Ľudia hlúpnu
Baby ja neviem či len mne sa to zdá, ale ja denne stretnem takých hlúpych ľudí, že ja koľkokrát neviem čo mám povedať.
Dnes som vychádzala zo šatne kde som bola sama a zabudla som si dať rusko. Hneď som stretla nejakú pani, čo na mňa tak zaútočila,ako keby som niekoho zabila. Tak som sa ospravedlnila, lebo som nevedela čo to nie je nejaká šéfka, som tam nová, ale čo tá z toho robila, riešila to ako svetovú katastrofu. Keby som potetovaný holohlavý chlap verím že by ani nepipla. Potom som bola v Kauf. , No čo tam tí ľudia robili to bolo hrozne. Nepozerajú, vrazia do človeka, predbiehajú sa. Hovorím jednej pani že haloo , všetci tu stojíme v rade, a ona že ona sa ponáhľa. Ale tak aspoň sa spýtam, ci môžem. Ja už sa normálne bojím porodiť do tohto sveta , stačí čítať tu, akých sebcov a rozmaznancov matky vychovávajú a ako nezvládajú už pár ročné deti.
Koniec výlevu. Stávajú sa aj vám nejaké také situácie a ako ich riešite, ako reagujete ako ich
Ja som zazila nedavno vtipny priklad. V Kauflande som pustila na pokladni pred seba dedka, ktory v ruke drzal mlieko a chlieb. Hned ako ho pokladnicka zacala blokovat, z bielej igelitky v druhej ruke zacal vytahovat dalsie veci na pult. Namiesto kosika mal igelitku. Ani sa nepodakoval, neospravedlnil, este zdrziaval pri plateni. Podobnych skusenosti som uz zazila viacero, clovek chce byt uctivy a slusny ako ho vychovali, voci starym, chorym, tehotnym, detom, ale mam pocit, ze sa to ti ludia naucili zneuzivat.

@jankapepe nie, že nemám čas, ale komunikovať s tebou je únavné a zbytočné. A áno, je to strata času, ale ako ja strácam čas, to je tiež moja vec. A rada sa pobavím na hlúposti iných ;)