icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

ninka123
2. máj 2009

Ahojte, asi pojdeme kuknut von, aj ked fuka ako sialene, ale ved hadam malu udrzim 😅 mna neodnesie...
Lula uz ma vylezene horne dvojky, takze uz mame "az"4zuby, ale my sa tesime aj z mala... 😵
janka, slnyecko, super, ze mimi su v poriadku 😵
pekny vikend vsetkym prajeme 🙂

nicolmt
2. máj 2009

no u nas tiez vetriskoooo a na teplomeri mam ze 13 stupnov 😲 tiez som chcela dat tour de obchod ale miro sa podujal ze zoberie saru k prastarkej tak som si povedala fajn 😅 a nejdem robim nic 😕 😝
aj tam jedine co mi ostalo je ze konecne odlozit zimne veci a vylozit letne (nase, bundy a topanky) ale vyckam co na to pocasie 🤐

ninka123
2. máj 2009

No utekam prec, prave som zametala hlinu-Lula zase prejavila svoje zahradkarske sklony 😅 majte sa 😵

moni1412
2. máj 2009

janka jeeeej, ake supes brusko uz mas 😉 🙂

ani nejdem citam vsetko, som tu nebola dost dlho, tak sami ani nechce do toho 😒 len som vas prisla pozdravit 🙂

nicolmt
2. máj 2009

teraz neviem..ci vas vsetky odfuklo..alebo ste museli ist zapit 8:0 😝 😎

jankapo
2. máj 2009

moni, diik 🙂

aj u nas bola dnes hnusnaaa zima 😝 ale cim dalej tym teplejsie, vietor sa ukludnil 😵

ale k veci- mame doma chodca!!! 😵 😵 😵 😵 uuuuuplne brutalneho 😎

matulo dnes uplne bezpriznakovo vykrocil a uz sa nezastavil... 😅 prechadza sa po byte ako po 3 tyzdnoch treningu, proste uplne ze samoska, sak chodim, co sa divite. chodim za nim a cakam kedy spadne, ale on nepada 😕 on si ide...tak tomuto by som neverila ze sa s deckom moze stat, ze velke nic a potom take cudo...tak jasne ze sme najsamhrdejsi a tesime sa z neho...joj, aj tak ma stislo, ze to uz ina osobka, ze mami, uz ma nedrz, ja idem sam kde chcem... 🤐 😅

jankapo
2. máj 2009

nicol, neodfuklo, pit nemozem, ale dala by som si frtana.... 😎

nicolmt
2. máj 2009

jani tak to gratulujem 😅 sara takto frajeri len vonku..doma sa furt smochce popri nabytku 😝 a vonku ju zas nepustim aby nepadla na nos...hroza so mnou 🤐

nicolmt
2. máj 2009

inak vidis, to mas za to, ze si ho vcera ohovarala ze by mohol uz aj chodit 😉

jankapo
2. máj 2009

som ho ohovarala? fuh, ani nepamatam 😀 tak som ho chlapa asi riadne nasr.... 😀 no chlap je to...

nicolmt
2. máj 2009

jeden kolega mal u nas vzdy take "prislovie" ... staci zanadavat 😝 😀 ..celkom to fungovalo ..max do 24hod som nasla co som hladala alebo sa cosi samo vyriesilo 😅
ja chcem ist spat do praceeeeeeeeeeeeee 😕 😕 🤐

janca704
2. máj 2009

ahojte, len vas pozdravim 😉

Jani, drzim palce na uzv a nech je to baaars aj druhy syn, ale zdravyyyy 😵 Ser na okolie, to mas jak ked nas sa donemoty pytali, "a vy este neplanujete dieta?" 😠 😠 😠 Lebo sak po svadbe sa asi patri, a my az 4roky po svadbe no neslychane 😠

A gratulujeme k chodcovi Matulkovi 😵

Tehubrusko - BAS, aj ja som asi uchylna, lebo tiez tehubruska pritahuju moj pohlad a spomiiinam, mne je za tehu FAKT smutno 😅

Jaj a LENI, ten vysavac - uz som to videla kdesi predavat (Datart?), akurat ma napadlo, ci to povysava aj kuty? 😕

verulka
2. máj 2009

Janiii, Kosice su v plane v lete 😎 podam infosku...to este musim naplanovat aspon 3dni tam po okoli 😉 gratulujem ku chodeniu 😉 mne dnes 1x chodil aj vonku na zahrade...
nicol, no dufam, ze gratulantov olili prijme.
babyyy, vsak ludia su blbiiiii 😀 serte na poznamky a otazky....
pekny vecer 😀

jankapo
2. máj 2009

janca, dik za podporu, aj 2 dalsi synovia... 😎 zdraviiii 😵

inak, ja mam tehu brusko furt chut hladkat... 😉 to uz je uchylka...

janca..heh...kuty asi tazko 😅 ono to asi cele asi nie je planovane na nejake dokladne vysavanie... 😕 len tak ked fakt mas doma zver a nechces kazdy den...ze len raz tyzdenne povysavas tie kuty sama...ja osobne vo vysavani neverim nikomu okrem seba, tento tanierik je funny, ale dakujem nieee.... 🙂

nicol, hmmm...do prace....heh...ja odkedy som vylucila moznost ist do prace na najblizsie 3 roky, jaksi sa mi lahsie zije...mne ta myslienka kdesi vzadu v mozgu branila normalne fungovat ako mama...nejak mi neslo aj robit mamu aj mysliet na robotu...som celkom rada, ze sa tym uz nemusim zaoberat... 😝 no nezavidim ti 🤐

eviku78
2. máj 2009

jani, gratulujeme matulovi. to je sila, ze ako sa rozbehol. emmka ta isla ako podla knizky. 😀 a uz je velky chodec aj doma a aj vonku. a velmi nechce chodit za ruky, lebo to ju mozem kerovat, kam ma ist. 😀 😎 😉 ona radsej sama a ked tak sa hodi na ritku.

baby a nejdeme tipovat, co bude ma janka? ja si myslim podla bruska, ze to bude druhy chalaň. 😉

jankapo
2. máj 2009

jasne, eviku a urobte tabulku... 😉 ja si myslim ze vsetky sa tak na 50% trafite... 😎

nicolmt
2. máj 2009

alééé proste janka bude mat krasne zdrave babatko...a to je jasne, ostatne nepodstatne 😅

no a sara chodi tak, ze sa postavi, natiahne ruku, schmatne ma, a keruje kde chce ist...teda taha ma kde chce ist 😝 😀

anamor
2. máj 2009

ahojte vsetky,
jani teba rada vidim, brusko krasne, co je v nom je jedno, hlavne nech je zdrave /bude/ 😉 som sama zvedava ze co 😉 gratulujem k dalsiemu chodcovi
my sme furt vonku, aj napriek vetru, mala sa dnes zabudla, pustila sa presla kusok sama a potom si sadla na zem, potom uz klasika za ruku...
juj ja na robotu ani pomyslenie 🤐 /mozno aj preto ze mam kseftik aj na doma a mam ho vyse hlavy... no peniazky sa zidu, ale take ze vstat na budik, isto do roboty.... dufam, ze to dlho potrva kym ano .../

misanik
2. máj 2009

Ahojte. Sme doma 😵
Dnes sme prisli, cesta bola fuska, isli sme dlhoooo a zazili sme kadeco. Norko sa nam totiz vcera brutal rozkaslal, hlienov ma tolko, ze az, nakoniec sme cestovali s chorsim deckom ako bolo pred tyzdnom, ale hlavne je, ze sme uz spolu a sme doma, tak si ho vykurirujem dajak. Dnes zbalil kdesi pri ZV vsetkych v restike taky bol rozkosnyyyyy, potom sa nam pri RS povracal z hlienov, to uz bolo menej rozkosne 😝 Ale na ceste bol fakt statocny. Uzasny je uplne 😵
Jankapo 😵 veeelke gratulacie matulovi, tak je sikovnik. No ak to bude ako do teraz, tak do 10 dni chodi aj norbert? Neverim, ten je vam taky posr.... boji sa o seba zlato moje priserne. nepusti sa... no tak si tuto fazu asi este uzijem.
Janka a malicke je OK to iste 😉 Inak ja tiez nejak podvedome muzovi hovorim, co este kupima ako zariadim "chalanom izbu" 😉 😀 Nech je ako bude 😉

nicolmt
2. máj 2009

misi no to ste si riadne ten vylet predlzili 😒 no ale norko je statocnik, teraz sa vykuriruje a potom rozbehneééé a budes nadavat ako ostatni..ze ako dobre bolo 😝
na stretku uz budu sami bezci 😅

eviku78
2. máj 2009

misi, tak super, ze ste stastlivo prisli. a noruska pekne kuriruj a ked vyzdravie, tak sa taaak rozbehne, ze este nadavat budes. 😀 ze nemohol chlapec este chvilu staticky ostat. 😀 😲 😎 😉

nicolmt
2. máj 2009

evi 😀 😀 😀

jankapo
2. máj 2009

Miska, my sme mali do vcerajska poseru...ja som ho lakala, ale ani nahodou urobit krok...hned sadol na zadok, alebo klakol a taky plackohnevotruc ze co chceees... 😒 dnes vysiel bez akejkolvek mojej motivacie, prisiel mi spoza chrbta...takze davam vam 10dni 😉
Klobuk dolu pred cestovanim teda... 😉 a jasne ze skore uzdravenie, uz vas chceme vidiet, chybate nam

misanik
2. máj 2009

evi, tak on staticky rozhodne nie je, ked sa rozbehne na 4, nestiham za nim utekat 😀
Dakujem, bolo nam na vylete vyborne, ale doma je doma, este som ani nevybalovala, zajtra je tiez den 😉
Inak, ja sa na to chodenie aj tesim, ale kedze, on je spokojny ako je, ani sa neprejavuje ze mu nieco chyba, tak sa mi zda tato faza perfektna, nemusim sa tak o neho bat, kludne moze este takto zotrvat dlhsie 😉

jankapo
2. máj 2009

Evi, ty neopisuj 😲

nicolmt
2. máj 2009

jani..vsak 😝 este ze sme z inych miest..bo by nas dakdo podozrieval ze spolu s evi konikujeme 😝 😀

verulka
2. máj 2009

jaaj,nicol, moj mlady si tiez uziva komandovanie- cize taha ma vsade za sebou 😀 ale kedze uz ma rok o chvilku uz bude so vsetkymi radsej ako so mnou 😝 hold tak to chodi...
misi, super, ze uz ste domka 😵
ja a robota? momentalne nemam kedy 😀 ja teraz zijem dovolenkou a vykletmi, ktore planujem 😀 do roobty sa vlastne enchystam uz niikdy 😉 teda ako zamestnanec...ale uvidime co zivot prinesie 😉

nicolmt
2. máj 2009

za jednym PC 🤐

misanik
2. máj 2009

janka, fakt? tak to si znacm do kalendara, ze 12.5. ma chlapec terim 😀
Veru, nech uz je zdravy a dame stretko. Ale toto je dajaky blavacky brutal vyrus aj mamka co nam tam bola pomoct to uz ma, ani my so sestrou este nie sme ok 😝 Kocky, fak v tej blave maju vsetko dajake lepsie 😀 😀 😀 na vychode su aj choroby pofidernejsie 😀

nicolmt
2. máj 2009

no verul..vsak my sme vsetci zvedavy ako to na nas po dovolenkach vypalis..ze aky biznis ides rozbehnut 😅 🤐 pamatame 😉