Malé GPS zariadenie na sledovanie manžela v aute
Ahoj. Neviete poradiť ako zistím kde všade behá manžel celé dni?oficiálne je v robote ale neviem neviem🤔musí to byť niečo malé aby som to vedela schovať do auta. PS je automechanik takže niečo ozaj máje. Vďaka
Nemyslíš vážne 😂🙈
Na záznam prejdenej trasy používam zariadenie Columbus má aj režim ktorý potrebuješ Spy Tracking Mode ale som ho takto neskúšal.
Si pripravená sa zbaliť keď príde na to že ho sleduješ?
a co tym dokazes? akurat to ze automechanik ked kontroluje auto tak sa v nom prevezie ci pred opravou aby vychytal chyby a aj po aby skontorloval ci je vsetko ok
@kacena4 tak ale asi to da iba do jeho auta, to asi kazdy den neopravuje.
A za mna mi to pride ubohe, takto tajne smirovat. A to mame vzajomne zdielanie polohy, takze vidim manzelku aj dceru kde su kebyze chcem a naopak aj ony mna.
A za mna mi to pride ubohe, takto tajne smirovat. A to mame vzajomne zdielanie polohy, takze vidim manzelku aj dceru kde su kebyze chcem a naopak aj ony mna.
@aalt my mame s manželom tiež zdieľanú polohu cez nájsť môj iPhone a je to veľmi dobrá vecička 👍🏻
My mame v aute airtag ale je to na sledovanie auta nie manzela, vieme o tom obaja.
Na Aliexpresse je plno GPS trackerov, od malých po veľké. Napr. taký malý:
https://de.aliexpress.com/item/1005007354294399...
Potrebujú ale SIM kartu, prípadne SD kartu a hlavne napájanie. Vieš v aute zapojiť zariadenie na niektorý okruh v aute?
ak mas iphone zapni si find my iphone ak mas android, tak predpokaldam ze aj android telefon ma nejaku takuto funkciu a trackuj telefon a nie auto ..
Máš prístup k jeho telefónu? Už ako tu bolo spomenuté, dá sa zdielať poloha s druhými alebo na jeho telefóne ak má zapnuté sledovanie polohy, môžeš si spätne pozrieť jeho časovú os.
@aalt my mame s manželom tiež zdieľanú polohu cez nájsť môj iPhone a je to veľmi dobrá vecička 👍🏻
@simona1998 to fak..aj spolu zaspávate?
@simona1998 to fak..aj spolu zaspávate?
@mandarinka555 si predstav, že ta aplikácia nám slúži nato aby sme videli kde sme a ak sa dlhšie neozývame , ak mi zabudne napísať, že uz prišiel do prace , tak si pozriem kde je či sa mu po ceste niečo nestalo . Keď chodi z prace na výjazdy pozerám či sa mu po ceste niečo nestalo . Nie je to o špehovaní ale je to o starostiach . Na takéto špehovanie a podozrievanie sme spolu uz naozaj dlho 😉
Ja na Tom nevidím nič ale. Jasné že by sa to nemalo robiť ale chcem vedieť na čom som. Máme dve malé deti,on od rána do noci v robote a peniaze nikde. Súdiť vedia všetci a je super že máte dokonale manželstva
A ked "nieco" zistis, tak co? A ked nic nezistis, tak co? Vy mate iny problem, ten ziadnym spehovanim nevyriesis. Mna by prave presne taketo spehovanie sklamalo a velmi mi vadilo ak by mi toto manzelka spravila.
Odhliadnuc od morálnej stránky môže byť toto aj trestný čin.
Najprv odmerať aká dlhá je trasa do práce a domov ,potom stačí opísať stav kilometrov ráno a večer....ak to +- sedi tak vieš ak nie potom rieš gps
Mne keby toto spravil moj priatel, v tej chvili je nezadany
A čo tým získaš? 😏 Asi je lepšie sa rozprávať ako kontrolovať. Ak ti bude klamať, je to jeho svedomie. A raz sa to celé vyvŕbi. Nie je malé dieťa, ktoré treba strážiť
Mne to spravil exmanzel. Preto je ex. Akonahle to zistil automechanik, volal mi a ja som volala policiu. Spravili fotodokumentaciu, spisala sa zapisnica. Ak by som podala trestne oznamenie siel by sediet na tvrdo na 2-5 rokov za zasah do sukromia a stalking. Bez jeho vedomia ak je auto nadobudnute spolocne - teda je to spolocny majetok - nesmies ziadne monitorovacie zariadenie montovat do auta. Ak chces muza sledovat, jedina pravna cesta je najat si certifikovaneho sukromneho detektiva. Inak sa vsetko ostatne povazuje za trestny cin.
Ty na tom nevidis nic, ake zakon ano. Je to trestny cin !
Odhliadnuc od morálnej stránky môže byť toto aj trestný čin.
@jockey to veru je, mam s tym osobnu skusenost. A policajti takych ludi radi nemaju a nehraju sa s nimi v rukavickach... ex bol z toho az psychicky na dne. Dakovat moze len tomu ze som nepodala trestne oznamenie, ze to gps tam montoval chudak chalan, ktory o tom nemal ani sajnu preco ho tam dava, lebo ho obalamutil a este aj on by mal problem. Ale pri rozvodovom konani sme to s pravnickou pouzili ako dovod rozvodu a na zaklade toho mi aj deti prisudili do vyhradnej starostlivosti a jemu nariadili psychiatricke vysetrenie. Takmer kvoli tomu prisiel o pracu, kedze je kamionista a ti musia mat perfektne psychotesty.... Len za jeho blby pocit ze ked bol na kamione tak ja som kade tade chodila...jasne s 2mi malickymi detmi 1 a 3 rocnymi...som ich vzala do auta a chodila kade tade - chora hlava. Som bola rada ked som ich ulozila spinkat a ja mrtva padla do postele.
kúp si aj malú mp3 a napchaj to dakam do škáry pod matrac alebo do koberca. Sú také, čo vydržia aj tri dni v kuse nahrávat aj týždeň, lebo sa vždy aktivizuju zvukom. Ináč sú off. A predávajú aj tracker, dáš do auta dakam a pekne budeš vidieť na mobile, kde sa úplne presnr pohybuje. Potom sa opýtala kde bol s budeš vidieť, čo ti povie. Veľa šťastia. 😘
To je strašné dno, takto sledovať muža, a čo zistíš, že ťa podvádza a budeš veselo ďalej s ním žiť? Alebo hra automaty.Trápne riadne navyše, keď to nájde si rozvedená ešte ten deň, nechápem čo daktore ženy sú schopné spraviť, to je naozaj na psychiatra
Moj známy na to, že keby chcel oblbovat, tak auto zaparkuje tam a za nejakou babou ide mhd. Ale ze dnešní chlapi nevedia ani oblbovat.
@aalt my nemáme nič, žiadne zdieľané ani nijaké, nepotrebujeme, sme v práci spolu na firme jedným autom v am aj späť, doma sme spolu, ja tomu vravím, že ťaháme 24/7 🫣. No popravde, tiež by som nevedela, čo dať na sledovanie do auta, ak by som chcela.
Asi si radšej zožeň stráženie na vecer a chod ho osobne prekvapiť do tej prace.
@mandarinka555 si predstav, že ta aplikácia nám slúži nato aby sme videli kde sme a ak sa dlhšie neozývame , ak mi zabudne napísať, že uz prišiel do prace , tak si pozriem kde je či sa mu po ceste niečo nestalo . Keď chodi z prace na výjazdy pozerám či sa mu po ceste niečo nestalo . Nie je to o špehovaní ale je to o starostiach . Na takéto špehovanie a podozrievanie sme spolu uz naozaj dlho 😉
@simona1998 Skutočne chabá výhovorka😝
Pozor ,ak nebude súhlasiť tak je to trestné a môžeš mať problémy...sledovanie bez povolenia je protizákonné, môžeš mať veľké nepríjemnosti.
Mne to spravil exmanzel. Preto je ex. Akonahle to zistil automechanik, volal mi a ja som volala policiu. Spravili fotodokumentaciu, spisala sa zapisnica. Ak by som podala trestne oznamenie siel by sediet na tvrdo na 2-5 rokov za zasah do sukromia a stalking. Bez jeho vedomia ak je auto nadobudnute spolocne - teda je to spolocny majetok - nesmies ziadne monitorovacie zariadenie montovat do auta. Ak chces muza sledovat, jedina pravna cesta je najat si certifikovaneho sukromneho detektiva. Inak sa vsetko ostatne povazuje za trestny cin.
@motorkarka1 považuje sa za trestný čin, ale ak nemal nikdy problém so zákonom ,dostal by max podmienku.
No chodí za milenkou.... ani by som sa nečudovala, pri takejto stíhačke 😆

a co tym dokazes? akurat to ze automechanik ked kontroluje auto tak sa v nom prevezie ci pred opravou aby vychytal chyby a aj po aby skontorloval ci je vsetko ok