Lístky na koncert cez viagogo
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s kupovaním lístkov na koncerty cez internetovú stránku www.viagogo.com ... dopočula som sa že sú to nejakí podvodníci a ja som si už kúpila lístky. Teraz neviem či mám na koncert vôbec ísť keďže je to dosť ďaleko a neviem či ma tam vôbec pustia, o peniazoch ktoré som už zaplatila ani nehovorím....
@aneh2
@ftdvnjc dobrý deň prosím ako ste si dali preveriť, či sú lístky pravé? ja nechodím na koncerty ani podujatia, preto som nevedela o tomto škandále s viagogo a zakúpila som 2 lístky na Malumu do Badapešti 23.6.2019 dúfam, že bude všetko v poriadku stiahlimi raz toľko za lístok ako je na ňom uvedené...🙄 o to už ani nejde, len chcem vedieť, či vôbec máme ísť, alebo ako to mám riešiť lístky mám vo forme e-ticketu - tlačila som ich normálne doma došlo mi do mailu, že mi nebudú doručovať kuriérom a vrátili mi aj peniaze za doručenie. Mohli by ste poradiť? Ďakujem
@marcelac274 Tiež som mala od nich lístky na koncert U2 v Manchestri a v Berlíne v 2018 a v pohode sme sa na koncert dostali.
@daguska no to nevieme. Pisali sme ohladne overenia spolocnosti Eventim ,co sprostretkuvaju listky aj takym ako Viagogo, odpoveď bola, ze kedze sme ich nekupili priamo od nich, neponukaju blizsie info 😤😟 wau parada, tak az do 17.7.budeme trpnut, ci vobec koncert uvidime...v opacnom pripade, som vyhodila do luftu "iba" 488,- !!!
Manžel kúpil do Istanbulu vstupenky na futbal 14.4.2019, doručené boli na mail,po príchode na štadión v Turecku sme zistili, že lístky sú falošné , takže zbytočne vyhodené peniaze, túto firmu neodporúčam ale, že vôbec. Je to portál, ktorý absolútne nereaguje na reklamácie a nekomunikuje v žiadnom smere. Škoda, že som si to nepreverila ešte pred kúpou. Prikladám aj link na SOI.
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
Ľudia dajte si pozor a píšte na všetky možne stránky aby sa darmožráči neobohacovali na dôvere ľudí. Ďakujem
Jupiii , tak vcera vecer sme nakoniec boli na jeho koncerte, tak listky boli prave, síce predrazene...ale vidiet a počuť Jon Bon Jovi na živo bol zazitok !! Ale cez Viagogo uz nikdy viac nic nekupim
Dobrý deň, kupovala som nedávno cez www.viagogo.com 4 vstupenky na koncert Kaliho ktorý bude 20.9 2019 v Trenčíne zaplatila som za 1 vstupenku 41€ aj keď tam bola cena vstupenky 29€a sú tam aj nejaké poplatky mala by to byt VIP sekcia.. Ale keď mi lístky poslali na email tak na vstupenke bola cena 13€ teraz neviem co mam robiť ako sa dá overiť ci sú vstupenky pravé??..
Prosím vás, prečo stále kupujete lístky cez túto stránku, kde vám nikto nič negarantuje?
@andulkaa333 Za 13 eur to určite nebude VIP vstupenka 🙂
@abbey1 to mi došlo.. Ale teraz neviem ako dostanem. Peniaze spet za vstupenky.. Ja som nemala ani šajnu o tom ze nejaké viagogo ma falošné vstupenky
@andulkaa333 každá akcia ma presne napísané že akceptuje vstupenky len zo svojho zdroja. Peniaze už neuvidíš.
@andulkaa333 ahoj. Boli vstupenky na Kaliho platné, boli ste na koncerte?

V banke som bola, podala som tu reklamaciu...odpoved im prisla, ze ked som súhlasila s objednavkou a obchodnymi podmienkami, nemozu nic s tym robit. A dnes mi prisli tie vstupenky, davame to preverit, ci su prave.