icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

andula30
12. máj 2009

baby od veci zase ale kto chce kuk mna taketo veci ale fakt strasne potesia 😀 http://tvnoviny.sk/showbiz/bulvar/superstihla-a...

efcso
12. máj 2009

andual - kraaaaaaaasnu ofinku mas!!!! 😀 😵 😵 😵 😵

jankapo
12. máj 2009

andula, diiiky za celulitidovu podporu... 😀

efcso, uz si unavena, ze? nevadi...

inak k emke...nesmejte sa, dobre na to sla...ze si varenim ziska chlapa...dokonala je... 😵

verulka
12. máj 2009

cafte,
oslavencom vseeeucko naj 😵
najprv vrele diky za super stretko..i ked som bola kapanek mimo, mam totiz brutal zapchu a nafuknuta som ako balon 😀
jani, prisny oddych..a nasa pizza chutila? recept je tajny- dr. Oetker pizza v prasku 😀 ja som zhyckana tou nasou a kupene mi menej chutia 😀
ja davam aj ochuteny ak iny nemam (jogurt 😀 ) ale activia nie..a sladka ma v sebe umele sladidlo 🤐
andula, aj u nas sa strihaju nechty podobne..vzdy len na 1ruke, leboobe naraz by znamenalo, ze na nas asi niekto zavola socialku 😅
Evi, no teeeeda, tak emmka je brutal sikovnica 😵
a viac si uz nepamatam 😀

efcso
12. máj 2009

unavena? co mi ubehli pismenka? nedava zmysle, co pisem? (inac prave robim navrh kupelne v dome, tak hladam a haldam, kreslim a kreslim) no ale ako citam, zmysle to ma, tak ja to teda zvalim na naznaky tehotenskej demencie. 😅

jankapo
12. máj 2009

nic..ty si ok...len ja som hnusna dvojzmyselna...neries toto, ries kupelnu . cmuk 😵

enajka
12. máj 2009

fotos:

http://picasaweb.google.sk/nellinkailavska/1252...
a mate aj foto maskrty aby ste nam este viac zavideli 😀 😀

jankapo
12. máj 2009

verulka, na ten 19tej foto presne vidiet ake mas nevykakane brusko!!! hroza!!! 😲

eviku78
12. máj 2009

andula, ta adela potesila. 😀 😎
a inak som si tiez objavila dvojitu offinku, co mi nova rastie, tak som si hned na teba spomenula. 😉

jani a idem kuk foto.

baby a co tak plati na 10 rocnych chlapcov, co mam emmku naucit? 😀 😕

kety80
12. máj 2009

maly sa tiez nechce moc nic ucit len sam ale papa viedat a poslat pusu aj da pusu ked si vypytame
🙂
vsak oni sa to naučia aj sami netreba ich nutit

jankapo
12. máj 2009

evi, hip-hop? emo? joj, verulky sa pytaj,nech Risko poradi 😉

efcso
12. máj 2009

evi, no ja neviem, uz som dlho zo skoly doma, ale mozem ti zistit, co je in a co je uz out, oki?

kety80
12. máj 2009

dcerka bola ovela sikovnejsia no to sme my baby

eviku78
12. máj 2009

fotky supeeeer. ja zase zeriem matula na tej fotke 43 😀

eviku78
12. máj 2009

iny model 😎

andula30
12. máj 2009

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
este jedna spešl pre efco 😉 ale uz rastie 😀 😀

efcso
12. máj 2009

joj, kety, by som ti jednu anarchistku sikovnicu babu vedela ukazat... 😖 nuz, ale je nasa. nie je predsa papagaj, ako ma verulka ukludnila. 😀

eviku78
12. máj 2009

kety, emmku davam na nocnik od kedy sa vedela sama posadit. asi tiez tak ok 8 mesiaca.
a skusala som dat tej mojej princeznej UM, kedze pomaly chcem zacat odstavovat a okaslala mi ho. na druhy krat uz len zacitila, tak uz si ani len necucla. 😠 tak snad od roka to mlieko nahradime inak.
asi jej dam teda rovno kravkse neprevarene. 😀 😀 😀

eviku78
12. máj 2009

andula, to az tak. to ja mam len par chlpov. 😀 ale je zase pravda, ze tych vlasov vela nemam. 😀 😅

efcso
12. máj 2009

evi, ved co sa budes s UM kaslat, nie? a jake je to drahe! ved aj v parkoch je urcite to iste ako v UM, sa mi zda, ze take daco pislai v novom case 😀 😀 😀

jo, andula - krasna offka! ja som mala take asi v strede zimy. ale ja mam tak ci tak offku hustu, tak som ani maskovat nemusela...

verulka
12. máj 2009

jani, co mas proti fotke cislo 19 🙄 😀
inak su krasne...
evi, kolky humor dnes v tebe 😀 po roku sa da mlieko v pohode nahradit inak..masko, jogurty..ja akurat rozmyslam, co spravim s tym 1,5 balinim beby..nejako to nevidim, ze to vypije 😉
andula, skvela ofina 😎

kety80
12. máj 2009

ja som malej davala kravske asi od 1.5 roka lebo som ju kojila a chutilo jej zniesla ho v pohode len musi byt plnotučne

efcso
12. máj 2009

verul, sak ja viem, ze sa da, ved ja len na eviku reagujem, ze kravske... 🙂

andula30
12. máj 2009

eviku ja nemam pocit ze ich mam vela ale ta ofinka je hustejsia ako ta predosla 😀 😀 to ked som bola naposledy u kadernicky tak mi nechcela verit ze to nove vlasy, myslela si ze som zase sikovna bola lebo raz sa mi stalo ze so si fukala vlasy takou malou gulatou kefou a popritom som este ine veci robila a tak som si ju omotala ze to neslo dole a musela som to odstrihnut lebo som sa ponahlala a s tou kefou na hlave som ist predsa nemohla 😀 😀 sikovnym patri svet 😀 😀

efcso
12. máj 2009

andula, kedy prides na sk? ja ta musim spoznat!!!!!!! sak ty partacka jak hovado!!!!! 😀 😀 😀 😀

eviku78
12. máj 2009

ja som to vedela, ze ma niekto podpori. 😀

andula, ty si teda cislo. 😲

baby, ked skocim do sprchu budete tu este niekto kym sa vratim? 😀

eviku78
12. máj 2009

evi, uz som ju lanarila na stretko do jasnej. hmm, ale tam ty zase nebudes.

efcso
12. máj 2009

evi, naco sa sprchujes, ved marcel je v ba, nie? 😀

andula30
12. máj 2009

baby a kravske neprevarene sa davat este nemoze?????Lebo tu navokol sa pasie tolko krav ze keby sme boli na prechadzke tak by som nejaku poprosila ci sa neda podojit 😀 😀

eviku78
12. máj 2009

a este som chcela, ze ked dam emmke parky na ranajky, tak mozem k tomu uz dat aj horcicu?