Mám 15 rokov a mávam silný menzes
Zdravim baby, pocujte mam taky problem, mam 15 rokov a mavam dost silny menzes bez akej kolvek bolesti proste iba tecem. Je to fakt extremne neprijemne, a silne poradte prosim co, ci nejaky liek alebo caj alebo ist ku gynekologicke.
Vopred dakujem
@moonlight1210 ahoj zistila som ze uz mam problemy s anemiou mam malo zeleza v krvi vedela by si mi nejako pomocť alebo mas nejake skusenosti ? Vopred dakujem
@veronaaa anemia moze byt tym silnym krvacanim. Ak mas vyraznu anemiu, mali by ti predpisat tabletky na doplnanie zeleza. ak nemas silnu anemiu, pomozu ti aj volnopredajne tabletky, pytaj sa v lekarni. a doplnanie standardnou cestou cez potraviny.
@veronaaa ano určite, treba doplniť železo v tabletkach
Poviem ti, že ja som to riešila v 17, tiež silný menzes. Vyskúšala som niekoľko liekov, ale mala som kopec nežiadúcich účinkov, až som na naliehanie doktorky aj maminy začala brat antikoncepciu, bola som vtedy ešte panna, nemala som vzťah, len na úpravu. A poviem ti, obrovská spokojnosť. Prvý den po užití som síce myslela, že zomriem, akurát som bola na výlete, kamarátka sa o mňa starala, ale to bolo len jednorázovo (nemusí to byť u každého) a potom pohoda, cyklus mi to upravilo, nemusíš to brať roky rokúce a ako bonus mi zmizlo takmer všetko akné, všetci sa v triede pozerali, že akú mám peknú pleť, predtým samá vyrážka. A to bol len bonus.

Zrazanlivost mam nakoniec v pohode ale mam malo zeleza v krvi myslite ze to aj kvoli tomu mozu byt silna ms ?