Ľudia narodení po roku 1930 sa dožívajú vyššieho veku
vsimli ste si ze ludia narodeni 1930 a viac sa dozivaju vyssieho veku ako teraz?
mne mladi kamosi umreli a nechapem...mali 30 a 40 rokov..
ked pozeram ludi aj na cintorine ci pomaly prezili dve vojny sa dozili 80 rokov !
s lekarkou som sa bavila a ludia mladi zacinaju umierat kde je problem
ved aj 80r babka par rokov zije ''v shite tejto modernej doby''
kde je problem to vazne ten stres ci co.
@lalenka33 ty si myslis, ze veganska strava je len zdrava? Myslis si, ze kazdy kto postuje jedlo tam postne kazdy poharik, kazdy Snickers, kazdu zmrzku, ci cigu? Ja mam ig ohladne zdraveho stravovania, myslis si ze moja rodina nepozna a neje nikdy nic nezdrave? No to si presne myslia ludia ti, ktori sa na to pozru len zvrchu. Myslia si a sudia len to co vidia. Ale vacsinou to co ludia daju do ust, to co robia ci nerobia, co nie je prilis atraktivne, to na socialne siete nejde. Mam blizke kamaratky, teraz spomeniem jednu konkretnu. Chodime obcas spolu sportovat, vieme o sebe pomaly vsetko, pozname sa od skoly, volakedy sme si davali spolu fastfood, teraz skor salaty a kavu. A vies co? Minule mi spominala, ako vecer vyjedaju salamiky, suncicky, syry a kadeco, take snacky k telke ci knihe. a ze muz mal aj zle vysledky krvi lebo takto si ficia uz dost dlho napr aj s poharom vinka. A to je to o com hovorim. Mozes mat aj partiu aj vylety aj znamych kamaratov, do taniera 24/7 im proste nevidis. A ani to co vidis na socialnych sietach nie je ich cely zivot. Je to len zlomok. Nevies ci ten clovek nema stresy, co preziva vnutorne. Niekedy ani ti najblizsi nevedia. A mohla by som pokracovat. Jedna znama zas porodila a tajne fajcila, lebo sa hanbila za to. Atd atd
@liv1 🙏😍 ja neverim, ze konecnce niekto to riadne napisal... to co ludia hovoria, ze robia, vela krat je tak z casti pravda :DD a co daju na socialne siete?? :DDDD
@liv1 áno, sú aj takí, ako píšeš, ale zase nemôžeš tvrdiť, že sú takí všetci. Sú aj takí, ktorí sa držia svojich presvedčení a napriklad alkohol, sladké, ani slané nezdravé maškrty u nich nenajdeš. Ja píšem z vlastnej skúseností ľudí, ktorých poznám, a ktorí sú podľa mňa až fanatici. K nim si ako návšteva musíš svoje jedlo priniesť inak budes jesť vege a keby k ním prideš neohlasene, tak iné ako ich jedlo tam nenajdeš, ale oni sú fakt fanatici. Poznám aj takých, ako ty píšeš. Väčšina ludí bežne ,,zhreší".

@liv1 a ty nepoznáš svojich priatelov, kolegov? Nechodíš na akcie, oslavy, kde vieš , že sú vegáni, že jedia len to a to? Nemáte žiadnu partiu, ktora chodí športovať atď.
Ja teda ľudí v mojom blizkom okoli poznám a v dnešnom svete internetu, keď keď si niektorí fotia pomaly aj prd naozaj nepotrebuješ žiť s niekym 24 hodin, aby si vedela, ako sa stravuje. Či si myslíš, že si navari vege jedlo, odfoti a vyhodi ho? Že ide niekto do posilky sa len odfotit?