Lockdown v Rakúsku
Prečo sa to v Rakúsku dá inak? Síce majú zatvorené obchody od 19.00...vonku sú bez rúška všetci, aj keď je všetko momentálne zmrazené na 10 dni!!!! "Len" Rakúska vláda dáva 4 fondy tým,ktorí nemôžu mať otvorené prevádzky vo výške ich platu už od marca!!! Všetky rakúske deti dostali 650€ na zakúpenie Pc... aby mohli študovať.!!!! A u nás čo? my môžme skapať
PCR zadarmo sa robí vo Viedni na štadióne (ernst-happel-stadion), podmienka je TP vo Viedni, občiansky a ecard. Výsledok posielajú cez sms, aj negatívny, spravidla do 12 hodín. Robia kloktacie testy. Na letisku paličkuju.
@sono2, letisko je niečo úplne iné ako letisko? No to sú mi veci.... Hovorila som, že vrámci NÖ testujú aj na letisku, kam územne letisko patrí. Testujú kohokoľvek a výsledok je rýchlo. Neskúmala som, či je informácia o testovaní na letisku zadarmo pravdivá ci nie. Takú som dostala a spolu s upozornením o jej neovereni poslala ďalej.
@sono2, zo štadióna je informácia z minulej stredy. Takže prosím ta netrep. A je aj na viedenskej oficiálnej stránke. Asi tiež nemajú reálne skusenosti. https://coronavirus.wien.gv.at/site/kostenlose-...
@sono2, evidentne nevieš. Zdvihni si telefón a zavolaj tam. Nepochybne je stránka aktualizovaná naposledy 25.9., keď hovoria o lockdowne. Určite. Zaujímavé, že si to vedeli nájsť stovky otestovaných ľudí, ktorí neplatili, len ty nevieš. To bude určite moja chyba. 🙄🙄🙄
@lusyyy36, v lete to trvalo nekonečne dlho (ešte aj v septembri tusim). Od cca októbra sa nám ľudia vracajú najneskôr po dvoch dňoch do prace aj s výsledkom (negatívnym, samozrejme 😁)
Kašlime na to
@vroni ja googlim, lebo kvôli tým vianociam na sk. Ja peniaze za to nedám a už vôbec nie 120 na osobu. Ja pochybujem, že niekto otestuje niekto bezdôvodne pcr testom. Veď prečo by potom niekde vyberali peniaze. Ak by si mala tu možnosť mi poslať, budem vďačná. Opačnom prípade mi vianoce na sk nebudú chýbať. Proste mi toto všetko lezie na nervy, mám dve deti a nemám čas to hľadať keď som doteraz nič nenašla.
A prepáč ak som ťa urazila
A nemyslela autorka tých 340 ci koľko sa v septembri vyolacali deťom prídavkom?

@gabrielkaa antigenove maju robit plosne, vraj pre tych, co si nemozu dovolit pcr. ale vyter z nosa sa robi aj pri PCR