Ľudia veria Pellemu aj napriek kritike?
Ako mu môžu ľudia vôbec ešte niečo niekedy uveriť. Sociálny politik ako ho naučili rodičia. Obyčajný nemorálny zlodej!
Keď príde 100 gayov na homosexuálne orgie, 88m2 je naozaj málo. Plus ten pes ešte k tomu...
Je to zlodejské DNA schovavajuce sa za jamky https://www.facebook.com/1523571007/posts/pfbid...
panebože zase? Ešte že tu máme svedomitých dobrých politikov, ktorých môžeme voliť (ironia, ak by niekto nepochopil) A nie, nebudem ho voliť
@walentina7 Ano kazdy z noch ma majetky a v pripade, ze ich ziskali napriklad tym, ze pred vstupom do politiky podnikali, tak prosim. S radostou im zagratulujem, ze aki su sikovni. Kludne nech ma sukromne lietadlo, ak si nan sam zarobil.
Lenze v Smerohlase maju majetky vacsinou ziskane z uplatkov a okradanim statu - teda nas obcanov, ktori kazdy mesiac z vyplaty platime dane.
A to je velky rozdiel.
@veronka1996 ty si z tých tolerantný "slušnoľudí", však? To je hneď vidieť. Robíš im zlu reklamu
Mozno ze v tom byte skladuje krabice od sampanskeho co dostava, takze chudak tam nema vela miesta ... este ze ma taku dobru rodinu a kamaratov
Kokos teraz zase pelleho dom? Zachvilu budete riesit aj jeho h*vno co rano vysral 🤣 nie je tu tych tem uz dost? Same urazky zo strany Korcovolicov, asi sa bojite ze ten americky ritolizac "bez viny" prehra ze? 🫢
@gribka1 ja by som rada zila svoj zivot v state, kde funguje zdravotnictvo, skolstvo, doprava, vymozitelnost prava je pristupna kazdemu bez rozdielu vysky konta. Policia riesi zlociny a priestupky kazdeho nie len tych ktory nepatria k nasim ludom. Rada by som zila svoj zivot tak , ze ked pridem na urad vybavim co potrebujem bez toho aby sa cakalo co dam na revanš. Rada by som zila v krajine kde funguju veci verejne a kde nieje meritkom to ci si stranik. Rads by som zila v krajine kde sa nenici priroda v zaujme obohatenia sa uzskej skupiny ludi… povies mi ako sa to da?
@walentina7 to, co robis ma aj nazor - whataboutizmus.
Velmi pomyleny sposob argumentacie...
@jaroe Pellegrini si sám robí zlú reklamu. Ešte na jeseň 2022 hlasoval ZA registrované partnerstvá, ešte keď zakladal Hlas, hovoril o liberálnej prozápadnej strane a o právach LGBTI. A teraz pred voľbami hovorí, že by nikdy nepodpísal zákon o registrovaných partnerstvách, hrá sa na veľkého konzervatívca a anti-LGBTI homofóba atď. A pritom je sám teplý ako radiátor. Je to obyčajný pokrytec, prezliekač kabátov, oportunista, demagóg a klamár! Jeden deň má taký názor, na druhý deň presne opačný, podľa toho, čo chcú ľudia počuť. Prezident má byť konzistentný v názoroch a nemeniť ich na počkanie.

No, ono ked niekto ma psika ako je Falco z Nekonecneho pribehu, potom verim, ze sa s domacim mazlickom nevojde do bytu o rozlohe 88 m2... 🤷♀️