icon

Lístky na koncert cez viagogo

aneh2
29. jún 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s kupovaním lístkov na koncerty cez internetovú stránku www.viagogo.com ... dopočula som sa že sú to nejakí podvodníci a ja som si už kúpila lístky. Teraz neviem či mám na koncert vôbec ísť keďže je to dosť ďaleko a neviem či ma tam vôbec pustia, o peniazoch ktoré som už zaplatila ani nehovorím....

Strana
z5
ftdvnjc
11. jan 2019

V banke som bola, podala som tu reklamaciu...odpoved im prisla, ze ked som súhlasila s objednavkou a obchodnymi podmienkami, nemozu nic s tym robit. A dnes mi prisli tie vstupenky, davame to preverit, ci su prave.

marcelac274
2. mar 2019

@aneh2
@ftdvnjc dobrý deň prosím ako ste si dali preveriť, či sú lístky pravé? ja nechodím na koncerty ani podujatia, preto som nevedela o tomto škandále s viagogo a zakúpila som 2 lístky na Malumu do Badapešti 23.6.2019 dúfam, že bude všetko v poriadku stiahlimi raz toľko za lístok ako je na ňom uvedené...🙄 o to už ani nejde, len chcem vedieť, či vôbec máme ísť, alebo ako to mám riešiť lístky mám vo forme e-ticketu - tlačila som ich normálne doma došlo mi do mailu, že mi nebudú doručovať kuriérom a vrátili mi aj peniaze za doručenie. Mohli by ste poradiť? Ďakujem

daguska
2. mar 2019

@ftdvnjc a sú prave?

matusica
3. mar 2019

@marcelac274 Tiež som mala od nich lístky na koncert U2 v Manchestri a v Berlíne v 2018 a v pohode sme sa na koncert dostali.

ftdvnjc
4. mar 2019

@daguska no to nevieme. Pisali sme ohladne overenia spolocnosti Eventim ,co sprostretkuvaju listky aj takym ako Viagogo, odpoveď bola, ze kedze sme ich nekupili priamo od nich, neponukaju blizsie info 😤😟 wau parada, tak az do 17.7.budeme trpnut, ci vobec koncert uvidime...v opacnom pripade, som vyhodila do luftu "iba" 488,- !!!

gabikaxy
6. máj 2019

Manžel kúpil do Istanbulu vstupenky na futbal 14.4.2019, doručené boli na mail,po príchode na štadión v Turecku sme zistili, že lístky sú falošné , takže zbytočne vyhodené peniaze, túto firmu neodporúčam ale, že vôbec. Je to portál, ktorý absolútne nereaguje na reklamácie a nekomunikuje v žiadnom smere. Škoda, že som si to nepreverila ešte pred kúpou. Prikladám aj link na SOI.
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

Ľudia dajte si pozor a píšte na všetky možne stránky aby sa darmožráči neobohacovali na dôvere ľudí. Ďakujem

ftdvnjc
18. júl 2019

Jupiii , tak vcera vecer sme nakoniec boli na jeho koncerte, tak listky boli prave, síce predrazene...ale vidiet a počuť Jon Bon Jovi na živo bol zazitok !! Ale cez Viagogo uz nikdy viac nic nekupim

andulkaa333
20. júl 2019

Dobrý deň, kupovala som nedávno cez www.viagogo.com 4 vstupenky na koncert Kaliho ktorý bude 20.9 2019 v Trenčíne zaplatila som za 1 vstupenku 41€ aj keď tam bola cena vstupenky 29€a sú tam aj nejaké poplatky mala by to byt VIP sekcia.. Ale keď mi lístky poslali na email tak na vstupenke bola cena 13€ teraz neviem co mam robiť ako sa dá overiť ci sú vstupenky pravé??..

abbey1
20. júl 2019

Prosím vás, prečo stále kupujete lístky cez túto stránku, kde vám nikto nič negarantuje?

abbey1
20. júl 2019

@andulkaa333 Za 13 eur to určite nebude VIP vstupenka 🙂

blue_eyes
20. júl 2019

@abbey1 tiež nechápem, tak im treba keď sú sprostí

andulkaa333
21. júl 2019

@abbey1 to mi došlo.. Ale teraz neviem ako dostanem. Peniaze spet za vstupenky.. Ja som nemala ani šajnu o tom ze nejaké viagogo ma falošné vstupenky

blue_eyes
21. júl 2019

@andulkaa333 každá akcia ma presne napísané že akceptuje vstupenky len zo svojho zdroja. Peniaze už neuvidíš.

andy1972
8. nov 2019

@andulkaa333 ahoj. Boli vstupenky na Kaliho platné, boli ste na koncerte?

Strana
z5