icon

Mali ste po pohovore pocit, že nemáte šancu?

kasokri
1. sep 2019

Ahojte. Boli ste už na takom pohovor, keď ste si mysleleli, že nemáte žiadnu šancu a predsa si vybrali vás?

tralala23
1. sep 2019

@kasokri Áno stalo. A tiez pohovory keď som si myslela že to je hotová vec a nakoniec ma nevybrali 😁

loginexistuje
1. sep 2019

ano stalo sa mi to zacala som si po platenej predlzenej rd hladat miesto (povodne som ukoncila tam sa nedalo z casovych dovodov) chcela som nastupit po lete a zaciatkom juna som rozhodula siete pozvali ma na pohovor na poziciu kde su vacsinou chlapi pohovor nic moc ti co tam boli ako buduci veduci tak eee taky macho sla som domov na druhy den mi volali ze toto nie ale maju inu poziciu nech pridem sa porozpravat tam sme si sadli a o par dni som nastupila
nakoniec som sa vypracovala tak ze som sa posunula na rebricku vyssie ako som vobec si mohla predstavit

miamie
7. sep 2019

@kasokri áno stalo sa mi aj taká situácia, aj opačná- že teda ma nezobrali, vyzeralo to veľmi sľubne a nakoniec ma nič.. veľmi som zostala prekvapená.... Neviem prečo sa situácia otočila, ale pravdepodobne usudzujem, že kvôli otázke - máte malé dieťa?áno. A sú Vaši rodičia už na dôchodku? ( Nie pracujú, ale máme čulých prarodičov a tý hocikedy postrážia.) Dodnes netuším ako to bolo a to je už 9 rokov odvtedy....

c_est_la_vie
7. sep 2019

Tak zalezi aku mas startovaciu ciaru, kolko ludi sa hlasi, ako splnas poziadavky.

Mna odmietli vo firme kde by som bola ochotna ist aj pod moje ocakavania ( kompetencne, platove). Citila som sa neschopne.
Potom som dostala ponuku vo firme kde som mala vyssie kompetencie ako som ocakavala, vyssi plat a do pol roka ma povysili na teamleada a plat zdvihli. Vraj som inteligentna, huzevnata a mam drive 😀 ( mam po necelych 2 r praxe poziciu kde sa zamestnavaju ludia co makaju 4-5 r).
Takze naozaj zalezi ako velmi nesplnas ocakavania, alo rychlo sa to vies naucit, ako im to nahana...