icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

katy1979
24. apr 2010

Olifcek ano je priatelove. Bez sexu sa deti v manzelstve nerodia

dugyna
24. apr 2010

alex ale my sme sa pytalai ze co sa mu stalo ked zomrel...

olifcek s tvojou sestrou ma to naozaj velmi mrzi..ta isla z mlaky do kaluze a do mora...dufam ze v zovoze naozaj stretne niekoho kto jej bude oporou a bude si ju vazit...

katty..a ten priatlen to jeho si teaz videla s nejakou babaou? drzim ti palceky nech sa to vyriesi pre teba a tvoje diticky co najlepie a bude silna

olifcek
24. apr 2010

evka veru tak 😵

alexandra0409
autor
24. apr 2010

adka ja si ho nemozem nastahovat sem...ja byvam s mamou a sestrou a brachom v 2izb...byte

alexandra0409
autor
24. apr 2010

dugyna...to tu nieako nechcem rozoberat...je mi s toho aj tak dost na hovno...

katy1979
24. apr 2010

Ano lubim ho. Viem ze to musim vyriesit aj toto manzelstvo. Chcela som az po materskej ked budem mat pracu a prijem a budem vediet zabezpecit seba a svoje deti

dugyna
24. apr 2010

adka suhlasim s tebou..katyt a k nie si v manzelstve spokojna nerozvadzaj sa koli tomu priatelovi ale koli sebe a detickam..a neboj urcite to zvaldnes aj bez toho prietela ak by teda s vami nechcel byt..

vejula pekne napisane..uz sme alex pra napisali ze keby napisala jeho zena tak sa mozno cudujeme

olifcek
24. apr 2010

katy veru, ved mm pomoze, ked vie, ze to nie je jeho dieta, kebyze priatel sa nevymackne?

dugyna neviem, sestra ma smolu...a neviem, ci je vo svete vela chlapov priblizne jej veku, co by siel do vztahu so zenou, ktora uz ma 4 deti ☹

alexandra0409
autor
24. apr 2010

katy ti si presne ako moj priatel...on tiez tak rozmysla ako ti...najkor treba veci prekonzultovat az potom treba vsetko zacat riesit...tiez vlastne nevies na com si asi tak ako ja

adka1311
24. apr 2010

alexandra - to je blbe....ale aj tak nechapem ako moze jemu nejaka pozicka branit v tom aby sa rozviedol s manzelkou....
a ked si tak rozumies s jeho matkou, nemozete byvat u nej????

alexandra0409
autor
24. apr 2010

adka...u nej uz vobec nie...pozicka urobi vela ked s platu mu hned odide 6.000 a to by sme mali zivit 4 deti a s coho s mojej materskej? ved to by nam nestacilo nieakych 300eur na vsetko...

romanacka
24. apr 2010

AJ ja mám deti so ženatým mužom ☹

adka1311
24. apr 2010

ale ani to ze ma pozicku mu nebrani v rozvode.....
vsak to spolu nesuvisi - tak ju bude splacat dalej a aj bude byvat dalej so svojou zenou a detmi ak nebudu peniaze na ine byvanie...ale aspon uz bude rozvedeny a ty by si videla, ze ta len netaha za nos......
opakujem to ze splaca nejaku pozicku mu naozaj v rzvode nebrani...ani keby to bola spolocna hypoteka s manzelkou.....

alexandra0409
autor
24. apr 2010

romanacka...a ste spolu ci ten tvoj je so zenou

adka1311
24. apr 2010

romanacka a obe s tym istym?a rozvadzat sa chlapcovi nechce????

romanacka
24. apr 2010

a aby som nezabudla : ten muž je ženatý so mnou 🙂

alexandra je jedna múdra veta: kto chce ten si spôsob nájde a kto nechce ten si dôvod nájde

adka1311
24. apr 2010

romanacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ty si ale potvora.....ale so zmyslom pre humor....

alexandra0409
autor
24. apr 2010

adka...ale on byva u jeho zeny v socialnom byte ktory je pisany na nu cize kebyze on sa ozvedie urcite by ho s bytu vyhodila ci nie?

adka1311
24. apr 2010

alex - tak preco potom plati pozciky on? a ked je to socialny byt, tak ako to, ze plati 6000 mesacne....????? to je dooost vela nie?
a ked sa rozvedu a ona ho vyodi, tak predsa nebude platit za jej byvanie, hm???? ale moze si za tie peniaze platit nieco vlastne....

samia28
24. apr 2010

ahojky, citala som si tvoje spravy...mrzi ma, ze si v tak tazkej situacii....ale pravdupovediac, ta obdivujem, ze budes na neho cakat dva roky...preco mu nenavrhnes, aby bol v separacii, nemusi sa rozviest ....a potom neskor by bol aj lahsi rozvod 😉 hlavne, aby bol pri tebe, aby mohol psychicky podporit teba aj tvoje deti... tu nejde len o peniaze...samozrejme su dolezite...ale dolezitejsie su tvoje deti a tvoje stastie...
mozno by som skusila zistit, preco jeho manzelka zacala pit...mozno ho podviedla, lebo bola opita...mozno by si si mala pohovorit s nim, ci nechce zachranit manzelstvo...a dat mu priestor...mozno ist do poradne, psychologovi...ak je rozhodnuty, ze nie...a to je dovod, preco je s tebou...lebo tam uz nie su ziadne city...potom, uz nie je dovod zdielat jednu spalnu ci jeden byt...
otec moze svoje deti navstevovat...mozu k vam z casu na cas chodit...aby sa udrziaval prirodzeny vztah medzi surodencami do casu, ked budete citit, ze ste v pozicii zit vsetci spolu...
mimochodom, si psychicky pripravena sa starat o dalsie dve deti? o JEJ deti...deti zeny ktoru tak neznasas, nazvala si ju harpiou...budes vidat ich charakter, ktory mozno odzrkadli cas jej charakteru...budes zla..nebudes sa na detoch mstit? mam kamaratku, ktora sa vydala za rozvedeneho...deti boli s jeho ex...ked bola kamaratka 7mesiacov tehu, jeho ex mu povedala, nech si deti vezme on...kamaratka bola na prasky...ked porodila to svoje, a zacal sa ten besny kruh...ranajky...skola...ucenie...plienky...neprespane noci...odvravanie...atd atd...povedala mu, alebo jeho deti alebo ona s jeho dcerkou...
mysli do buducna...co vsetko "vyhras" ked budete spolu, a ci tuto "vyhru" naozaj chces...
laska...ano, viem co je to... 😵 zamilovali ste sa...mate obaja nato pravo... mysli, aj na svoje stastie...nestavaj jeho stastie nad svojim...chces mat muza, ktory bude sucastou kazdodennych rozhodnuti... a nie obrazok v ramceku na nocnom stoliku tvojej postele...
je to vsetko na tebe... rozhodni sa podla toho, co ocakavas ...a co mozes dostat...ako skoro...a naco musis cakat a ako dlho... ak sa lubite, budte spolu...nech je jedna rodina kompletna...a nie dve rozbite...
ospravedlnujem sa ak som ta niecim ranila...nebolo to v mojom umysle...drzim vam palce, nech sa uz rozhodnes akokolvek...hlavne bud stastna a aj tvoje dietky... 😵

mirka285
24. apr 2010

a on ma s tou svojou zenou kolko deti?

samia28
24. apr 2010

katy, lubis priatela...ale ak by sa manzel rozhodol, ze skonci svoj vztah...a vrati sa k tebe, ty by si ho prijala...a on nema problem prijat tvoje dieta? pochopila som to spravne?

farfala
24. apr 2010

Ja by som to nevidela tak cierno.... Zivot prinasa svoje uskalia a nikto z nas nepozna vsetky podrobnosti natolko, aby k danej situacii mohol zaujat jasne stanovisko....
Okrem toho, kazda z nas je ina.... Pre niekoho je takyto zivot nepredstavitelny a niekto z nas to proste nema naplanovane na roky dopredu...
A viete ako sa hovori: "Hod kamenom, kto ........"
Kazdy z nas ma svoje tajomstva a nebude sa tu s nimi zdoverovat...... kazdy z nas ma svojich demonov...
Ale aby som to skratila......
...... Alexandra riesila situaciu s prihliadnutim na okolnosti, ktore ju v zivote stretli......
...... ja verim v osud....... a toto sa zjavne malo stat........ {myslite si, ze je to hlupost..... a ja vam to neberiem....- je to MOJA viera v zivotne cesty...}... rovnako ako toto je Alexandrin zivot...
Ako som spravne pochopila, jedno dieta uz ma, takze vie, co to obnasa...... a mala urcite dostatok casu rozmysliet si, co robi a preco to robi........
Moja odpoved na jej otazku, resp. temu v uvode: "co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?" je nasledovna:
- klobuk dolu, ak s plnym vedomim do toho ktorakolvek ide
- neodsudzujem nikoho s takymto umyslom ci zamerom
- niekedy je to lepsie riesenie, ako mat "plnohodnotnu rodinu" s despotickym, ziarlivym, neschopnym alebo inak "vadnym" partnerom
- mam kamaratky, ktore v takom vztahu ziju dlhe roky a su pomerne spokojne a stastne..... Maju tazke chvile, ale kto nema...
- ak by som nemala 3 deti s mojimi dvoma byvalymi manzelmi, a dostala by som sa do podobnej situacie, nevylucujem, ze by toto bola jedna z alternativ

takze na zaver..... Alexandra, drzim palce tebe, tvojmu partnerovi a aj dietatu na ceste.... Ak sa budes na to cele pozerat pozitivne, urcite to take aj bude...

😉

oacka
24. apr 2010

baby, baby, prajem vám dobrú noc, som rada,že žijem zatiaľ taký život aký žijem, lebo šťastný vzťah dnes nemusí byť šťastným vzťahom aj zajtra,ale vďaka bohu aspoň, že ním bol doposiaľ. ale ak mám povedať krutú pravdu, tak si myslím,že mnohým ľuďom sa také veci dejú nie preto,že osud ale preto že nerozmýšľajú... alex, odkiaľ má priateľ pôžičku, z banky či z nebankovky? niekedy asi treba s deťmi radšej počkať... alebo ich možno hádam toto trápenie zocelí... každopádne mi je ľúto detí tvojich aj partnerových... dobrú noc!

alexandra0409
autor
24. apr 2010

adka...ale on neplati byt ale svoju pozicku co zobral nieake peniaze na nieco

alexandra0409
autor
24. apr 2010

samia dakujem krasne pekne si to napisala...

farfala tiez pravdivo napisane

mirka285
24. apr 2010

aha,takze nemozte spolu byt,lebo tym ze obaja uz splacate pozicku neostanu vam peniazky aby ste si zobrali nieco spolu do prenajmu?dobre to chapem?

dugyna
24. apr 2010

alexadnra nejake peniaze na nieco a ty vobec vies na co? a si is ista ze naozaj plati 6tis a neklame ta len..
a presne ako pisala adka..moze sa rozviest a byvat s tou svojou..a myslim ze keby na chvilu po pripade isiel na ubytovnu ked pises ze nemoze ist k tebe..tak by to bolo tiez riesenie ale vedela by si asponna com si...
a moze byt s tebou a svoje deti nvastevovat..
dobra poznaky tu bolo od niekoho ze ci vies preco jeho zena zacala pit..ktovie co jej robil a akosa ku nej spraval...a ktovie ci je to vobec pravda

romanocka to bolo dobre 😀 😀 😀 😀 😀 som sa dobre zsmiala

a alex si dost nezodpovedna ked mas 8 rocneho syna a v dnesnej dobe modernej kde su dotuone rozne druhy antikoncepise a este k tomu v tvojom veku ..a ked spavas so zenatym muzim ktory sa nechce rozviest ma dve deti a ako pises manzelku ozrankynu-tead podla teba a byva v socialonm v´byte ktory nie je jeho a este plati 6tis uver mesacne...tak ze si dovolila aby si otehotnela..to je podla mna velmi nezodpovedne...ze ked vies a vedeli ste v akej ste situacii ze ked ste uz spolu spavali tak ste si nedavali pozor a neouzivali kvalitnu ochranu...

dugyna
24. apr 2010

mirka keby moc chceli su aj socialne byty tak ako ma jeho zena alebo ubytovne a ked sme pritom ten jej by si mohol predsa najst este jednu robotu..a zvladali byto

alexandra0409
autor
24. apr 2010

mirka presne tak