Mainská mývalia mačka
Niekto skúsenosti?.
@dzulli1980 a co vzťah ku deťom?
@bazarik2021_ Tento náš ľúbi dcéru neskutočne ... vieš, aké sú deti, tam ho potiahne, tam zatiahne ... a on drží ako hluchý dvere a keď už má toho dosť, odíde, schová sa ... nikdy jej neublížil ... áno, toto plemeno je za mňa TOP-ka 👍
mame a vo vztahu k detom uzastna povaha a to mame doma aj strarsieho syna autistu , mame 2 kocura aj mačičku
Ja mám kocúra Elvisa . Je krásny , verný , každé ráno so mnou ide na záchod , mojká sa .... Ale nechce sa dať česať , je veľmi temperamentný a keď sa mu niečo nepáči nemá problém ma kusnúť do nohy 😂 chlpy sú všade a keď hnačkoval asi ti nebudem hovoriť čo to bolo . Veterinár sa ho bojí lebo má večne amoky .... Mama je z neho večne dokusaná a doškrabaná. Ale nemenili by sme ho aj tak ...
Ja mam doma myslim ze kusok pokrizenu, je to kocurik, ma cca 7 rokov, on je moja srdcovka🥰mam dcerku 5,5r, 2 tyzdne som nanho kukala ked si ju chcel onuchat ako babatko, v zivote ju neskrabol, nikdy nic, ked ho silno potiahla, siel prec nech mu da pokoj, to bolo take vies ked stvornozkovala, ucila sa chodit,inak ju Lubi velmi, vzdy bol pri postielke, ci postely, nikdy nebol dako silno vtieravy, ale ja s dcerkou sme prenho panie, s manzelom sa dlho respektovali, a potom sa to dako prelomilo asi po 4 rokoch a teraz v klude Ide povtierat aj muzovi, ja jeho povahu milujem, verny, dobry,pride sa pomojkat no nevyzaduje ze nonstop sa mu mas venovat, a ano cesat ho mozem len ja, nikdy nas neuskrabol, nic take nespravil, a dcerku ako babatko 2 x poumyval vlasy ked spala a neustriehla som. Ziadne kusance, skrabance, a pride mi inteligentny🥰 akurat ze on len nas 3, a cudzich ludi on nemusi, to aj do skrine vlezie.nasli sme mu v lete spolocnost male maciatko zatulane, uplne v pohode prijal su kamosi.
Tu mala dcerka teploty, takze som darmo vysvetlovala on sa od nej nehol, inak na stol nezvykne😂 a po 4 rokoch zivota v byte sa v pohode aklimatizol aj vonku co by som nikdy neverila.je rad vonku na dvore, potara sa kol 4 dvorov od domceka a vrati sa nazad.
@lucmirka124 krásny kocúrik 🥰

@bazarik2021_ krásna mačička. Byvala som s takou na dome. Je veľká riadne. Nosila darčeky stále. Myši, vtáky...mala dovolené chodiť von.
Chlpy sú všade.
Keď dostane hnačku, chvostíkom ju poťahá po celom dome. Nám sa hladkať dať nechcela, iba paničke. Taká svojská bola, ale zato nádherná, huňata.