•
26. nov 2009mimi, no ja dufam, lebo v pondelok nemam ani na najom pomaly. :-S
0
AHOJTE!
Mimi, pokial teplota v saune nepresiahne 60°C, tak je to oki. Teda, takto nám to vraveli na baby plávaní, tam sa detičky po pobyte v bazéne idú na chvíľku ohriať do sauny s teplotou 50°C. Dávame im tam piť a nesmú zaspať. Zostávajú tam cca 5-10 minút, kontroluje sa teplota, aby sa neprehriali, a to tak, že si položíš ruku na svoju hruď a potom na hruď dieťaťka a nemala by byť teplota jeho tela vyššia, ako tvoja.
Mimi, pokial teplota v saune nepresiahne 60°C, tak je to oki. Teda, takto nám to vraveli na baby plávaní, tam sa detičky po pobyte v bazéne idú na chvíľku ohriať do sauny s teplotou 50°C. Dávame im tam piť a nesmú zaspať. Zostávajú tam cca 5-10 minút, kontroluje sa teplota, aby sa neprehriali, a to tak, že si položíš ruku na svoju hruď a potom na hruď dieťaťka a nemala by byť teplota jeho tela vyššia, ako tvoja.
ahoj,
tak my pokracujeme v mrncani, nespani a nejedeni ... pomaly nic nove ... chcem tak vela?
ale okabatila som ju, mrkvu s kuracinou co nezjedla naobed som jej poobede zmiesala s jablkovou frutapurou a tak zjedla s dlhym otalanim aspon 10 lyziciek ...
lady ... raz to skonci, neboj 😃
tak my pokracujeme v mrncani, nespani a nejedeni ... pomaly nic nove ... chcem tak vela?
ale okabatila som ju, mrkvu s kuracinou co nezjedla naobed som jej poobede zmiesala s jablkovou frutapurou a tak zjedla s dlhym otalanim aspon 10 lyziciek ...
lady ... raz to skonci, neboj 😃
No, práve som dojedla obed, tak už mi je lepšie. Z plávania som išla rovno do Tesca (zase som kúpila nejaké veci so zľavou, ale také, že na 1-2 roky, dokonca pyžamko na 3-4 roky 🙂 ), potom sme sa ešte pomotali, už mi Emča v sedačke rumázgala, tak som pálila domov, že ju dám spať. Ale keďže trošilinčičku poznám svoju mladšiu dcéru, tak som ju skusmo dala na deku a ona sa tam spokojná hrá už hodinu. 🙂
emode, riadne mixy vyrábaš 🙂
lady, asi si príliš prechválila Írsko oproti Slovensku 🙂
emode, riadne mixy vyrábaš 🙂
lady, asi si príliš prechválila Írsko oproti Slovensku 🙂
ja som sa vratila s prechadzky mala som von aj Blaziku a Sofiu v babysatke ulozenu, na prvykrat to uslo aj ked ma Blazika tahala a zrala furt travu a nemohla som ju odvolat len tak posunkami aby som Sofiu nezobudila a nezobrala som si mob tak ani neviem kolko spala ale polhodinku urcite len teraz musi vydrzat do siedmej tak bude asi dost mrzuta domov sme prisli o pol stvrtej :-p
Hehe, táto aukcia mi pekne pokračuje: http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1557952
jamaat aj ja mam ten tehotensky sveter
tak hlasim 5. prerezany zub ale uz by hadam stacilo na teraz... chuda drobec :-S a ja s nim pri kojeni. dnes uz to bolo lepsie uz ma tak nehryzol. ale aby toho nebolo malo tak sa aj prsa strasne naliali az som musela rano odsavat
dnes som maleho na plavani potopila a bol v pohode. tak som rada ze sa nezlakol. zlate boli deticky pri potapani
tak hlasim 5. prerezany zub ale uz by hadam stacilo na teraz... chuda drobec :-S a ja s nim pri kojeni. dnes uz to bolo lepsie uz ma tak nehryzol. ale aby toho nebolo malo tak sa aj prsa strasne naliali az som musela rano odsavat
dnes som maleho na plavani potopila a bol v pohode. tak som rada ze sa nezlakol. zlate boli deticky pri potapani
Ved ja viem...pozerala som si tie clenstva ale neviem,ci sa mi oplati viacej drahsie clenstvo alebo balik aukcii.Ja budem mat veeeeeela veci z anglicka a nechcem to predavat draho...tak za cca 1 az max 5eur...To sa mi na aukcie asi neoplati....
Neviem popradte mi....
KEBY STE POTOM CHCELI NEJAKE VECICKY TAK KED BUDEM MAT POFOTENE POSLEM LINK...NAOZAJ SU TO KRASNE VECI A KVALITNE...ALE HLAVNE LACNE...
Neviem popradte mi....
KEBY STE POTOM CHCELI NEJAKE VECICKY TAK KED BUDEM MAT POFOTENE POSLEM LINK...NAOZAJ SU TO KRASNE VECI A KVALITNE...ALE HLAVNE LACNE...
Začni písať odpoveď...

Odošli