icon

Mali ste zlé skúsenosti s oblečením z Lusinda obchodu?

marika1991
24. mar 2016

Ahojte. Prednedávnom som si objednala posteľné obliečky z tejto stránky na Facebooku. Samozrejme, nielen pre seba ale aj pre sestru, tetu a maminu v celkovej hodnote 100 eur. Na ich stránke som našla veľa pozitìvnych recenzií ale keď dorazili obliečky tak som bola veľmi sklamaná. Pri jednej sade nesedela farba čo však ani veľmi nevadilo a druhá sada mala veľký čierný fľak na obliečke z periny. Hodili sme ich do práčky (zvlášť) na odporúčanú teplotu a po dopraní sme ostalu v šoku lebo boli všetky vyblednuté a stratili z farby a navyše ten čierny fľak vôbec nevyšiel. Takže na ich stránke žiadné zlé skùsenosti. Chcem len vedieť či som mala šťastie práve ja alebo sú ozaj dobre, lebo sa mi tam strašne páči jedna sada. Ďakujem

Strana
z3
marika1991
autor
28. nov 2018

@hanickadusicka presne tak. Suhlasim s Vami. Nerozumiem tomu. Niekomu poslu kvalitnejsie a niekomu tieto smejdy? Lebo z predchadzajucich komentarov maju viaceri velmi dobru skusenost. Tak ako to je? Ti, co im vratia, tak ho opät davaju do obehu a znova predavaju? Otras. Aj ja dom im pisala, a negativny komentar. Hned ho vymazsli a aj mna blokli.

pacik
28. jún 2019

Neodorúčam !!!!, zlá kvalita, negatívne komentáre na fb sú hned vymazane

michaela786
10. júl 2019

Dobrý deň. Tiež som si objednala periny z tejto internetovej stránky http://www.oblieckylusinda.eu/7--dielne-posteln... a zo začiatku vyzerali obliečky veľmi pekne a z príjemného materiálu ale po rozložení balíčka som už nebola až tak moc spokojná. Obliečky na veľké vankúše mali extrémne veľký otvor ale to by sa nejako dalo vyriešiť ale po 1. opratí (podľa lístka ktorý bol prišitý na obliečkach z vnútornej strany) sa kraje perín začali párať.
Ako moc som sa na ne tešila tak teraz by som to najradšej použila na handry do garáže.

PS: prikladám aj fotodokumentáciu.

simonita25
3. nov 2020

Ja mam velmi negativnu skusenost!
Objednala som 3 obliecky. Kedze stale boli nedostupne objednavala som kazde zvlast. Prve mali byt tmavocervene prisli hnede. Vratila som ich. Druhe mali byt tmavozelene prisli zelene. Vratila som ich. Tretie ktore sa mi najviac pacili som si nechala. Na to mi vola zrejme majitelka, ktora po mne ziapala aky mam problem s oblieckami preco jej ich vraciam. Som jej v soku povedala ze sa mi nepacia a niesu ako na fotkach. Jej vreskot pokracoval Ze preco si to objednavam na trikrat. A polozila mi telefon. Neuveritelny pristup k zakaznikovi. Ak by som mala obal od tych tretich tak jej vratim aj tie!
Pripajam fotky, mozete posudit!

simonita25
6. nov 2020

@gabriela93 matko je zrejme pani majitelka, alebo tento pan vlastni 50druhov postelí...

simonita25
27. nov 2020

Prvé opranie 30C, 2x obrusky pohlcujuce farby

Strana
z3