Ľudia veria Pellemu aj napriek kritike?
Ako mu môžu ľudia vôbec ešte niečo niekedy uveriť. Sociálny politik ako ho naučili rodičia. Obyčajný nemorálny zlodej!
@diewcatqoo tento? 😅
@andreakotesova presne 🙂
Keď príde 100 gayov na homosexuálne orgie, 88m2 je naozaj málo. Plus ten pes ešte k tomu...
Je to zlodejské DNA schovavajuce sa za jamky https://www.facebook.com/1523571007/posts/pfbid...
panebože zase? Ešte že tu máme svedomitých dobrých politikov, ktorých môžeme voliť (ironia, ak by niekto nepochopil) A nie, nebudem ho voliť
@walentina7 Ano kazdy z noch ma majetky a v pripade, ze ich ziskali napriklad tym, ze pred vstupom do politiky podnikali, tak prosim. S radostou im zagratulujem, ze aki su sikovni. Kludne nech ma sukromne lietadlo, ak si nan sam zarobil.
Lenze v Smerohlase maju majetky vacsinou ziskane z uplatkov a okradanim statu - teda nas obcanov, ktori kazdy mesiac z vyplaty platime dane.
A to je velky rozdiel.
@veronka1996 ty si z tých tolerantný "slušnoľudí", však? To je hneď vidieť. Robíš im zlu reklamu
Mozno ze v tom byte skladuje krabice od sampanskeho co dostava, takze chudak tam nema vela miesta ... este ze ma taku dobru rodinu a kamaratov
Kokos teraz zase pelleho dom? Zachvilu budete riesit aj jeho h*vno co rano vysral 🤣 nie je tu tych tem uz dost? Same urazky zo strany Korcovolicov, asi sa bojite ze ten americky ritolizac "bez viny" prehra ze? 🫢
@gribka1 ja by som rada zila svoj zivot v state, kde funguje zdravotnictvo, skolstvo, doprava, vymozitelnost prava je pristupna kazdemu bez rozdielu vysky konta. Policia riesi zlociny a priestupky kazdeho nie len tych ktory nepatria k nasim ludom. Rada by som zila svoj zivot tak , ze ked pridem na urad vybavim co potrebujem bez toho aby sa cakalo co dam na revanš. Rada by som zila v krajine kde funguju veci verejne a kde nieje meritkom to ci si stranik. Rads by som zila v krajine kde sa nenici priroda v zaujme obohatenia sa uzskej skupiny ludi… povies mi ako sa to da?
@walentina7 to, co robis ma aj nazor - whataboutizmus.
Velmi pomyleny sposob argumentacie...
@jaroe Pellegrini si sám robí zlú reklamu. Ešte na jeseň 2022 hlasoval ZA registrované partnerstvá, ešte keď zakladal Hlas, hovoril o liberálnej prozápadnej strane a o právach LGBTI. A teraz pred voľbami hovorí, že by nikdy nepodpísal zákon o registrovaných partnerstvách, hrá sa na veľkého konzervatívca a anti-LGBTI homofóba atď. A pritom je sám teplý ako radiátor. Je to obyčajný pokrytec, prezliekač kabátov, oportunista, demagóg a klamár! Jeden deň má taký názor, na druhý deň presne opačný, podľa toho, čo chcú ľudia počuť. Prezident má byť konzistentný v názoroch a nemeniť ich na počkanie.

No, ono ked niekto ma psika ako je Falco z Nekonecneho pribehu, potom verim, ze sa s domacim mazlickom nevojde do bytu o rozlohe 88 m2... 🤷♀️