Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
katy a priatel ma priatelku? ci mm?
a to fakt nevera je len ked o tom manzelka nevie? myslela som,,, ze neverny je aj ked sa uz o tom zena vie... ci?
takže ty si "nevernica"? a čo na to manžel? riešite to nejako? ak teda môžem vyzvedať... a ako na teba pôsobí alex, lebo mne to príde trošku také... neviem... pozliepané?... asi jej krivdím...
oacka dakujem...jeho zenu tiez osobne nepoznam ale staci mi ked mi zavola a ako sa somnou rozprava...ako ja ju nechcem odsudzovat ale co poznam jej muza on by nikdy bez priciny nepodviedol...ona ho klamala podvadzala...ved neraz som ju videla a aj on ju videl...jej muzi mu vyvolavali aj vyvolavaju aby on isiel podat o rozvod...
katy - a ako budes riesit to, ze v rodnom liste bude mat tvoje babo zapisaneho ako otca tvojho manzela? priatelovi to nevadi? a nezvazujes rozvod? prepac, viem ze je to velmi osobne, ak nechces nemusis odpovedat...
ale tvoju situaciu ti nezavidim, musi to byt tazke....drz sa
oacka super postreh.mozno by sme cumeli keby napisala jeho zena
katy a ten piretel alebo manzel ta chce opustit?
dugyna, dugyna
dugyna si hotova detektivka 😀 ale vazne ja mam len jednu otazku co sa stalo s otcom prveho dietata?
alexandra a ty hodnotis jeho zenu s jeho reci...moze to byt skreslene..nepoznas ju
a sa cudujes ze ti vyvolava a neni prijemna? sak spavas s jej muzom a mas s nim dieta...
a mozno ani to ze ho zen podvadza nie je pravda..a len tit to ten tvoj hovori
alex, podľa mňa ty to už máš vyriešené... budeš mu ďalšie dva roky veriť a budete sa všetci navzájom trápiť... lebo taký vyťah je chorý a deťom z neho musí šibať... a o dva roky ti povie,že čaká decko s inou... a tvoj milý syn nech si žije ako vie.... ak je chlap, tak nech to rieši hneď..... toto je týranie detí.
mirka414 to som sa aj ja pytala a odpoved som nedostala
vyťah! 🙂 🙂 🙂 🙂 vzťah! som myslela
oacka tomu sa hovori zasah do cierneho...to sa tu alex snazi asi kazdy poveda..ale ona sice zalozila tuto zemu ale nechce toto pocuvat..lebo to ani neurobi
pocka 2 roky a potom ju odkopne alebo jej povie ze este musia cakat 2 roky...ak ju neodkpne skor
kludne ma odsudzujte...ja som pisala pravdu...to ze moj prvy syn je polosirota aj to ze som ho mala v 17 aj to ze moje druhe dieta nema este tri mesiace aj to ze jeho zena pije aj to ze si s jeho mamou rozumiem dokonca si aj volame pretoze ona tiez jeho zenu nemusi...je to harpya
Oacka v podstate ano som nevernica. U nas ale vztah nefunguje. A po sexualnej stranke uz vobec nie. My zijeme vedla seba ale nie spolu. Moj mm sa neprizna ze ci ma priatelku alebo mal. Moj osobny nazor je ze niekoho mal. Takze ja som si nasla niekoho o kom som si myslela ze to fungovat bude. Ale je to take vselijake. A co si myslim o alex no je to polepene. Tazko povedat kde je pravda a aka je. Ludia radi veria tomu comu chcu verit.
moja sestra bude mat v auguste 27 rokov, ma uz 4 deticky. orve mala v 18, skolu skoncila uz po porode, aj sa vzali , lebo chceli, sestra bola v 3 mesiaci. no nejak im to neklapalo, ale stalo sa, ze opat pocaLI, dvojicky, sestra tiez nechcea ist na potrat a to i napriek tomu, ze muz sa jej flakal, po praci este siel s kamosmi von, klamal jej, ze kde je, chodil hrat automaty...sestre pomahal s troma detmi jeden kamos, a aj sa stalo, ze poziadala o rozvod, kedze manzel nie a nie byt vzornym chlapom...s tym kamaratom sa zblizili a boli spolu 4 roky...no nevydrzalo to, ani neviem preco, nemiesala som sa do toho...no a teraz je s jednym mladym chlapom, je od nej o 2 rok mladsi, chceli babo, maju ho, malicka ma rok a pol, predosle deticky maju dievcatko 8, dvojicky budu mat v novembri 8, no tento ju zmlatil, musela byt tri dni v nemocnici...takze je sama...porazilo ma, ked som sa dozvedela, ze to nebolo prvy krat, co ju napadol...
takze...nezalez na tom, kolk mame rokov, aby sme toho mohli vela zazit...niektori ludia proste maju smolu...
alex - ja len nechapem ako s tym suvisia nejake pozicky...
ved keby sa on nastahoval k tebe /predpokladam ze nie si bezdomovec/ tak nech pokojne svojej zene tie 2 roky plati...
ale boli by ste spolu - ked uz ma s tebou syna preboha....a tvrdi, ze chce byt s tebou...no neviem...
a ked mu viaceri hovoria nech sa rozvedie, tak preco to neurobi????
s tym pozicka nijako nesuvisi...ani tvoja ani jeho.... 😝
no idem sa pripojiť aj ja 🙂
tak v prvom rade ma prekvapili reakcie niektorých kočiek o tom, ako sa im zdá táto téma nezmyselná a o ničom a pritom čítali príspevky o dušu 🙂 ved ked ma niečo prinuti sa chytiť za hlavu, tak tomu ani nevenujem pozornosť 😀
ja si myslím, že cielom tejto skupiny je najst mamičky s podobnym osudom a navzajom sa podporiť 🙂
nikto nepozná obe stránky takýchto príbehov a ani nemá zmysel po nich pátrať, jednoducho verím, že takéto žieňa musí mať v sebe strašný zmatok a častokrát ani nie veľa možností, kedže sú v živote aj detičky....jasné všetko sa dá riešiť a aj ked sú deti a prave preto založila túto tému....
ja teda nemam podobnu skúsenosť a ani nikoho nepoznam s podobnou patáliou, ale na každý problem sa treba pozerať aj očami toho druhého a verte my, vtedy človek lahsie pochopí....
ja všetkým takýmto maminkám prajem, aby sa nevzdavali, aby si nemysleli že už vyčerpali svoj účet šťastia a hlavne aby ste boli aj s deturencami zdravíííííííííí, to ostatné sú v podstate talafatky, ktore nam ale vedia pekne zamotať životy 🙂
držte sa baby, nie je podstatne kto koho podvadza a kto začal prvý, jednoducho ked to raz nefunguje, je otazkou času, kedy jeden zlyha...bez vetra sa ani listok nepohne...
držim palce a verim že sa navzajom podporite a budete tu mať čo najmenej prispevkov od kočiek, čo sa im zda tato tema nezmyselna 🙂
ved som pisala ze otec prveho syna zomrel...
alex presne to som cakala ze odpises ze si s jeho mamou rozumies..
a ja som ti vytkla ze vsade tvrdis ze tvoj syn ma 3 mesiace a on ich este nema..ma len dva
Adka samozrejme ze som za rozvod.len chcem mat istotu ze chce byt so mnou. Nie sa rozviest a ostat sama s dvomi detmi. Ano chcel aby maly mal jeho meno v rodnom liste len to by sa urcite veci museli pohnut.
evkacka super napisane!
ja osobne mam uzasny vztah, skveleho manzela, krasne dievcatko, ale viem si predstavit ako tazko je zenam, ktore toto nemaju...
katy a je jasne, ze dietatko je priatelove, nie mm?
mirka otec prveho dietata vraj umrel..alex napisala
katy1979 ...a ty lubis svojho priatela?
presne olifcek, aj mna stve, ked vidim ako sú niektorí doslova mladí ludia tak nešťastní a ja ho mám na rozdávanie 🙂 joj mame my šťastie, čo sme si uchmatli úžasných manželov a Panbožko nam ešte aj požehnal dieťatkom, ja si myslim že som najstastnejsia osoba na planete a preto by som to priala každej jednej 🙂
no alex, to ťažko možeš čakať že ti niekto poradí v takejto situácii, len tak na fore... Tak po prvé, vôbec nevieme ako to všetko skutočne je to že ty tu napíšeš žwe jeho žena je harpia a že chlastá o dušu a za všetko môže ona môže byť dosť skreslené. Každá minca má dve strany a verím tomu že keby tu napísal tvoj priatel a jeho žena máme tu tri uplne iné príbehy...
Takže rob ako myslíš, ak sa rozhodneš čakať, nikto na tejto téme ta nepresvedčí nechať ho, a naopak... Len vy viete ako to všetko skutočne je a preto nemôžeš čakať že z tvojho stručného popisu situácie ti tu môžeme dávať rady čo spraviť... Je to blbosť...
No a teda dufam že ten príbeh je skutočný a nemáme tu čo dočinenia s nejakou schizou alebo čo... Lebo tak aj to sa stáva 😅 😝 😀
katy - ja len ze dieta pocate pocas manzelstva nas pravny system automaticky priraduje k manzelovi a nie je take jednoduche dostat do rodneho listu skutocneho otca...
a k tomu, ze chces mat istotu v priatelovi a az potom sa rozviest - pravda je taka, ze istotu nebudes mat nikdy - moze ti kadeco naslubovat, ale nic ti to do buducnosti nezaruci....aj keby to teraz tvoj priatel myslel uprimne - nemoze vediet c ta bude navzdy lubit, a rovnako to nemozes garanovat ani ty - nevies co sa stane zajtra, o rok, ci 30 rokov...nikto to nevie...
ak nie si v manzelstve stastna -co zjavne nie si - mala by si to riesit bez ohladu na priatela...
tolko moj nazor

veji presne tak
a este je zaujimave zahadne osudy tvojej osoby na to zem s 26 rokov a nemal si 18 a uz si mala dieta...ciez mas 8 rocneho syna..a ak sa ti narodil druhy syn vo february tak nema este 3 mesiace...
a zahadne umrtie tvojho prveho priatela...
a zadahny vztah tvojho terasieho partnera cele je to odst dovne aj otvorenie tejto temy
je fakt zaujimavy ten tvoj zivotny pribeh a co si este prezila v zivote?
zaujimave hodnotenie ze epidural je kravina..ale k tomu si epidural pri porode nemala..aj ked najprv hodnotis ze ti nepomohol...
tno alexandra si fakt zaujimava...a aj tie tvoje pribehy a prihody zo zivota
a necaj ze ti tu niektora z nas povie ze ake je super ze mas diat zo zenatym muzom..a on zije so svojou zenou a ma svoje deti...
a takitso to ze ti uverime ze jeho zen apodvazdla prva a zena ma problem s policou a alkohololm a ze nemozete byt spolu koli pozickam..ono je to tak fascinujuce...ze ja nestiham otvarat usta co ta vsetko postihlo a ako ta opisuju jeho deti ze si lespia ako ich vlastny matka a predpokladam ze aj s jeho mamou si rozumies exceletne....
lenze alexandra mila to vyzera cele na americky film...ako nejaky scenar...rezisera ktory chce napchat vsetko do jedneho filmu...
este nam povedz ze ta zneuzival v destve otec a bude to kopletne...