icon

Malé prsia v plavkách

dijka123
7. júl 2021

ako riesit male prsia v plavkach aby vypadali vacsie

janulka1802
7. júl 2021

Pri malých prsiach pomožu plavky pushpky a volány, inak ozaj len plastika. V celých plavkách vyzerá máloktorá žena dobre.

dijka123
autor
7. júl 2021

@darkdarka no hej len take mi nedrzia skusala som si aj take

dijka123
autor
7. júl 2021

@janulka1802 no ja v celych vypadam hrozne a v polovicnych celkom fajn az na tie prsia

janulka1802
7. júl 2021

@lenkakravcova bez urážky, ale prečo by si mala obliekať také plavky, ak nie je moslimka? Ak je moslimka, chápem, ale inak ... sú príšerné...

dijka123
autor
7. júl 2021

@janulka1802 ako ja moslimka nie som a v tom sa kupat urcite nie ved to ani povolene neni

darkdarka
7. júl 2021

@dijka123 treba hľadať so silikónovým pásom nech sa nesmykaju, ak nenájdeš na svoju postavu, potom ešte si môžeš dať ušiť

dijka123
autor
7. júl 2021

@darkdarka no ved hej ale tam je aj v niecom inom problem lebo moj manzel mi povedal ze ak mienim mam ziadne prsia v plavkach ze on nikam nejde a ze do dovolenky mam stym nieco urobit

janulka1802
7. júl 2021

@dijka123 to nemyslíš vážne... doteraz s tým problém nemal?

dijka123
autor
7. júl 2021

@janulka1802 no asi nie len teras nejako mu sibe no co stava sa

mandarinka555
7. júl 2021

@dijka123 Tak mu povedz, že on má tiež malého pindíka a tiež s tým nič nemôžeš urobiť 😝😝😝

lvula
7. júl 2021

@dijka123 jednoduché riešenie, ked ti manzel povedal, ze s tým mas nieco spraviť 😃 objednaj sa na konzultáciu a od neho si vypytaj 3000e alebo vymen manžela 😃

dijka123
autor
7. júl 2021

@lvula tak jeho nevymenim ale tak jeho to prejde

janulka1802
7. júl 2021

Och, tak keby to bol muž, mal by po chlebe! Načo si Ťa bral, čo nevidel vtedy. aké máš prsia???

lenkakravcova
7. júl 2021

@lvula Na kúpaliskách ani na plavarnach s tým problém nie je. Len treba dať vopred vedieť plavcikom že je to z plavkoviny. 😃 Aby nestresovali že je to nejaký bežný bavlnený športový úbor. 🙂

oblecenie99
7. júl 2021

@dijka123 proste neriešim. Sú také aké sú. Som rada, že skryjem brucho s Diastazou, na prsia už nemám energiu 😄 ale ináč, vraj také volaniky na plavkách by mohli pomôcť.. Opticky zväčšiť.

lenkakravcova
7. júl 2021

@syslik81 Náhodou nosia to aj ženy čo sú alergické na slnko alebo majú veľmi náchylnú pokožku na spálenie. 🙂
V dnešnej dobe to nie je už nič výnimočné. A aj rehoľné sestry som v tom videla. 😃 Aj na Slovensku.
Dokonca v Kauflande ich momentálne predávajú. Len tam majú také bez vystuze. 🙂
@janulka1802

dijka123
autor
7. júl 2021

@oblecenie99 no to ano to je pravda

dijka123
autor
7. júl 2021

@janulka1802 ale vsak vydel ale tak neviem co zas ma za problem

darkdarka
7. júl 2021

@dijka123 no to bude chyba naozaj niekde inde, v manželovi konkrétne.. nechcem ťa strašiť ale skús si ho viac všímať, často začnú chlapi takto ponižovať partnerku keď ju začnú podvádzať, dúfam že to nie je tvoj prípad

dijka123
autor
7. júl 2021

@darkdarka nemyslim si ze by ma podvadzal to nie len skor asi ss bavili s kolegami v robote ake maju ich zenusky plavky a prsia lebo neras sa o takom niecom bavili

lenkakravcova
7. júl 2021

@syslik81
@janulka1802
Tieto majú teraz v Kauflande. A videla som ženu aj mužov si vyberať. Takže až tak nepredajné to nie je. (Nazvali to tričko s UV ochranou do vody) 😃

pralinka25
7. júl 2021

tak problem niesi ty ani plavky. problem je muz. mna by sa to nesmierne dotklo a aj keby to jeho preslo mna nie. a to ja som taka ze ma hocico neurazi ale jeho postoj by sa ma dotkol.
mam male prsia takmer ziadne. po troch detoch uz aj to nic nema tvar. bola doba ked som bola v puberte ze ma to trapilo. tiez som nosila vypchate podprdy a plavky. ale prisla som do stadia kedy mi je to uz ale ze uplne jedno. som aj rada lebo s velkymi prsiami to tiez neni zuzo.
moj chlap tiez sem tam skonstatuje ze tam nic nemam ale v zivote by si nedovolil povedat nieco take ako ten tvoj tebe aj ked si to mozno mysli. on ma tiez svoje nedokonalosti a dobre o nich vie. a ja by som zas v zivote nesla dobrovolne pod noz kvoli inym ludom pretoze priznajme si vacsie prsia nepotrebujes kvoli sebe ale kvoli chlapovi a inym ludom.
skus naozaj tie volaniky na podprde. inak aj to je o ludoch ale ja aj ked chodime k moru ja si cudzie zenske a ich prsia vobec nevsimam. je mi uplne jedno co tam kto ma.myslim ze na dovolenke bude uplne jedno kazdemu co tam mas. bude to trapit max tvojho chlapa. ktory je divny a to ze sa bavi s kolegami o prsiach svojich zien je take pubertalne a ponizujuce. to ako keby si ty kolegyniam popisovala jeho vtaka. chlapi su hovada ale aspon stipku ucty by mohol mat

dijka123
autor
7. júl 2021

@pralinka25 no tak to by mohol ale jeho to prejde si myslim

ankare
7. júl 2021

Isto máš sexy ritku, tak zvyrazni tú. Radšej by som mala malé prsia, ale sexy zadok. Som úplný opak. 🤦 Držím palce!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dijka123
autor
7. júl 2021

@ankare no ved uvidim nieco vymyslim

lenkakravcova
7. júl 2021

@elizabet173 joj.. už som vyššie písala že takýto druh plaviek nenosia len ženy moslimky. Nosí aich aj rehoľné sestry. Nosia ich aj ženy čo majú alergiu na slnko alebo citlivú pokožku. Zase nerobte z tých plaviek nikab alebo čo..😅
Okrem toho je to len inšpirácia. Autorka má dosť rozumu, aby sa nakoniec rozhodla sama.
Nakoniec aj tak píše, že problematický je skôr muž.. 🙂

oblecenie99
7. júl 2021

@dijka123 Ešte môžeš skúsiť popozerať plavky releciga, tuším tak sa to píše... Sestra chválila, keď mala menšie prsia, že tieto su celkom fajn.

dijka123
autor
7. júl 2021

@oblecenie99 no stade mam presne plavky ale to je v pohode

mamutka
7. júl 2021

@dijka123 tak si daj prsia trosku upraviť, neviem co to stoji, ale snáď sa to bude dat. Veď to robí dosť žien, ak proste nie su po deťoch spokojne, majú mať komplexy? Keď bude muž frflat, že to dačo stojí, tak v pohode, ved kázal že s tým máš niečo robiť 😁 ty si prsia vieš upraviť, ale jemu povedz, že on si hlavu nevymeni 😅 to akým spôsobom komunikuje s tebou pre boha. Ale ak s tým máš taký veľký problém sama a ma vám to kaziť vzťah, skus ten zákrok, so sebavedomim to spraví divy. Si tak myslím, ja som vždy mala malé prsia, ale po deťoch sú super, zatiaľ, takže viem ze to dokáže ženu mooc potešiť