.... listky som kupovala uz v novembri tiez mi k cene 70€ priratali ešte nejake poplatky listky zatial nemam a trpnem ci vobec stihnu prist :( uz som tam aj pisala v mojich nakupoch mi stale svieti potvrdena objednavka neviem co mam robit :(
@kristinak24 ahoj, ja som kupovala listky manzelovi na futbal ac milano...ale necakala som kym mi listky pridu... hned ako som si precitala negativne recenzie som zacala konat. platili ste platobnou kartou? ak ano, treba dat reklamaciu v banke... mne banka peniaze vratila.
@majka2015 áno platila som kartou ale najhoršie je že som si recenzie prečítala až teraz a už máme booknuty hotel,kúpené letenky všetko 😦😦😦 ak je to fakt podvod tak mňa asi porazí priateľ sa už nevie dočkať zapasu neviem čo mám robiť 😭
@kristinak24 fuha no to je horsie. ono treba pozriet ci uz su listky v predaji. vacsinou sa predaj spusta cca 2 tyzdne pred zapasom. a listky su ta najmensia polozka tak skus mozno v banke urobit reklamaciu a ked ti nedojdu tak kupit nanovo cez klub kde to je podstatne lacnejsie
@majka2015 podľa Vás teda nedostanem the lístky vôbec? Pár žien tu písalo že im nakoniec prišli 😐 neviem vôbec čo mám robiť pretože som ešte v práci v Rakusku vraciam sa až v utorok domov 😐
@kristinak24 tazko povedat. vela ludi listky dostalo... mme uvadzali ze 3 dni pred zapasom mozu poslat
viagogo su podvodnici. zaplatite za listky aj 5x viac ako cez ticketportal. listky vam samozrejme potom daju, lenze z atie peniaze mozte mat dalsich 5 koncertov. katastrofa. tiez som sa nechala nachytat, nikdy viac!
Z vlastnej skúseností a aj z čítania tu na webe, lístky budú určite v poriadku. Len sme sa okašlali v tom, že sú predražení :(
@adecco dúfam že prídu v poriadku :(
No tak podvodnici nie su len su strasne predrazeni. Moj manzel bol cez nich v Dubline na Aerostmith.
@kristinak24 ja osobne si myslím že lístky dojdu..🙂 niektoré podujatie ich vypúštajú len týždeň pred akciou .. kamarát tak tŕpol pred Gaginim koncertom a listky mu prišli 2 dni pred odletom do UK...je pravda že niektorí mali lístky falošne ale verím že to nebude váš prípad ..a ani môj 😂😂 su veľmi predražení a ak by som vedela že kvoli nim nebudem spať a jesť tak lístky ani nekupujem..ale keď sa na to spätne pozerám tak by som už tak nestresovala vôbec..lístky mi doviezol kurier cez DHL a potom napíšem ako dopadol koncert a či sme prešli 😃👍🏻 Kedže je za cca 3 týždne
@smoradovab teda nie DHL ale UPS 😂🤭
Baby lístky prišli 🙏🙏🙏 mám ich len v elektronickej forme stiahnuté v mobile dúfam že to bude dobre ☺ šťastná som ďakujem vám za rady 😍
Caute🙈, chcem sá vás spýtať čo mám robít 31.3. Som si kúpila dva listky na Jamesa Blunta a zaplatila som za ne 250€ a peniaze už odišli a listky stále nikde, na stránke nemajú žiadny kontakt ani spätný email sa nedá poslať. Bojím sa ze tie peniaze prepadnú, Koncert je 10.5. Myslite že prídu?
Tak baby dnes máme koncert a držte palce, dúfam, že všetko bude v poriadku. Neviete ako je to s parkovaním pri viedenskej mestskej hale?
Ahojte, ja som tiež kúpila včera lístky a zajtra mám ísť na koncert. Mám si ich vyzdvihnúť dakde v Rakúsku pár hodín pred koncertom. Máte s týmto skúsenosti? Som dosť nervózna. 🤒
Vďaka.
@aneh2 zhruba na jeseň roku 2017 som kupovala 2 lístky na Eda Sheerana vo Viedni. Základná cena lístka bola vtedy 140 eur, tak že okej, čert to vem, je to darček. K cene sa potom prihodilo 15 eur plus daň. Čiže za jeden lístok padlo 208 Eur x 2 ks,krásnych 416 Eur. V zime som zistila, že som tehotná (s dvojičkami) a termín vychádzal na august (pri dvojkách to bude ešte lotéria). Napísala som na zákaznícke centrum, že potrebujem stornovať nákup, odkiaľ mi napísali, že to nie je možné ale že môžem buď počkať na lístky kým fyzicky prídu a potom sa ich pokúsiť predať alebo ich môžem hneď cez ich portál ponúknuť k predaju. Ponúkla som ich teda na portáli k predaju no zrejme som niečo zle nastavila a stále sa nič nedialo. Ani lístky mi do apríla 2018 stále nedorazili, začala som byť nervózna :/ Nedávno som pozrela nastavenia na svojom viagogo účte, niečo som preštelovala a! lístky sa do 5 dní predali, (za cenu ktorú si stanoví predávajúci sám). Cez víkend prišiel mail, že nemám nastavený bankový účet, toto som tiež obratom doplnila a do 3 dní mi cinkli na účte peniaze 🙂 (hoci písali, že peniaze vrátia 5 - 8 dní po ukončení podujatia, aby si overili, že lístky boli použité. WTF?! takže cinknutie peňazí na účte milo prekvapilo. Na cenu sa sťažovať nejdem, pretože som s ňou súhlasila pri kúpe 🙂 tož moja skúsenosť pomedzi všetky tie negatívne čo na nete čítam.

Len informujem že e-tickets normálne prešli bez problémov 🙂 koncert stal aj za tie prachy. No zvykne byt tak ze si nemôžete nič zobrať na pitie, len to co si tam kúpite.