icon

Mám 161 cm a nedarí sa mi pribrať

petka0202
4. sep 2017

aojte zienky hladam pomoc potrebujem poradit ako pribrat mam 161 kg a 46 kg telo je ako tak ale nohy a rit totalne kost a koza je to az hnusne chude prosim poradte mi som zufala :( papam uplne vsetko ale zda sa mi ze chudnem stale

petka0202
autor
4. sep 2017

161 cm

ema234
4. sep 2017

@petka0202 asi mas taku genetiku, treba zajst za lekarom urcite ti poradi, ja som mala 47, pribrala som po druhom

deti95060810
4. sep 2017

choď za lekárom, nech ti predpíše nutridrink...je to na priberanie....ale možno by nebolo od veci zobrať aj krv na vyšetrenie, či náhodou niečo nechýba...napr. železo

katarinamarkova
4. sep 2017

@petka0202 cvičíš? posiluješ? športuješ?

petka0202
autor
5. sep 2017

@katarinamarkova nie pri dvoch malych dwtoch a praci sa mi neda :(

katarinamarkova
5. sep 2017

@petka0202 ale dá.
- pridaj do stravy viac masa, bielkovín, tukov ( samozrejme spestriť ovocím, zeleninou)
- začni posilovať ( nie strácať kalorie, ale naberať svalovú hmotu )
- oddych! relax! regenerácia!

nájdeš si čas na oddych? koľko v noci spíš? čo presne znamená - papám úplne všetko - uvedieš taký stručný jedálniček?

petka0202
autor
6. sep 2017

@katarinamarkova fuu no v noci spim cca 2 -3 hodinky obcas ani to doobeda z detmi poobede do roboty o 11 spat a malo co naspim napr ranajky vajicka desiata ovocie obed klasika maso ja obed bez masa ani nevarim ... olovrant cosi v robbote a veceru tak isto v robote a v noci nejem

juma2
6. sep 2017

Mala by si ale aspoň trochu začať cvičiť lebo ty potrebuješ nabrať aj svalovú hmotu a tým by sa ti upravil aj zadok aj nohy

petka0202
autor
6. sep 2017

@juma2 ked je to tazke ja som vycerpana ale skusim teda inak ja som pravod cvicila ale ak som zistila ze som tehotna hned som prestala

katarinamarkova
12. sep 2017

@petka0202
a) tehotenstvo nie je prekážkou pre pohyb a cvičenie
b) ak spíš tak málinko ako si písala a vôbec si nenájdeš čas na pravý oddych, relax. nemôžeš sa diviť svojej váhe. Tvoje telo ,,chradne,, - fakt to chce
- spať, oddychovať, relaxovať
- jesť
- cvičiť
c) môžem sa spýtať prečo spíš tak málo???