Má moderátorka Chreneková - Pietrová už dieťa?
Ahojte neviem sa dopátrať či táto moderátorka už porodila? Mám ju rada tak ma celkom zaujíma táto info 🤗 ak niečo viete napíšte dakujem
@matkahelka fú, úprimne, ak je naozaj toto všetko pravda, mne to príde dosť desivé. Ak takáto mašinéria vznikla kvôli pôrodu, nechcem radšej vedieť ako vyzerá jej bežný život. 🙄
@lalala94 ci je to pravda, neviem. Info mam od upratovacky na novorodeneckom, neviem, ci by mala dovod si vymyslat. Sekciu jej robil skvely pan prednosta, kt. ju robil aj mne, tak si zo mna utahovala, ze si mozem fandit, ze nas rodil rovnaky lekar.
Vaša kamarátka je lepší zdroj informácii,ako všetci slovenskí novinári🙂 a chodil tam vôbec za nou aj manžel?ked sa tak stráni publicity?
@matkahelka viem,že chrenek je majiteľ Agelu. Nuž peniažky niečo stojí,
@matkahelka akurát som chcela napísať, či aj nemocnicu kvôli nej uzavreli 🙈 chudák lekar inak...
@lienka.7 pan prednosta nie je chudak, on ma take rad, on trpi prave tym, ze sa to nemedializovalo, on je rad v mediach, je ako ryba vo vode, ked sa o nom rozprava
@matkahelka a ako sa dievčatko vola ?
@matkahelka tak zase tlak na neho bol enormný, neboj. Aj na zvyšok personálu. Nedaj boh žeby sa niečo "posralo". Týmto som myslela, ze chudák, nie chudák ako taký.
@poleva kup si nemocnicu aj Ty a budes mat tiez taku moznost. Zavist je svina, ze?
@mk1111111111 ja mam 2 nemocnice..zavist co??
@mk1111111111 trosku trápny koment🤦♀️ a takýmto ľuďom nie je absolútne co závidieť, neboj. Lebo ani tie peniaze (ku ktorým sa mnohokrát dostali "okradnutim" inych) za to nestoja. Tomu ver.
@lienka.7 dakujem za komentar..Moj komentar nie je o zavisti..aspon niekto to pochopil..Ja som skonstatovala ze som spokojna so svojim.zivotom..Ja nepotrebujem.nemocnicu ani ist rodit vrtulnikom..Ako pises co tam zavidiet? Ze nemoze vyjst z palaca lebo vsade budu novinari? Ze mozno este aj meno dietata za nu niekto iny vyberal.? .Aspon vidim ze niekto cita aj medzi riadkami..😉a vystiihla si to super svojim komentarom.. @mk1111111111 Ja som vdacna za moju pracu, poctivu..ktoru robim..Nemam miliony ale vecer idem kludne spat..A to je nadovsetko..nad vsetky miliony
@poleva a ved to je super, ved bud rada. Ja by som kazdemu dopriala, aby mal aj 100 nemocnic.
@poleva ved ona pracuje, aj ked nemusi.
Teraz nie, je na materskej ako ostatne, aby ste ma nechytali za slovicka
@mk1111111111 pracuje lebo sa nudí a doma by sa zbláznila 🤣 kvôli zárobku to určite nerobi kedze má vystarane do konca života.. len zaberá miesto niekomu kto naozaj potrebuje prácu...
Tak sa ti upratovacka podakuje ked ju vyrazia🙈alebo aj vsetky co tam v tom case boli.
Inak je to take slovenske davanie najavo, ze mam na to - jak kolotocari, len zmenena forma okazalosti🙊
@atinkaa hovorila to na oslave, kde bolo cca 50 ludi, pred cca 3 tyz. okrem zien na MK to v KE uz vie asi kazdy, i ten, koho to vobec nezaujima. personal na nejaku Pietrovu uz aj zabudol.
Tiež som názoru, že upratovačky a podateľňa sú ako TASR a SIS 😁.
@mk1111111111 uz som ta nahlasila za urazanie mamičiek...Ked chces vediet ako sa ma Pietrova pozvi sa k nej na kavu ale neurazaj tu matky ktore napisali svoj nazor! A nenadavaj im do hlupych...Pekny deň!
@poleva aj Tebe lasko. 😘
@mk1111111111 ty sa staraj o seba ako chces žiť ty.. asi sa veľmi nudíš keď o nej zakladás aj statusy
@srdeenko19 pluske par článkov o nej zmazali. To uz som si vsimla
@alchemilkazltozelena idem

@poleva
@adulkam ona v tom myslim bola nevinne. clovek, ked sa privyda do rodiny najbohatsieho chlapa v krajine, tak sa musi prisposobit. svokorova firma tu nemocnicu vlastni, je logicke, ze kvoli nej kmitali