icon

Ľudia veria Pellemu aj napriek kritike?

evazhoufova
3. apr 2024

Ako mu môžu ľudia vôbec ešte niečo niekedy uveriť. Sociálny politik ako ho naučili rodičia. Obyčajný nemorálny zlodej!

Strana
z2
diewcatqoo
3. apr 2024

No, ono ked niekto ma psika ako je Falco z Nekonecneho pribehu, potom verim, ze sa s domacim mazlickom nevojde do bytu o rozlohe 88 m2... 🤷‍♀️

andreakotesova
3. apr 2024

@diewcatqoo tento? 😅

diewcatqoo
3. apr 2024

@andreakotesova presne 🙂

veronka1996
4. apr 2024

Keď príde 100 gayov na homosexuálne orgie, 88m2 je naozaj málo. Plus ten pes ešte k tomu...

evazhoufova
autor
4. apr 2024

Je to zlodejské DNA schovavajuce sa za jamky https://www.facebook.com/1523571007/posts/pfbid...

ibatanecnica
4. apr 2024

panebože zase? Ešte že tu máme svedomitých dobrých politikov, ktorých môžeme voliť (ironia, ak by niekto nepochopil) A nie, nebudem ho voliť

alex666
4. apr 2024

@walentina7 Ano kazdy z noch ma majetky a v pripade, ze ich ziskali napriklad tym, ze pred vstupom do politiky podnikali, tak prosim. S radostou im zagratulujem, ze aki su sikovni. Kludne nech ma sukromne lietadlo, ak si nan sam zarobil.
Lenze v Smerohlase maju majetky vacsinou ziskane z uplatkov a okradanim statu - teda nas obcanov, ktori kazdy mesiac z vyplaty platime dane.
A to je velky rozdiel.

jaroe
4. apr 2024

@veronka1996 ty si z tých tolerantný "slušnoľudí", však? To je hneď vidieť. Robíš im zlu reklamu

aalt
4. apr 2024

Mozno ze v tom byte skladuje krabice od sampanskeho co dostava, takze chudak tam nema vela miesta ... este ze ma taku dobru rodinu a kamaratov

miriam11
Odpoveď bola odstránená
gribka1
4. apr 2024

@miriam11 veď nech idú, každý jeden, čo tam patrí

monikkatt
4. apr 2024

Kokos teraz zase pelleho dom? Zachvilu budete riesit aj jeho h*vno co rano vysral 🤣 nie je tu tych tem uz dost? Same urazky zo strany Korcovolicov, asi sa bojite ze ten americky ritolizac "bez viny" prehra ze? 🫢

gribka1
4. apr 2024

@monikkatt veď kľud, veď vyhrá on a konečne nastane pokoj, treba vydržať chvíľku ešte

monikkatt
4. apr 2024

@gribka1 jj kazdy jeden nas spasi

gribka1
4. apr 2024

@monikkatt Tak vyzerá, že ľudia si myslia, že ich niekto spasí. Lepšie by bolo keby žili svoje životy najlepšie ako sa dá. Tam treba začať

monikkatt
4. apr 2024

@gribka1 ja zijem celkom spokojne si myslim, alebo aspon sa snazim, necakam zazraky ani nic, spolieham sa len na seba. takze mas pravdu.
Preto nechapem tieto "vojny" tu. Ani jeden z tychto dvoch nie je vyhra ale ludia sa tu idu dourazat za iny nazor

gribka1
4. apr 2024

@monikkatt Áno, je to tak. Snáď raz to ľudia pochopia.

bu1bu
4. apr 2024

@gribka1 ja by som rada zila svoj zivot v state, kde funguje zdravotnictvo, skolstvo, doprava, vymozitelnost prava je pristupna kazdemu bez rozdielu vysky konta. Policia riesi zlociny a priestupky kazdeho nie len tych ktory nepatria k nasim ludom. Rada by som zila svoj zivot tak , ze ked pridem na urad vybavim co potrebujem bez toho aby sa cakalo co dam na revanš. Rada by som zila v krajine kde funguju veci verejne a kde nieje meritkom to ci si stranik. Rads by som zila v krajine kde sa nenici priroda v zaujme obohatenia sa uzskej skupiny ludi… povies mi ako sa to da?

gribka1
4. apr 2024

@bu1bu Aj ja, toto by mal chcieť každý.

beronsche
4. apr 2024

@walentina7 to, co robis ma aj nazor - whataboutizmus.
Velmi pomyleny sposob argumentacie...

veronka1996
4. apr 2024

@jaroe Pellegrini si sám robí zlú reklamu. Ešte na jeseň 2022 hlasoval ZA registrované partnerstvá, ešte keď zakladal Hlas, hovoril o liberálnej prozápadnej strane a o právach LGBTI. A teraz pred voľbami hovorí, že by nikdy nepodpísal zákon o registrovaných partnerstvách, hrá sa na veľkého konzervatívca a anti-LGBTI homofóba atď. A pritom je sám teplý ako radiátor. Je to obyčajný pokrytec, prezliekač kabátov, oportunista, demagóg a klamár! Jeden deň má taký názor, na druhý deň presne opačný, podľa toho, čo chcú ľudia počuť. Prezident má byť konzistentný v názoroch a nemeniť ich na počkanie.

Strana
z2