icon

Mali ste zlé skúsenosti s oblečením z Lusinda obchodu?

marika1991
24. mar 2016

Ahojte. Prednedávnom som si objednala posteľné obliečky z tejto stránky na Facebooku. Samozrejme, nielen pre seba ale aj pre sestru, tetu a maminu v celkovej hodnote 100 eur. Na ich stránke som našla veľa pozitìvnych recenzií ale keď dorazili obliečky tak som bola veľmi sklamaná. Pri jednej sade nesedela farba čo však ani veľmi nevadilo a druhá sada mala veľký čierný fľak na obliečke z periny. Hodili sme ich do práčky (zvlášť) na odporúčanú teplotu a po dopraní sme ostalu v šoku lebo boli všetky vyblednuté a stratili z farby a navyše ten čierny fľak vôbec nevyšiel. Takže na ich stránke žiadné zlé skùsenosti. Chcem len vedieť či som mala šťastie práve ja alebo sú ozaj dobre, lebo sa mi tam strašne páči jedna sada. Ďakujem

nenita1
28. nov 2016

Mne sa po vyprani zacali parat z vnútra, uplne ako nedokoncene..

radka1907
27. dec 2016

Otras uz nikdy v zivote. Rodicom sme to kupili pod stromcek.
To ako keby kazda obliecka ina,vysednute,zle posite ze clovek nevie
na ktoru stranu si to ma otocit. Strasne zla skusenost.
Posielam naspat a uz o nich nechcem ani pocut. Vianocna hanba!!!!
😢

hanickadusicka
8. jan 2017

radka 1907...plne súhlasím,ja som musela celý deň presedieť nad šijacim strojom a z rubovej strany to vyrovnať,obnitkovať,bolo to strihané krivo,neobnitkované,no hrozné.A material,že vraj bavlna.....ani to nešlo okolo bavlny,100 percentný polyester.Hodnota obliečok maximálne 5 eurá,aj to je veľa.Nechápem,ako môže niekto predávať taký doslova brak.👎

adrina17
15. feb 2017

Ahojte baby, urcite si nic odtial neobjednajte je to totalny smejd. Uplne som sklamana 29€ ma to stalo s postovnym akoze 3D motiv,ale s 3D to vobec nic nema spolocne a o kvalite ani nehovorim vsade trcia cverny, latka strasna na trhoch cigani predavaju taketo smeti za 10€. Jednoducho katastrofa!

gabriela93
15. feb 2017

@adrina17 uplne suhlasim,mne to prislo uz ako prane,farba vytahana,krivo usite a nehovorim o tom ako dlho trvalo,kym mi to doslo.Neodporucam,des a hruza

7ph91ovt
3. mar 2017

https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/GAII8...
Čo na to povedať. Hotová katastrofa.

hanickadusicka
6. apr 2017

@7ph91ovt ...ja som dostala to isté,2 hodiny som to opravovala,obšívala.Je to čistá umelina,okolo bavlny to ani nešlo,po troch vypraniach už nepoužiteľné,farby vyblednuté,materiál katasrtofa.

gabriela93
7. apr 2017

@hanickadusicka ano presne tak,su to smejdy!!!Mne prisli uz vyblednuty,akoby uz boli prane,ale nemala som chut sa s nimi natahovat a posielat to spat,nechala som to tak.Ale uz nikdy viac od nich!

rmdr
4. máj 2017

Dostala posteľné ako dar a hotový nepodarok.

matko
4. máj 2017
matko
4. máj 2017

pre tych čo stalé len nadavaju a nepoznaju ich poriadne objednaju inde a pišu sem recenzie

matko
4. máj 2017
matko
4. máj 2017
rmdr
4. máj 2017

Milý Maťko buď rad že ti prišli normálne postelné bielizne. Ale žiaľ mne prišiel nepodarok a viem o čom hovorím. A to je len fotka z vankúša. O paplóne ani rozprávať nebudem. Fotka a realita sú nebo a zem.

gabriela93
4. máj 2017

@rmdr to jemu neprisli,on ich obhajuje od zaciatku,to je asi jeden z nich,,,ale dak asi za to maju na obliecky take ceny,lebo su to smejdy a nepodarky!!!

matko
4. máj 2017

ano obhajujem a aj budem pretože nemaju šmejdy viem lebo stále objednaváme

matko
4. máj 2017

a treba čítať pri každom produkte vám píše že vzor na vankúšoch nesedí

gabriela93
4. máj 2017

@matko ze vzor na vankusoch nesedi?Jak to tak vlastne mozu vyrabat a predavat preboha,,,a nerozumiem co tu furt pridavate fotky z ich stranky?Zaujimave,ze na fotkach vzor sedi,ach jaj.Od nich nikdy viac!

matko
4. máj 2017

Hovorím že treba čítať na niektoých 3D modeloch vzor nesedí gabriela93 ostatné vzory sedia na každých jedných obliečkách

buba11
10. máj 2017

aj ja mam zlu skúsenosť. dnes mi prišli. objednala som celej rodine. Namiesto kotvickovych navleciek mi prisiel iný vzor. Zipsy sa už pátrajú musim ich popresivat. Novy vzor s kvetmi nevyzerá ako na obrázku a nie je ani zo 100%bavlny ako píšu na stranke ale 20%PES.A znútra nie sú obnitkovane, strapkaju sa. A ďalšie som nerozbalila lebo to je darček.

gabriela93
10. máj 2017

@buba11 presne tak,ziadna bavlna ako pisu.Mne prisli tiez ostrapkane,krivo site a plus este vyblednute,akoby uz x krat prane.A s tym darcekom si to rozmysli,aby si sa potom nemusela hanbit.Bohvie ake budu ☹

matko
12. máj 2017
livia
16. máj 2017

aj my sme veľmi spokojný nedáme dopustiť na obliečky lusinda

kakakina
22. okt 2017

@matko
Jeden z týchto obrázkov je môj .Su síce pekne, ale o kvalite sa nedá hovoriť,ale zas ľudia zobuďte sa za 20eur by ste chceli bavlnené ,kvalitne obliečky na dve postele🤦🏻‍♀️?Toto okolo bavlny vôbec nešlo,a ja akokrajcirka som si ich obendlovala z vnútornej strany a vymenila zipsy,lebo po druhom praní povolili🤔.Takze sú tak kvalitne,koľko stoja!

nellyza27
21. nov 2017

@hanickadusicka mozem sa opytat ake su to obliecky v skutocnosti? Ked na predchadzajucej strane ich vychvalujete do nebies, ake su uzasne, krasne a zrazu teraz ste presedeli hodiny nad sijacim strojom, aby ste ich opravili? Dakujem za uprimnu odpoved

hanickadusicka
26. nov 2017

@nellyza27 ...áno,tie prvé,čo prišli boli v poriadku,kedže som bola s nimi spokojná,objednala som si dalšie.To už prišla katastrofa,po 2.vypraní boli v koši,vybledli,o kvalite látky ani nehovorím,akoby nejaký silon.Mne sa zdá,že majú tie obliečky aj dobrej kvality,sú tam aj také komentáre,zákazníci sú spokojní,ale väčšinou posielajú obyčajné braky.Tie prvé mám dodnes,to som fakt spokojná,ale viac už neobjednám.Skúste si objednať,uvidíte,čo vám pošlú.Nie som sama,kto nie je spokojný.Nechala som si jeden vankúšik,môžem vám ho poslať,aby ste videli tú neskutočnú kvalitu.Hanka

91miroslava
21. mar 2018

Dobry den. Pridavam moju skusenost. Cez oblieckylusinda.eu som si objedna 2 produkty. Dorucenie prebehlo v poriadku na 3 pracovny den. Po otvoreni balicku som zistila ze 1 produkt je upne iny nez som mala v objednavke. Okamzite som kontaktovala spolocnost prostrednictvom e-mailu no doteraz cca 10 dni nikto nic nenapisal.. obliecky som si oprala a dala na postel. Pridam foto obrázku vs foto reality .. posudte sami .. obliecky som okamzite dala dole s postele.. chcem sa spytat nespokojnych zakaznikov ako dalej riesili situaciu?

filipony
23. nov 2018

Ja som si od nich objednala minimalne uz 6× a stale som bola nadmieru spokojna ako s materialom tak aj s farbou a dodanim.

hanickadusicka
28. nov 2018

Tam budete zbytočne písať,nič nevybavíte.Ja som jednoducho hodila do koša,to nebole látka,to bol a katastrofa.Obyčajný silon,vyblednuté farby už po jednom praní,z rubovej strany krivo strihané,neobšité,no proste nepoužiteľné.Nerozumiem tomu,že tento brak nadalej predávajú,majú svoje stránky na Facebooku,tam ma zablokovali,nemôžem napísať komentár.To kde sme?

hanickadusicka
28. nov 2018

@buba11 no dakujem pekne za taký darček.Ani to nikomu nedávaajte,ak nechcete zažiť trapas.