Malé GPS zariadenie na sledovanie manžela v aute
Ahoj. Neviete poradiť ako zistím kde všade behá manžel celé dni?oficiálne je v robote ale neviem neviem🤔musí to byť niečo malé aby som to vedela schovať do auta. PS je automechanik takže niečo ozaj máje. Vďaka
Nechápem...vy moralisti...je to jej vec a jej manžel. Čo sa do nej navažate? Chce spraviť správnu vec? Zrejme nie...pravdepodobne je psychicky z toho svojho manžela na dne....má dve deti a chce mať istotu...samozrejme, že by sa mala s ním porozprávať a spýtať sa priamo na to čoho sa obáva...zrejme jej manžel nie je úprimný a pravdepodobne by klamal....
Skús sa dať do pohody...ak chceš kúpiť kameru, GPS, alebo MP3 kúp....ale buď pripravená aj na zlé správy...
@simona1998 Skutočne chabá výhovorka😝
@mandarinka555 uz by si mala mať viac rozumu podľa veku deti 🙂
@motorkarka1 považuje sa za trestný čin, ale ak nemal nikdy problém so zákonom ,dostal by max podmienku.
@david1202 mal problem so zakonom, ublizenie na zdravi pri autonehode, kde som musela ist vypovedat ako poskodena a prokurator to na zaklade mojej ziadosti stiahol... viem co pisem, som v tom tak zbehla cez pravnikov ze dovi dopo....s tymto nieje sranda co chce pani spravit...nezijeme v americkych filmoch...
Vy ste tu podaktoré fakt stíhačky 🤣🤣 ľutujem vašich chlapov
mam pocit, ze sme uz ozaj aleze zavisli na informáciách...niekedy ma prepadne taka nostalgia, telefon nebol v kazdej domacnosti, ziadna online dostupnost, navsteva kniznice, ak clovek nieco potreboval...zijeme rychlo, informacii je velmi vela, coraz tazsie vybrat to, co je potrebne...ak sme sa s niekym chceli stetnut, tak sme si poevdali cas a miesto a slo to, dnes? uz po minute nervy, kde kto je, hned piseme, volame...ja viem, ze v tejto teme asi ide onieco ine...
Presne. Si pripravená ho konfrontovať? Pretože pravdepodobne máš pravdu, ženský zmysel proste nepusti.
Mne to spravil exmanzel. Preto je ex. Akonahle to zistil automechanik, volal mi a ja som volala policiu. Spravili fotodokumentaciu, spisala sa zapisnica. Ak by som podala trestne oznamenie siel by sediet na tvrdo na 2-5 rokov za zasah do sukromia a stalking. Bez jeho vedomia ak je auto nadobudnute spolocne - teda je to spolocny majetok - nesmies ziadne monitorovacie zariadenie montovat do auta. Ak chces muza sledovat, jedina pravna cesta je najat si certifikovaneho sukromneho detektiva. Inak sa vsetko ostatne povazuje za trestny cin.
@motorkarka1 nevieš náhodou, či je trestný čin aj to, ak mal v našom spoločnom byte kamery a ja som o tom nevedela?
@motorkarka1 nevieš náhodou, či je trestný čin aj to, ak mal v našom spoločnom byte kamery a ja som o tom nevedela?
@janette2021 Áno, mohlo by to napĺňať skutkovú podstatu trestného činu podľa § 377 TZ
@janette2021 ak je nehnutelnost nadobudnuta pocas manzelstva, alebo ak nie ste manzelia a bola zakupena spolocne - ste evidovamy ako obaja majitelia a namontuje akekolvek sledovacie, monitorovacie, odposluchavacie zariadenie je to trestmy cin. Dalsia vec ak nahrava, ci uz rozhovor, alebo videozaznam.bez tvojho vedomia je specifikovane ako tiez stalking. To ze dany zaznam nikomu ukazat ani ho nikde pouzivat, dokona ani na sude ci uz u policajtov. Preto aj ked ides.napr. do predajne, kde je priestor monitotovany, upozornuju ta na to pri vstupe nalepenou informacnou tabulou, tvoj vstup do takehoto objektu, sa v tom pripade povazuje za informovany a dobrovolny a nie je nezakonny. Tak isto aj pri nahravani hovorov ta musia vzdy informovat ze je nahravany a ty ked pokracujes v hovore, suhlasis s tym. Jedina vynimka pri zamlcanom sledovani a zazname, je ak by na danom zazname bol nahramy trestny cin, ktory je zavaznejsi ako stalking /tyranie deti, kradez, vrazda a pod./ vtedy by bol zaznam brany ako dokaxovy material, lebo.podstata spachanehoo trestneho cinu by bola vaznejsia ako nexakonne ziskanie zaznamu. Pozor! Podvod sa nepovazuje za trestnu cin.
No ja sa tym chlapom niekedy necudujem… chore.
No dobre tak vysvetlím ako my žijeme.rano o 5ej má budík, dá sa do poriadku a ide do roboty. Večer skor než 21h není doma. Tento týždeň chodil až po 23h. V sobotu pracuje takto isto. Jedine v nedeľu je doma. Ale samozrejme sú také nedele že mu niekto zavolá že potrebujú pomoc a on ide. Dcéry majú 3roky a 11mesiacov. Sex sme mali presne 4x odkedy sa narodila staršia. Naposledy však pred rokom a pol. Tak čo by ste robili vy na mojom mieste? Kľudne mi poraďte.
Porozprávala sa s ním otvorene a všetko mu do bodky predostrela a nešpiclovala ho na tajnáša gps zariadením schovaným v aute... Už z jeho reakcií usúdiš či sa niečo deje.
Autorka. keby to tebe spravil muz ale nejakej tvojej kamoske tak je to kontrolou posadnuty manipulator.a chuj. Ale ked to urobis ty, tak na tom nevidis nic zle?
Inak naozaj si na uplnej hrane zakona, v pohode sa to moze vyhodnotit ako nebezpecne prenasledovanie a v tvojom pripade este aj na chranenej osobe, teda manzelovi, co je zavaznejsie a posudzuje sa prisnejsie.
Zaklad je komunikacia a dovera. Ak to nemate tak my to nevyriesime.
Nič by som nerobila na tvojim mieste,zariadila by som si svoj zivot ,ako aj on a nie sa ešte nad ním rozčuľovať kde je,co je.Vsak nech je tam kde je
Ak tolko pracuje a nevidno to na vyplatnej paske, tak by mal sam vediet, ze treba zmenit pracu. Jemu asi vyhovuje byt prec z domu, mozno mu vadia deti, nie je otcovsky typ, nemusi to byt hned milenka. Vas vztah je vsak urcite zvlastny. Spytala by som sa ho na rovinu, ze ci niekoho ma a ci mu to mas teda ulahcit. Vsetko ostatne je manipulacia a nevyzrete. Su dve moznosti: mozno nikoho nema, ale nie je statsny vo vztahu, v rodicovstve, tam treba na tom popracovat spolocne. Mozno ma milenku a uz aj iny zivot bez teba, tam rozchod.
@mandarinka555 si predstav, že ta aplikácia nám slúži nato aby sme videli kde sme a ak sa dlhšie neozývame , ak mi zabudne napísať, že uz prišiel do prace , tak si pozriem kde je či sa mu po ceste niečo nestalo . Keď chodi z prace na výjazdy pozerám či sa mu po ceste niečo nestalo . Nie je to o špehovaní ale je to o starostiach . Na takéto špehovanie a podozrievanie sme spolu uz naozaj dlho 😉
@simona1998
pozriem kde je či sa mu po ceste niečo nestalo . Keď chodi z prace na výjazdy pozerám či sa mu po ceste niečo nestalo .
Nie nieje to o spehovani😃 pre boha k comu ti toto je vediet? Nespehovala som ani deti ci prisli do skoly ci sli na tenis nieto muza🙈
Sex 4x odkedy sa narodila staršia? No má inú. Ty si "len" matka jeho detí. Ja by som sa otvorene s nim rozprávala. Lebo toto nie je manžel ani rodič. Svojim deťom (aj Tebe) sa venuje 1deň v týždni a niekedy ani to nie. Si akoby slobodná matka , a dúfam že aspoň s nejakou fin.podporou od neho a nežijemš len z rodičaku.
Máte ine problémy a nie to, kade chodí... Neveríš mu, nekomunikujete, pravdepodobne máte tajnosti, nefungujete ako manželia a možno ťa podvádza... Padla otázka, čo urobíš keď mu prídeš na to, že klame? Bez odpovede... Ak budeš vedieť potom odísť, dá sa to aj bez toho.. Ak nieste šťastní a nefungujete ako rodina, dá sa vzťah ukončiť. V tom lepšom prípade, ako dvaja rozumní ľudia, v tom horšom, tak nemiestne, že jeden dá druhému sledovacie zariadenie 🤦♀️
Môžeš kúpiť za fakt veľké peniaze a ze GPS na sledovanie manžela, ale k tomu potrebuješ aj sim kartu s internetom. Ja by som skôr nenapadne ,, zabudla,, mobil v jeho aute a doma z počítača by som sledovala kde sa nachádza telefón 😉 dúfam, že všetko dopadne dobre.
airtag ako kľúčenku zabudni v aute 🤷🏼♀️
Jasne ze je to úbohé niekoho sledovat, ale rovnako debilbe sa sprava tvoj muž. Či už je za tým len snaha vyhnúť sa rodine alebo rovno milenka… Narobil si deti mal by sa starať

Predpokladám,že má dáta neustále zapnuté a ak áno,lahko nájdeš v mapách kade sa pohyboval.