Mám 20 a som škaredý

peter585
7. jan 2024

Ahojte, som čoskoro 20. ročný škaredý chalan. Mám kvôli tomu aj sem tam depky avšak o nich nikto nevie. Rodina na mňa celý život kašlala, bol som také nechcené a nečakané dieťa takže nebolo sa nikdy na koho obrátiť. Veľakrát som sa dopočul ako o mne druhí hovoria že vyzerám otrasne a majú pravdu. Moja hlava vyzerá otrasne a do toho som 2metrový a mužnejšej postavy (ako mi kamaráti vravia-hulk), celé hrôza proste. Skúšal som všetko možné, chodím pravidelne k barberovi, nosím značkové veci (na outfite si potrpím). V živote som nemal nejaký normálnejší vzťah a som k tomu aj panic. Mám aj problém osloviť dievča, vlastne som to nikdy neurobil. Bojím sa že sa veci nezmenia...

drusila1407
7. jan 2024

@peter585 daj fotku 😉 osobne si myslím, že na každé vrece sa nájde záplata, každý má iný vkus, vďakabohu 🙊 skús zoznamku a daj si tam svoje reálne foto - baby budú vedieť do čoho idú, aspoň teda z fyzickej stránky 😉

medda_beda
7. jan 2024

@peter585 Prosím ťa.
Toto dristali aj o mne a chlapov musím odháňať.
To, že sa niekomu nepáčiš ešte neznamená, že nemôžeš zaujať niekoho iného.
A to, že si panic v 20tke je nejaká hanba či čo?
Môj manžel mal najvážnejší vzťah somnou v 35ťke.
Dovtedy neprekročil hranicu ročného vzťahu.

Môj manžel bol v tvojom veku pribratý no poviem, že neatraktívny pre ženy.Dnes? Pubertiačky a rozvedené mi po ňom idú.

Takže nejaké drísty od kamošov si neber k srdcu.Stavím sa, že by ma v 20tke ani jeden z nich nezaujal aj keď si myslia akí sú fešní.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
medda_beda
7. jan 2024

@eniaq Maj sa rád taký aký si a budú ťa tak vnímať aj iní ľudia.Ani výška ti nezaručí obľúbenosť.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
medda_beda
7. jan 2024

@eniaq Som žena a ak som vyslovene niekoho chcela tak som tu iniciatívu musela prejaviť aj ja, napriek tomu, že mi to nie je komfortné.
A 2krát sa mi to vyplatilo pri 2 mužoch ktorí nelovia ženy.
Takže asi sa treba prekonať.
Ja si aj teraz ako vydatá vážim slušné pozvanie pretože tomu človeku aspoň poviem, že je veľmi pekné v dnešnej dobe nabrať odvahu.

lintu
7. jan 2024

Vy ste z nejakého klubu, v ktorom všetci chodíte k barberovi, nosíte značkové veci, máte smolu na dievčatá a rozhodli ste sa o tom nahlas prehovoriť? 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/neustala-smola-na-vztahy/?page=4#post-87136131

Porieš si psychiku. Nauč sa mať sa rád. Nájdi si koníčky, objavuj nové veci.... a ono sa ti možno niekto do cesty pripletie. Vzhľad nie je všetko. Aj škaredí chlapi mávajú frajerky.

ivangeline
7. jan 2024

...to je v hlave. ;D U nas sa hovori,ze chlap nemusi byt krasny,fyzicky...to je na zene.

rybka1987
7. jan 2024

@peter585 lepsie ako keby si bol nizky, s tym nespravis nic. Zenam sa proste pacia vysoki muzi. 🙃

lenkakravcova
7. jan 2024

@peter585 u muža viac záleží na tom, aby bol priebojný a úspešný, než na tom aby bol nejako krásny. Keď by stáli vedľa seba dvaja muži - jeden pekný a ustráchany bez práce, druhý škaredý jak noc ale odhodlaný ženu zaujať a úspešný, tak mi ver že cez 90% žien by si vybralo toho druhého - lebo o deti sa krásou nedá postarať. Žena potrebuje vedľa seba muža, ktorý vie vyjadriť svoj názor a vie zarobiť. Nedepkuj zbytočne 🙂

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronicka88
7. jan 2024

Veľa žien sa pozerá na to čo vyžarujes. Ak sa utapas vsebalutosti tie ženy to cítia.prve skús nájsť sebavedomie a druhé msj sa rád.

lindusss2016
7. jan 2024

Aspon jeden krok pre fyzicku atraktivitu vedia urobit uplne vsetci, muzi aj zeny... Zacnite cvicit, vymakane telo vzdy vyzera lepsie, ak si vysoky, tak mas vyhodu. Vysoky medved posobi tarbavo, ale vysoky chlap, ktory ma prirodzene vysportovane telo urcite zaujme... Zdoraznujem prirodzene, aby sa tu do mna nikto nepustil, ze nie kazdemu sa pacia nafuknuti frajeri, ani mne sa nepacia. Ale pevne vysportovane telo vzdy vyzera lepsie ako tukove vankusiky... U muzov sixpack a ramena 👌

trojnasobnamama
7. jan 2024

@eniaq Su ženy ktorým sa vydlovene páčia nízky muži.Manžel ma 160cm ja som ešte nižšia 158cm.Nikdy ma tepriťahovali vysoky chlapi.

heln
7. jan 2024

@peter585 v prvom rade, musis mat rad sam seba, a mat sa rad taky aky si, ked sa zacnes mat rad, bude to vidiet aj navonok. je tazke mat sebavedomie, ked ta cely zivot rodina nepodporovala, mudis zacat sam od seba a sebavedomie si vybudovat sam.
krasa nieje vsetko, pozri si sreka, to je krasny priklad toho. mala som frajera, ktory bol fakt, ale ze fakt skaredy, ale spraval sa voci zenam neskutocne galantne, odvori dvere, pobozkal ruku ako rytier, oslovil zenu ako vilu, takze vedel urobit dojem, ale to mu aj tak nepomohlo, pretoze to bol totalny magor.
a hulk je nahodou super hrdinska postava.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
7. jan 2024

Zas ďalší zakomplexovaný chlap? Jeden je nešťastný, lebo je malý a chudý, druhý zase, lebo je vysoký a mužný? Chlapče, nemáš nikoho nie preto, že by si bol škaredý, ale preto, že si ešte žiadnu ženu neoslovil. Na rozdiel od toho, čo si tu niektorí muži o ženách myslia, my nie sme tak povrchné, aby sme riešili nejakú mužskú krásu. Mimochodom, ak si vysoký s mužnou postavou, pre veľmi veľa žien atraktívny budeš. Len nemôžeš čakať, že oni budú baliť teba. Musíš ty byť iniciatívny.

minsi
7. jan 2024

Ja mám partnera, ktorý v 20tke nevyzeral ako idol žien, teraz má vyšportovanu postavu, vyzerá skvele, ale čo je najdôležitejšie ma dobrý charakter,lepšieho chlapa si pri sebe neviem predstaviť. Takze v 20tke život nekončí, pracuj na sebe a ono to všetko príde😉

viestta
7. jan 2024

@peter585 @eniaq prestante sa lutovat, budete aj pre zeny atraktivni. Atraktivita nie je len o fyzickom vzhlade, ale o tom, co z vas vypadne, ked otvorite usta. Taketo porazenecke reci ako vy vediete ziadnu zenu neocaria, pretoze ziadna zena nepotrebuje byt nahradnou mamickou a vy dvaja by ste potrebovali akurat taku, co vas bude lutovat a o to ziadna nestoji

karolinakr
7. jan 2024

@eniaq to si robiš prdel? Nikdy !! videla som Činanky naťahovat kosti - to je uplne posledna vec na svete, čo by som kvôli opačnemu pohlaviu robila. Tie kosti nemožu byt pevne, lahko sa zlomia. Radšej chodievaj do posilky, na box, beh, karate, korčule, plavaj, dvihaj činky. sto razy lepšie ako mat krehke kosti a budeš sa lepšie cítiť, i ked nizky, ale športovec 👍 btw..kolko cm máš?

pralinka25
7. jan 2024

@peter585 muzi pozeraju viac na krasu zien a zeny zas na uspech muzov. zenam menej zalezi na krase chlapa ako muzovi na krase zeny.
a krasa je velmi subjektivna. ani najkraksie modelky sveta sa nepacia kazdemu.
ako ti tu radili cvic, vzdelavaj sa nech je s tebou o com hovorit, super je prirodzeny zmysel pre humor, zdrave sebavedomie, daj sa do pohody. v 20 este nepotrebujes vazne vztahy uzivaj si zivot, rob veci co ta robia stastnym a ked budes stastny sam so sebou pritiahnes si do zivota ludi ktori budu chciet byt stastni s tebou.
ako sa hovori u muza staci ze je krajsi od certa. je fajn ze sa o seba staras. treba sa starat o zuby, hygienu, a oblecenie netreba mat znackove staci ze ho ako tak zladis a je ciste a sedi ti.
byt panic v 20 nie je koniec sveta. nerob to nasilu a hlavne prosim ta neries svoj problem v bordeli.

valeria_h
7. jan 2024

Začni sa mať rád, to je začiatok. Ja mám rada vysokých chlapov, lebo som sama vysoká (175), môj manžel má "len" 182 🤣 škoda, že viac nenarástol (humor). Každý sme nejaký a ak sa Ti niekto posmieva kvôli vzhľadu, tak tam asi veľa inteligencie nebude, nemyslíš? A takíto ľudia ťa rozhádžu? Nemyslíš vážne..

hugger
7. jan 2024

Ked som mal dvadsať bol som škaredý a nesebavedomy. O 30 rokov neskor som stale škaredý a je mi to jedno. Takze nemusis nic robit, staci pockat. Alebo?

Mozes si rozšíriť obzor čítaním a cestovaním, vzdelávať sa a budovať karieru, kultivovať vztahy s priateľmi. To su veci ktore z teba urobia atraktívneho muza nezávisle id výzoru.

Zivot ma naucil ze výzor muza je pre zeny takmer nepodstatný. To co zena od výzoru muza očakáva sa da získať za polhodinu u holiča, polhodinu v kúpeľni a hodinu nakupovania

hugger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinka89
7. jan 2024

@peter585 myslím si, že si moc kriticky a jedine ty sa vidíš ako škaredý.

bela30
7. jan 2024

@eniaq Videla som ten zakrok velmi daaavno v TV. Robili to v Nemecku. Bol tam chalan, co mal 180 cm a chcel mat 185 cm. Cize mu predlzovali kosti o 5 cm. Myslim, ze sa da max. do 9 cm aspon vtedy to tak bolo. Ked si to dobre pamatam, zakrok spocival v zlomeni kosti na oboch nohach v casti medzi stehnom a lytkom, neviem uz presne...v oblasti pod kolenom zozadu sa do tej casti zlomenej kosti vlozila nejaka kovova cast, ktora mala tie nohy predlzit. Tusim z oboch stran v jednej nohe(po bokoch ). Po operacii boli nohy v sadre ako po zlomeninach alebo teda minimalne obviazane nejako.Neskor po zahojeni nasledovali rehabilitacie nejaky ten cas. Vraj to bola bolest ako ked mas zlamane nohy, tak to chalan popisoval ale bol spokojny. Vraj, cim dlhsi kus ti tam musia dat, tym je to viac bolestivejsie alebo teda cim vyssi chces byt..

karolinakr
7. jan 2024

@bela30 fuj to je hnus, to by som zakazala
Ja viem, ze kazdy chce byt atraktivny, ale zdravie je len jedno a zdravy rozum musi viťazit

dogblock
7. jan 2024

posledne co zeny trapi, je, ci mas znackove oblecenie. teba velmi zaujma, akej znacky ma kabelku?

dogblock
7. jan 2024

@pralinka25 to asi nesuhlasim velmi. myslim, ze zeny riesia muzsku krasu viac. zober si, ze ani vzhladovo uplne priemerna zena nema o chlapov nudzu, ale priemerny muz o zeny ano.

minimalne postavu riesia urcite viac zeny. bezne vidis na ulici chudeho chlapa s babou pri sebe, ale prakticky nikdy nevidis vysportovanu holku s pribratym chlapom