icon

Mám 30. Som už stará?

28. jan 2020

Dievčatá, včera som oslávila 30-ku, pravdupovediac cítim sa ako kus starého železa. Akoby už všetko skončilo, na bláznivé veci som už stará, už sa nevrátia tie bezstarostné roky. Takisto fyzicky už budem len starnúť a postupne o mňa už nebude záujem, lebo je plno mladých a krásnych dievčat. Na 30 rozhodne nevyzerám, ale tiež už nie som tá nevinná 18ka. Aj mi to už známi dávajú najavo, poznámkami typu: No, už nie si mladá. Mladosť je už za Tebou - a takéto podobné reči. Viem, že to možno nemyslia zle, ale tnú do živého. Ako sa s tým zmieriť? Dúfam, že nedopadnem ako všetky tie ženy, ktoré začnú chodiť na kliniku plastickej a estetickej chirurgie s cieľom byť čo najdlhšie mladé :(

john3535
28. jan 2020

@limetka69 asi tak ako vám ženám úcta a rešpekt....ty už teraz niesi spokojná😉

autor
28. jan 2020

@gaaspi mňa takto v krčme stále riešili ako vyzerám ale nie predo mnou, ale vždy mi to kamoška zavesila na nos, o čom sa chlapi bavili. Vždy na to mrzelo. Tiež na zoznámila so svojimi kamoškami alkoholickami a tie ma neznášali. Ja jediná som nepila a nefajčila.

gaaspi
28. jan 2020

@ivankaberrynka limetka je super 😉

nefertiti5843
28. jan 2020

Teraz očakávaš, ako ti všetky budú písať, aká si mladica....krásna...skvelá....úžasná? Nájdi si frajera, nech ťa poriadne pomiluje a tvoja frustrácia bude razom preč. Mám dávno po 50-ke....vrásky neriešim a cítim sa skvelo....starnúť treba s gráciou a nie s plastikou :( Och jooooj :(

autor
28. jan 2020

@nefertiti5843 To by som tu musela mať fotku. Píšem anonymne aby ste moju foto nevideli, lebo potom by ste písali, že presne toto chcem.

limetka69
28. jan 2020

@john3535 ja? to určite ja? ja som najspokojneší človek akého poznám, podľa čoho súdiš ak smiem vedieť?

gaaspi
28. jan 2020

@autorka ja tiez som nefajciar a velmi malokedy pijem alkohol. Ja idem do krcmy, baru, kvoli zabave nie kvoli pitiu ja si dam capovanu kofolu, popravde som skor na sladke ako horke. A ohovaraju aj mna ze henten debil atd. Ale ja viem ze som nikomu nic nespravil. Tak na akom zaklade to tvrdi a druha vec je ze ten kto to tvrdi ma nezivi, tak co ja s nim mam? Nezalezi mi na takych ludoch. Nech si hovoria co chcu. Ale to vzdy je, kazdy ma nepriatelov aj ked si ich nevyraba umyselne. To sa neda aby ta 7 miliard ludi na planete malo rado.

mirkava
28. jan 2020

Ja mam 40 a nie som stara. Každy ako sa citi 👍😉

autor
28. jan 2020

@gaaspi Ja tiež, v živote som cigarety nemala a napila som sa len raz-dva krát aby som zapadla, ale potom som to stopla, nechutilo mi to a bolo mi z toho akurát zle. Každému nevyhovujem, škoda len, že sa neviem zoznámiť s novými ľuďmi.

limetka69
28. jan 2020

@john3535 aha už vidim, pre jeden koment, poprosim, citat dalej a nebrat si vsetko osobne, preboha :D mne teda ucta a respekt nechyba.

john3535
28. jan 2020

Dievča, dievča.....ty potrebuješ jednoznačne chlapa,chýbajú ti endorfíny 😉

autor
28. jan 2020

@john3535 Chlapa nepotrebujem. Aspoň teraz nie

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@perdulka7 Silou mocou? Ja sa nikam netlačím nasilu, vždy sa dohodneme že sa stretneme.

gaaspi
28. jan 2020

@autor ja ta chapem myslis zoznamit sa celkovo s ludmi nie chlapa si najst. Aj ja som tak, nechcem frajerku ale mam vela priatelov (aj nepriatelov) a zijem. Ale ty si povodne pisala o tom ze sa citis stara. Tak ako to je? Lebo problem zoznamit sa nieje pricina veku. To si mala zalozit diskusiu s nazvom "mam problem zoznamit sa" ale nevadi ked uz si tu tak napis co konkretne? Ako to vidis cele? Ten problem so zoznamenim sa? Ja som extrovert tak nemam predstavu ake vy mate myslienkove pochody. Daj siruacie priklady.

autor
28. jan 2020

@gaaspi Áno, jedna vec je že sa cítim stará a ďalšia vec ku ktorej sme sa dostali je tá, že vlastne nemám moc kamarátov. Takže tak. Niekto sa má tu pýtal, že s akými ľuďmi sa stretávam keď majú také reči a tak sme sa dostali až sem.

autor
28. jan 2020

@gaaspi Situácie? Napríklad v práci, som nová a prídem prvýkrát a neviem o čom sa baviť, či povedať a čo radšej prvýkrát nie.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@perdulka7 No moc spoločného nemáme, oni majú radi alkohol a hlúpu zábavu, opijú sa a potom sa pobijú, ohovárajú. Ja si s nimi nemám moc čo povedať

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@perdulka7 Mala som už viac prác.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@perdulka7 Ja som nechcela byť sama, nikoho iného som nemala preto som s nimi chodila von. Len preto, lebo inak by som bola celkom sama.

john3535
28. jan 2020

@limetka69 ak by som si to bral osobné,tak ťa rovno prehnem cez koleno,za to slovo VÁM...😋😉

autor
28. jan 2020

@perdulka7 V poslednej práci som 5 mesiacov.

gaaspi
28. jan 2020

@autor aha takze kolektiv a rodinu si nevyberas to je holy fakt ale pocuvaj preludku v tomto ma pravdu! Partiu si vyberat mozes. Takze zacneme tym tazsim: hned zbadam podla stylu reci ci su to vhodni ludia pre mna alebo nie. Takze niekedy sa to zuzi na konverzaciu typu "podaj mi srobovak" a niekedy si tam najdem novych priatelov.

Ani ja som nebol cely zivot taky. Vypracoval som sa postupne na tie zistenia a tiez som nikdy nemusel tie stadove typy ze tema futbal a stavkova ie, neskor bitka. Nic spolocne snimi nemam ale ani krcma nieje len krcmou. Ak tam pridem s dnesnou partiou tak hrame biliard, dame si kofolu a kecame zmysluplne o zivote. Nejde o podnik do ktoreho vkrocis ale skym tam vkrocis. Preselektovane to je a vzdy sa daju najst ludia s ktorymi si rozumies ale tam musis byt extrovertna a skumat. Nie nezmyselne oslovavat ale skumat. To ke rozdiel.

anickaaa6aaa
28. jan 2020

Kokso tak ja mam tento rok 30r a teda asi by som sa mala zavrieť doma v byte a pockat kym umrem. Vek nezastavis ani starnutie. Uz by som nechcela mat 18 za nic na svete. Skola, bez vlastneho bývania bez financii.. Teraz som sama sebe panom a som spokojná. A moj muž povie ze vyzerám lepšie ako ked som mala 20. Ze to su deti.. Takze tak a to jemu tento rok 40r chudacik a je aktívnejší ako ja 😁

autor
28. jan 2020

@gaaspi No ja som brala všetko mne to bolo jedno, bola som sama a časti som kvôli tomu plakala, že nemám kamošky. Potom som spoznala na strednej tú, už spomínanú a ona ma potom zoznámila a chodili sme spoločne von. Ale spoločne sme nikdy nič nemali.

zuju2
28. jan 2020

@ndrag v 32 sa mi narodila naša tretia,takže stále som mladá, mám ešte malé deti na ZS, budem mať v lete 40, ...