Mačka alebo kocúr
Zeny prosím Vás, K deťom macku alebo kocúra? Je to naozaj rozdiel v povahe ? Je pravda ze K deťom Je lepšie mačičku ? Ale mate skúsenosti vy prosím Vás?
Ďakujem
Mačka, oocúr nechtá myši
Nie je to tak, že kocúr je taký väčší pohoďák a povalač? teda že mávajú lepšie povahy ako mačky, ktoré sú teda často aktívnejšie, ale teda aj náladovejšie
To je podľa mňa povahou. Mali sme aj mačky a máme aj kocúrov 😁 trz čo máme dvoch kocúrov tak jeden ju má rád ale ona ho nechce lebo kocúr mňauka (má už 9 rokov a keď sa mu nikto nevenuje tak mňauka 🤣🤣🤣), pritom keď bola bábätko spal na kraji postele aby nepadla ale aby mu ublížila to nie. Druhý kocúr by pre malu dýchal, zakričí a uteká za ňou, hraje sa s ním atď.
Pravdou je že zatiaľ čo mladší na ruky pôjde tak starší ani za svet napr 😁 dnes ráno starší malej vystrojil toto 🫣 ... Inak britskú sme mali aj my mačku, to bola miláčik 🥺 bohužiaľ ju nemáme už ale jej veľa netrebalo len jedlo, vodu a čisté wc a keď bola strašia tak svätý pokoj od každého 🤣🤣🤣🫣
Ja by som si skôr preštudovala povahy mačiek ak teda máte záujem o čistokrvné mačiatko. My máme ruského modrého kocúrika,má ideálnu povahu k deťom,nakoľko vôbec nevystrkuje pazúriky a neškrabe ani keď sa mu deti priečia. Iné plemeno by im asi vyškriabalo oči...... A tiež toto plemeno je kľudné a neničì nábytok. Väčšinu dňa prespì.
Ak ešte nemáte vybrané konkrétne plemeno, odporučila by som vám mainsku myvaliu mačku. Je to jedno z najväčších plemien, ale sú úžasne verné a láskavé, k deťom ideálne.
@mis_mis mame už vybratu v piatok si mame ísť po ňu. 🙂 britská modrá mačička to bude 🙂
@h2
Posielam foto Ragdol kocúrik
@marianna621 😻
Nič v zlom. Britka je síce kluďas, ale vekom nie príliš mojkavá. Máme ju doma 10 rokov a lubime ju takú, aka je. Britský salámista 😂 Tak aby ste neboli časom sklamaní.
@ovaaa super 🙂

Mám 2r. kocúra a v byte. Zožerie 2 x100g kapsičky denne jednu ráno a druhú večer, medzitým má granule. Ako som povedala v úvode treba sa zamerať na povahu pri výbere a je jedno či mačka alebo kocúr.