icon

Mám 19 rokov a neviem variť

13. máj 2022

Hanbím sa za to, ale je to tak. Snažím sa naučiť sa, ale stále niečo dokazím. :( Minule som úplne spálila pizzu, že sme ju museli vyhodiť. Ani by to nebolo také zle, kebyže mi to okolie nedá tak vyžrať. Furt mi musia pripomínať, že som neschopná, keď neviem variť a že všetko len dokazím. Ja sa fakt snažím, ale som nemehlo, tak to proste nejde tak rýchlo... Cítim sa zle, to je asi jediný dôvod tejto diskusie. Necítim sa byť zatiaľ plnohodnotnou ženou. Ako dlho vám trvalo naučiť sa variť?

Strana
z5
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
victory7897
14. máj 2022

V 19 tich som tiež nevedela ešte variť . Byvaly nejedol nič dokopy , omáčky nie toto nie hento nie...postupne som sa naučila variť až vtedy keď som už bola s manželom to som mala už 24 ,on to vedel oceniť ,chutilo mu a mňa to posúvalo že som skúšala vždy nové recepty... Skús vymeniť frajera aj chuť do varenia príde a pri deťoch úplne ...

heni79
14. máj 2022

Jémine, prečítala si si môj príspevok celý? Dala som ti aj radu!

autor
14. máj 2022

@heni79 Prečítala

siska53
15. máj 2022

Vies co, ako.. v tvojom veku som nejaky ten zaklad vedela.. ale ..gro aj tak varila mama. Kolac daky som casom upiect vedela.. Take naozajstne varenie ale zacalo, az ked som mala dieta. Co bolo v 35tke. Dovtedy zvacsa varila mama alebo priatelova mama. Ja som len dakedy.

P. S. Zlozite kolace nedavam doteraz, nie som sikovna na zdobenie a tieto somariny. A su jedla, ktore som v zivote nevarila alebo mi az tak nejdu, tak to prenecham druhym.

Skus varit podla navodov, kludnesi pust dobre video. A ja hlavne nastavujem casovace, lebo by som zabudla, ze nieco varim.

A inak..krstneho zena nevedela varit do 33rokov. Teraz vari vyborne. Takze nic nie je stratene!!!!
A kazdemu sa obcas nieco nepodari. To sa stava. Kto nic nerobi, nic nepokazi. A ty sa snazis, nenechaj si to pokazit okolim!!!

petkavka
15. máj 2022

No nic - tak treba vymenit priatela a svokru 🙂. P.S.: Ja som mojmu manzelovi prvy kolac tak upiekla, ze rovno do kosa isiel - bol ako guma 🙂. Dnes som prevarila zase ryzu. A naposledy co som kolac skusila - tak sa ma manzel spytal, ci neviem, kde ma odlozenu pilku 😂. No fakt sa to Len pilkou dalo rezat. Takze brat to
s nadhladom a humorom 🙂

suve99
18. máj 2022

@zoro9836 nepochopil si, nevadí....

mamkalentedkova
18. máj 2022

Keď som mala 19 ,bola som už mama ...nehýbala som s našimi a varila som svoj prvý segediň,samozrejme ,s mamou na telefóne .Množstvo receptov som hľadala v googli a poctivo sledovala každý krok v postupe .A to som teda zvykla máme v kuchyni často pomáhať a sledovať ju a dokonca aj uvariť prílohu k mäsu už ako dieťa ..Skutočne variť dom sa ale učila postupne ,časom .Skús najprv variť sebe ,niečo ,čo máš rada ,bude ti chutiť,budeš mať motivácii pokračovať ďalej .Na tých čo ťa iba kritizujú sa vykašli .Určený nikto ozaj z neba nepadol .Kým som sa naučila robiť palacinky xy sommich vyhodila .Všetko je len o cviku .Hlavne sa nenechaj znechutiť .Tiež zo mňa nikdy nebude šéfkuchárka ,ale mužovi a detom chuti a to mi stačí 😉

Strana
z5