icon

Mali ste spolubývajúce, ktoré boli bordelárky?

1. feb 2023

Ahojte…
Potrebujem sa trocha postazovat. Byvam uz niekolko rokov na VS internate a musim napisat, ze som uprimne frustrovana z toho, ake spolubyvajuce (az na par vynimiek) vzdy schytam. Su to mlade dievcata, ktore nie su schopne urobit si po sebe poriadok, umyt umyvadlo, to nechaju bezne oplute, od zubnej pasty.. vyniest kos, utriet prach, pozametat alebo poumyvat podlahy neexistuje. Proste su schopne zit v spine. Keby tam nie som ja, tak fakt netusim, ako by to tam vyzeralo. Uz viackrat som im povedala, ze by mohli upratovat tiez. Zvacsa sa vtedy niecoho chytia, jedna vynesie smeti, druha pozameta a tym to hasne, pokym im zasa nepoviem. Zrejme su z domu zvyknute, ze vsetko spravi maminka.
Mavali ste aj vy nieco podobne na internatoch alebo nebodaj este nieco horsie?

Strana
z2
hipuska
2. feb 2023

@kukulienka999 no, ja som bývala s dievčaťom s ktorým sme nemali spoločnu školu. Ale, chodili sme spolu na akcie. To priateľstvo trva dodnes.

tosomja
2. feb 2023

@patulka410 ale vieš, možno len tam bola taká, doma musela pratat, aj pred frajerom sa ukázala. Zase dva dni sa dá pretvarovat, ale dlhšie nie. A možno rodičia jej povedali, "moja, nechaj, ja ti operiem, ja usteliem, aj gaťky ti preperiem" tak nemusela ani prstom pohnúť. Ku frajerovi keď išla, možno už vo dverách sa vyzliekali a hádzali všetko na kopu 🤣 tiež si nič nevšimol.

gabika0825
2. feb 2023

No to nie je len na internáte. Ja ked som takto zila so spolubyvajucou na byte, tak to bolo niečo neskutočne. Vytrete podlahy bolo to posledné čo by som od nej chcela a čakala. To bolo to najmenej. Ale ja som byvala s takou bordelarkou a nechutarkou že som bola rada že som vypadla. Najhoršie bolo to že to bola baba s ktorou som predtým robila v jednom butiku a ona bola vždy tá čo všetko upratovala až mi to liezlo na nervy niekedy. Tam sme sa stali kvázi kamarátkami a keďže ja som sa vtedy rozišla s byvalym s ktorým som byvala a ona musela odísť z bytu kde byvala predtým (ktovie kvôli čomu😄) tak sme sa dohodli že pôjdeme bývať spolu keďže som vtedy bývať sama nechcela kvôli tomu rozchodu s byvalym, niesla som to v tom čase veľmi ťažko 😃 no a prvý mesiac bol fajn, no potom to bol masaker. Vlasy v odtoku, na zemi (jej veľmi padali vlasy lebo brala nejaké lieky), čiže si viete predstaviť čo tam bolo v tej kúpeľni alebo celkovo po byte. V jej izbe ani nehovorím. Vecne plny drez v kuchyni, obaly od potravín prázdne pohadzane na linke. Ja nie som moc konfliktny typ tak som čakala či má nejaké zle obdobie alebo je naozaj taká bordelárka. Až raz som jej slušne vysvetlila ze nemôže byt taký bordel v byte aj kvôli tomu ze ked náhodou príde majiteľ tak nás sprdne, začne si hľadať nových podnajomnikov a vyhodi nás. Ani to ju nejak nepresvedčilo. Až som to raz povedala jednej našej známej čo ju poznala už dlhšie a tá moja spolubývajúca sa to dozvedela a už bol ohen na streche 😃 ona bola takej ráznejšej povahy, tak hneď hadka ze čo si ja dovoľujem rozprávať o nej take veci ktoré nie sú pravda. Tak potom som musela vypadnut len má držala zmluva čiže viete si predstaviť jak som sa cítila. Až som hodila byt na inzerát a našla som za seba nejakého chalana, čo mal záujem iba prespávať v tom byte, čiže som zdúchla a už má nebolo 😀 potom som sa jej snažila stránit ale v tom čase som už nerobila v tom butiku našťastie takze som ju už ani nestretla 😃

Strana
z2