icon

Lístky na koncert cez viagogo

aneh2
29. jún 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s kupovaním lístkov na koncerty cez internetovú stránku www.viagogo.com ... dopočula som sa že sú to nejakí podvodníci a ja som si už kúpila lístky. Teraz neviem či mám na koncert vôbec ísť keďže je to dosť ďaleko a neviem či ma tam vôbec pustia, o peniazoch ktoré som už zaplatila ani nehovorím....

stormie
6. okt 2018

cerstva skusenost - cena listka 32eur, ze ok beriem (4ks) pri klikani dalej cez obejdnavku mi to na kazdej dalsej stranke priratalo dalsie poplatky, nakoniec 12eur na kazdy listok takze namiesto povodnych 128eur mi vysla cena 176eur co je teda riadny rozdiel...

gazu
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
25. okt 2018

@gazu ja objednám cez ticketportal a tamtie asi predám hoci aj pod cenu ... 🙂

alanya
25. okt 2018

Dobry deň, moje už spominane listky su u mňa. 😜 Teraz nam zostava, už len dufať, že su prave. Čerešnička na torte je, že za 2 listky som zaplatila 163€ a na vstupenkach je cena 34,50€/ks. 🙈😡

pebu
25. okt 2018

Ano baby, aj mne stiahli viac. Inak su listky platne ale hoci som odklikla nejaku sumu, oni stiahli o niekolko eur viac. Takze rovnaka skusenost.

janulik2008
26. okt 2018

@alanya tiez dufam ze dorazia ... lebo je to mojej mamy sen vidiet lord of the dance 😉

martinsimo
30. okt 2018

Pozor, vsetkych Vas varujem pred Viagogo!!! Su to podvodnici, vcera som bol v Prahe v O2 arene na festival Transmission. Listok za 70€ som dostal od manzelky na narodeniny. Cestoval som 8 hodin vlakom z Kosic do Prahy, kde ma cakalo prekvapenie. Moj listok turniket nebral a vypisoval, ze je to neznamy listok. Následne som bol odkazany na reklamacne oddelenie, kde som sa postavil do rady, kde predomnou stalo kopu ludi, prevazne cudzincov, kazdy drzal v ruke listok, kde som si vsimol, ze predomnou mal chlapik cislo na vstupenke 19565, ja som mal 19566, uz som zacal tusit nieco zle... Ked som prisiel blizsie ku okienku, kde sedala pani, ktora riesila reklamacie, tak som uz len videl ako ma na papieriku napisanych asi 10 cisel (medzi nimi aj moje 19566) a k nim si uz len robila ciarky, k mojmu cislu si pridala uz asi 20tu ciarku, podobne to bolo aj s ostatnymi cislami. Na otazku, ze co sa deje, sa ma pani za okienkom spytala ci tiez mam vstupenku od Viagogo, ja som este nevedel, ze odkial je, tak som hned volal manzelke a ta mi preposlala objednavkovy mail, samozrejme, ze od Viagogo. Rovnake maily na telefone ukazovali aj vsetci ostatni... Takze nam pani uz len oznamila, ze sme sa stali obetami podvodu a odkazala nas, ze mozeme ist podat oznamenie na policiu, ze uz pre nas nevie nic viac urobit, listky na akciu boli uz niekolko tyzdnov vypredane, nemali ich uz ani priekupnici pred arenou. Parada, cestoval som 8 hodin do Prahy, zaplatili sme plno penazi za listok, cestu aby mi tam oznamili, ze sa na akciu nedostanem, ale mozem ist podat oznamenie na policiu na nejaku neznamu spolocnost, ktora je registrovana vo svajciarsku a potom cakat do rana na stanici na vlak domov. Na akciu som isiel s kamaratom, ten si kupoval listok normalne cez ticketportal, on sa dnu dostal, ja nie, takze nie len ja som mal 2 dni pokazene, ale aj on, kedze si nepredstavoval, ze sa tam ide bavit sam. Takze tolko k Viagogo. Ja len lutujem vsetkych tych cudzincov, lebo boli tam aj ludia, ktori prisli z este vacsiej dialky a ti boli z toho vazne mimo a nechapali co sa deje. Mna to stalo 150€ a dva dni cestovania a sedenia na stanici. Dakujem pekne Viagogo, zadrhnite sa s tymi peniazmi...

janulik2008
30. okt 2018

@martinsimo uf tak ja naozaj kúpim cez ticketportal radsej lebo toto nie je normálne ☹

pebu
30. okt 2018

@martinsimo fuuuha, tak tohoto som sa aj ja bala..ale mala som stastie.. my sme kupovali listky odtial a az do Pariza sme kvoli tomu isli..asi by ma porazilo..

cheerlady
30. okt 2018

Znami takto kupili tiez listky do prahy na nejaky koncert, dokopy cca 700€,no im lístky na mail neposlali. Ked pisali tyzden pred koncertom, ze stale nemaju lístky, tak im kazdy den bolo slubebe, ze uz im ich posielaju. Nakoniec sa vybrali do prahy (stale bez listkov), no neprisli im ani do zacatia koncertu.

alanya
1. nov 2018

Zdravím, včera sme boli na koncert. Do poslednej chvíle sme boli v strese, či naše lístky budú platné. No nakoniec sme prešli cez vstup v poriadku. 🤗 (Bolo to asi tým, že lístky neskenovali, len trhali).😀😀 Mali sme asi šťastie! 😊 Veľa šťastia Vám ostatným! 🍀

sonja1946
11. nov 2018

Ahojte baby .. ako asi kazdy tuto som si kupila listky na koncert cez viagogo (lebo na ticketportali uz nemali) za 240€ aj ked povodna cena bola 130€. Ja viem uz som vtedy mala vediet ale naozaj chcem na ten koncert ist uz strasne davno. Citala som tieto komentare a chcela by som sa opytat tym ktorim ten listok presiel. Myslite si ze to bolo preto ze vam len trhali tie listky alebo aj turniket to nacital?

blue_eyes
11. nov 2018

Len cez ticketportal kupujem...zdalo sa mi podozrive ake ceny a rozlozenie malo to viavago tak som sla cez ticketportal

blue_eyes
11. nov 2018

joj viagogo

kosicanka1
11. nov 2018

Zdravim, my sme boli na u2 v londyne, kupovali sme cez viagogo, vsetko bolo ok. Ale uz nikdy viac - pre istotu. Po tejto diskusii uz by som to neriskovala. Vlastne viagogo funguje ako sprostredkovatel - bazar listkov na nete. Na nasom listku bolo aj meno ineho chlapika - akoze povodny majitel vstupenky? A napadlo ma, ze keby bol nejaky problem, tak reklamujem vlastne jemu - anglicanovi? Cena na vstupenke bola necelych 100 libier, ja som za nu dala cez 200 eur - ako vravim, viagogo je bazar, kde ludia predavaju a posuvaju vlastne vstupenky, urcite sa tam najdu aj podvodnici...

sgabik
13. nov 2018

Dobrý deň vám prajem. Ja som si objednala 2 lístky na 21 pilots. Koncert je vo februári (2019) v Prahe a ja som si listky objednávala teraz v auguste (2018) bojim sa ze mi nedojdu lebo je to už dosť dlhá doba :/ mal niekto skúsenosť s tým ze vám tie lístky nedosli alebo ze boli falošné? Ďakujem.

cheerlady
14. nov 2018

@sgabik precitaj si kúsok dozadu moj prispevok-znami si tie listky kupili tristvrte roka pred koncertom a neprisli 😒

davidhopkirk
25. dec 2018

Myslim ze nakupovanie cez Viagogo je uplne v poriadku akurat treba pozerat fakt ci tieto listky niesu FAKE vacsinou kupujte listky kde je mensi pocet napr. len 2 kusy a nie tam kde ich je 20 kusov, dalsi bod ked kupujete cez tuto stranku kupujte hlavne miesta kde je napisany presne miesto, rad a sekcia. Samozrejme moze sa stat ze kupite nejaky falosny listok alebo ze vam dojde nieco ine ako tento listok ... tak netreba stresovat, treba tychto kupujucich nahlasit a vam sa vratia vsetky peniaze naspet a predavajuci dostane peknu palku ako pokutu. Keby ste si s niecim nevedeli dat rady kludne piste na mail dajo1111@yahoo.com kludne vam stym pomozem

A stym ze su tieto listky predrazene musi kazdy pocitat, proste ak tieto listky nestihol kupit tak ma 2 sposoby bud si ich nekupi alebo ich odkupi od niekoho za vyssiu cenu to je myslim ze celkom fer

janulik2008
25. dec 2018

@davidhopkirk ja som pozerala a napr cez ticketportal 130€ a ziadne poplatky atd ... je to sice len 30€ ale aj to je peniaz ... a hlavne istota je ze listok je pravy lebo tesit sa na koncert a ptm hop sorry falosny je ... trapas

martinsimo
25. dec 2018

@davidhopkirk aha tak to je fakt v pohode, ze ich nahlasis a ti vratia peniaze, ked cestujes na koncert 1000km a tam potom zistis, ze je falosny a novy si nekupis lebo je vypredane...

daguska
30. dec 2018

@davidhopkirk dobrý viete mi poradiť s vrátením listov kúpených cez viagogo

lucec
30. dec 2018

@daguska no to by aj mna zaujimalo, ked je to take jednoduche. Lebo nam sa doteraz nevratilo ani euro. To sme prislu o cca600eur..

daguska
3. jan 2019

@lucec dobrý , to vážne? No ja neviem uvidíme ako to dopadne vrátiť sa lístky nedajú a či su neni falošné nevieme teraz posúdiť. No učíme sa na vlastných chybách.

natalka13
3. jan 2019

Mame teraz listky cez Eventim a k nim list na meno s ktorym mame ist na koncert aj s ID koly falsovaniu listkov. Ze sa to rozmohlo tak to robia takto.
Len je 8 listkov na mna,tak vsetci musia ist naraz so mnou dnu 🙂

ftdvnjc
3. jan 2019

@majka2015 ahoj majka, mozes mi prosim ta poradiť, ako si postupovala v banke, aby ti vratili tie peniaze ? Mam presne ten isty problem ako ty, hlupa som objednala listky na koncert Bon Jovi, samozrejme, ze som si neprecitala skor recenzie na nete a teraz by som rada tie peniaze mala spät. Vcera som bola v banke, ze to chcem reklamovat, ako si písala...ale pani v banke mi povedala, ze to sa neda , jedine tak udat dôvod, ze to stornujem ,ale neruci mi, ci mi viagogo vobec peniaze späť pošlú 😣

ftdvnjc
Autor odpoveď zmazal
majka2015
4. jan 2019

@ftdvnjc ahoj, ja som do banky napisala reklamáciu platby - platbu som robila kreditnou kartou (kreditné karty sú poistené pre takýto prípad). Uviedla som, že mi bola strhnutá iná suma ako na začiatku deklarovali a že lístky, ktoré som si objednala, mi neprišli a ani nemohli, bo nie sú ešte vôbec v predaji (kupovala som lístky na zápas v Miláne). Ja som priložila veľa dokumentácie - aj zahraničnej, kde bolo uvedené, že viagogo je podvodná spoločnosť - v austrálii sa vedú proti tejto spoločnosti hromadné žaloby, existuje aj stránka na fcb - victims of viagogo - pobočka banky to nerieši, postupuje to na kreditné karty. Z tade mi najskôr volali, že moju žiadosť zamietajú avšak následne po 3 týždňoch mi na kreditku nabehli peniaze a vyrozumenie, že moju žiadosť akceptovali.... celý ten proces trval vyše 90 dní. netreba sa vzdávať!!!

daguska
9. jan 2019

@majka2015 dobrý deň. Takže máme sa obrátiť na banku s tým že nám boli neoprávnene strhnuté peniaze? Ale nám strhli sumu inú a lístky na prišli s inou sumou 2x nižšou čo v takom prípade?

majka2015
9. jan 2019

@daguska pokial vam listky prisli tak vam to banka neakceptuje... mne v case reklamacie listky este neprisli. ak by sa ale preukazalo, ze listky nie su platne, sa mozete obratit na banku a banka spravi refundaciu. to ze ste kupili listky drahsie sa mozete branit len na sude avsak je to komplikovane kedze viagogo sidli tusim vo svajciarsku a nestahuje sa tym padom na to pravo europskej unie ... viem, ze v australii podali proti viagogo hromadnu zalobu. pripadne skuste pozriet facebook- skupinu vic

majka2015
9. jan 2019

facebook - skupinu victim of viagogo. mozno najdete sposob pomocou inych skusenosti ako dostat financie naspat.