icon

Mali sme nepríjemný zážitok na koncerte Horkýže Slíže

14. sep 2024

Ahojte, 15 ročná dcéra ma dlhšie prehovarala aby som s nou šla na koncert Horkyze slize. Našťastie išiel s nami aj manžel. Myslela som si, že to bude v pohode. Hodinu postojime, zaspieva si a pôjdeme. Ale bola som zhrozená ešte pred koncertom, keď sa tam začali zbiehat fanúšikovia. Prišli v nálade, popíjali. Prišlo ich veľmi veľa. Keď začal koncert, skákali a vždy ma rukami buchli do hlavy. Jeden sa tam začal lepiť na dcéru, to musel zakročiť muž. A čerešnička na torte bola, keď sa začali sacat, proste sa rozbehli a sacali do ľudí pred nimi. Mala som čo robiť aby ma nezhodili a neudupali. Po pár piesňach som chytila muža a dcéru za ruku a ukazovala im, že ideme preč. Predrat sa davom opitých ľudí bol zážitok. Muž s dcérou sa ešte na mňa hnevali, že čo som odišla. Avšak muž stál za dcérou a odrážal sacanie ale ja som to mala problém ustáť. Dcéra mi povedala, že to je normálne správanie fanúšikov na koncerte. Vraj jej to povedali kamarátky, ktoré na ich koncerty chodia. Ja tam však už nikdy nepôjdem ani dcéru tam nepustím. Myslíte, že to prehanam? Keby tam nebol muž, ja by som mala problém ochrániť ju, o sebe ani nehovorím.

Strana
z6
natall113
15. sep 2024

@jankafresova reagujem na tento tvoj príspevok
"teda keby tam otec nebol, a tí chlapi by ju znásilnili, a potom jej sácaním rozbili hlavu o zem, tak pohoda?" Keby sa takto má báť pred každým koncertm tak jedine riešenie je sedieť doma. Ja nehovorím že je to ok správanie ale deje sa to pravidelne, nemohla čakať že tam budú stáť a vklude spievať. Áno poučiť dcéru treba.

autor
15. sep 2024

@tetapetra ale ja som vážne nevedela ako to na ich koncerte vyzerá, keďže to nie je môj štýl hudby. Po tomto umeleckom zážitku aspoň viem, kde ma už nikto nedostane. Kľudne budem ďalej žiť v jaskyni a chodiť na nudné koncerty, kde sa nebudem musieť báť o seba ani iného člena mojej rodiny.

aurora33
15. sep 2024

Autorka, je to váš problém, že ste sa nebavili. Kde žijete, keď neviete akú hudbu hrajú Horkýže a ako sa bavia ich fanúšici? Ci čo ste cakali, že tam budú ľudia sedieť a maximálne mávať rukami do rytmu?

hendikep
15. sep 2024

ako ja viem o com hovoris, raz som bola na nich na Topfeste, byvaly frajer siel do davu a ja som len stala v bezpecnej vzdialenosti :D lebo tiez nemam rada taketo “ akcie” , a to som bola vtedy stredoskolacka, teraz by ma tam uz nik nedostal. Ale tak tusit ste mozno mohli ze nebudete vlnit zapalovacmi nad hlavami :D

autor
15. sep 2024

@aurora33 viem akú hudbu hrajú ale myslela som si, že si tam poskacu, zaspievajú. O tom strkani do seba s rozbehom som nevedela. Poučila som sa. Som o niečo múdrejšia

autor
15. sep 2024

@hendikep No asi hej, kedze som zvyknutá na koncerty kde sa vlnime so zapalovacmi nad hlavami 🙂

motherofflower
15. sep 2024

Záleží tiež na aký koncert ideš - iné sú Slíže na nejakom festivale, iné v klube, iné v hale. Máš skúsenosť, druhý krát vynecháš.

tetapetra
15. sep 2024

Predpokladám,že máš viac ako 35rokov táto skupina tu je viac ako 30, neverím,že ťa to nelizlo. Nabudúce pôjdete na no name 😉

autor
15. sep 2024

@tetapetra na no name som už bola, odporúčam

autor
15. sep 2024

@motherofflower Áno. Takto to beriem.

martinka13
15. sep 2024

@evansova nehovorím, že je to v poriadku. Ale nešla si na sláčikové kvarteto. Hold treba rátať s tým, že sú tam aj ožratí a hulváti...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tramtada31
15. sep 2024

Len logické zamyslenie, kto asi chodi na koncerty kapely, ktorá je jednoduchá s primitivnymi textami? Asi tam nepojdu absolventi matfyzu a lekárskej fakulty…

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
15. sep 2024

@1ryba ale vydalo, nepotrebujem nadávať na vášho idola. Možno je to varovanie aj pre maminy ešte malých dievčat, ktoré nevedia ako to na takýchto koncertoch chodí. Ty si chod kúpiť lístky na najbližší koncert a trenuj beh a sacanie na ten váš tanec. Pekný deň

autor
15. sep 2024

@tramtada31 zrejme tam chodia niektoré maminy z koníka. Veď nie sú nudné 🫢

1ryba
Odpoveď bola odstránená
aurora33
15. sep 2024

Vsak aj ty si mamina z koníka a bola si tam 😅😅😀😀

autor
15. sep 2024

@1ryba tak ja som bola už tiež na veľa koncertoch ale doteraz som sa s týmto nestretla aj keď som stála uprostred davu. Bola som prekvapená z tohto správania, tak som sa chcela opýtať, či sa s tým už niekto stretol. O chvíľu ideme na Elan, tak sa tešíme a veríme, že to bude mať vyššiu úroveň. Všetko dobré a veľa pekných koncertov ti prajem.

autor
15. sep 2024

@aurora33 no to hej a bol to omyl, niektoré sú z ich koncertov nadšené a chodia opakovane. To je rozdiel

svetlonos
15. sep 2024

@aurora33
no super a vieš už kde bude najblizsi😀 a kedy?

777januska777
15. sep 2024

@tramtada31 väčšinou práveže ludia co veľmi veľa rozmýšľajú majú chuť sa zabávať a vypnúť hlavu. Fakt nemajú potrebu ešte aj vo voľnom čase riešiť co nám asi tou hudbou chceli povedať. Takze práveže na takýchto kapelách bude množstvo inteligentných ludi.

duppka13
15. sep 2024

@autor Pytala si sa citujem myslite ze prehanam? Tak z tvojho uvodneho opisu som odpovedala na tuto tvoju otazku ze ano. Pytala si sa, odpovedam. Diskusiu som necitala.

jankafresova
16. sep 2024

@1ryba dobre, keď tvojho syna bude niekto sexuálne obťažovať, a teba buchne do hlavy, tak ti tiež napíšeme, že " veď sa nepaprč" ...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
aurora33
16. sep 2024

@jankafresova ty to strašne prežívaš.

jankafresova
16. sep 2024

@aurora33 veď aj ty raz budeš, uvidíš.

fairestofthemall
29. sep 2024

Rozumiem, že nie každému je toto príjemné. Netreba hneď hovoriť, že s vami je nuda. Kedysi som tiež bola aj na nejakých takýchto koncertoch, alebo festivaloch kde boli rôzne, aj takéto skupiny, ale takéto veci mi tam proste od istého momentu začali vadiť, naposledy som bola v Randali na Combichrist, kde sa ešte zopár takých ľudí vyskytlo, ktorí robia isté veci nie len medzi kamarátmi, ale sa tam s každým strkajú, a potom už Depeche mode, Gary Numan(a tam také veci ľudia nerobili) a už by som išla snáď len na FKA Twigs, prípadne Nine Inch Nails, alebo možno ešte The Weekend, prípadne na nejaké Sensation. Aj vy si musíte vyberať také podujatia, kde tie veci, ktoré vám vadia, nebudú. Ale dcére by som to nezakazovala, pôjde pár krát s kamarátkami a keď bude mať viac skúseností, možno sa tiež začne vyhraňovať a viac si vyberať.

Strana
z6