icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

dugyna
25. apr 2010

zuzanockamt ja som kludna..sak je krasne nedala 😀 takze sa len smejem ze preco pises ze klidek 😀 ale v pohodke..
a k tomu co si nacrtla o sebe..verim ze si silan kocka a zvladnes to...
v dnesnej dobe maju rozovy zivot iba ti ktorym rodiacia byvanie zaobstaraju....

zuzanockamt
25. apr 2010

tak jasne, ze to zvladnem ... ved sme na to s MM dvaja 🙂 ... a byvanie mame, hoci len 25 m2, ale aspon je to nas bytik

dugyna
25. apr 2010

zuzanockamt traja 🙂 aj maly je velka motivacia 🙂
nam sa tiez bytik s mm podaril takze sme tiez statsny ze byvame samy 😉

ale tym ci byvaju u rodicov a svokrovciv musim popriat vela trpezlivosti a sily...

latvia
25. apr 2010

ja byvam s nasimi, zatial, por rodicaku a nastupe do prace vezmem hypo...ja so segrou sme vyrastali v 2izbaku, a bolo to ok, 2 deti navyse by sa este vpratali 🙂

olifcek
25. apr 2010

mne rodina byvanie nezaobstarala, lebo na to nemaju a je mi itak dobre x;O) s mm zvladneme...obaja mame super pracu a fajn platenu, takze....x;o) i ked teraz som len na MD a potom na RD, ale nestazujem si x;o)

ale ja mam troch surodencov, vyrastali sme v dvojizbaku a bolo super, vzdy sme sa vedeli dohodnut, a vela sme chodili vonku, malo boli doma, takze nam vacsi ani nechybal 😉 pamatam, ked nasi mali moznost kupit dom niekde v dedine,no astastie sa opytali i nas, svojich deti, co my na to a jasne, ze sme nechceli... 😵 😵 sidliskove dieta som, co uz x;OD

dugyna uz nereagujem, nechce sa mi 😉

ja len viem,ze moja segra ma problem so 4 detmi s byvanim, a v ke mame raj romov v sockach, takze...ale iste, nepozerala som, co je nove, mozno by som mala, a mozno najdem socialne byty, kde byvaju prima mlade rodiny a podari sa i segre tam cosi najst x;o)

dugyna
25. apr 2010

olifcek 😉 nekukala som odkial si ale je mozne ze u vas v KE su bohuzial socialne byty len pre takych ako spominas..
v Ba to tak nie je..socialne byty su pre mlade rodiny alebo osamele mamicky...
takze mozno zavisi aj od kraja v ktorom byvas

olifcek
25. apr 2010

dugy no my tu mame tu uzasnu mensinu, ktora nas za par rokov preludni...tych, ktori su utlacani, tych, ktorym tu staviame byty, lebo chudaci, znicili bloky v ktorych byvali...mam taku zlost na to!

alexandra0409
autor
25. apr 2010

olifcek...ma ukoncenu skolu aj s maturitou ...ja robint nemozem ist vsak kojim a od malinkeho by som neodisla ani na dve hodiny prec...to bolo uz prehnane napisane...

alexandra0409
autor
25. apr 2010

no s toho co som si tu precitala mam dost...ani neviem co mam odpisat...odpisala by som vela ale na jednej ruke mam maleho a drhou pisem a to nemam vela casu tak asi inokedy

latvia
25. apr 2010

ja poznam jednu holku, ktora s priatelom tiez mali vela plateni a pracovala tusim uz po 600nedeli.....ked sa musi tak sa musi, je len otazne, kto ma ake priority....ale da sa vsetko

alexandra0409
autor
25. apr 2010

latvia...nechat m,alinkeho doma? to nie to asi maloktora mamina urobi

evil15
25. apr 2010

no baby práve som našla tútop tému a môžem povedať že ma zarážajú niekoré názory čo tu dávate môžete sa hambiť a to ste matkami alebo budúce maminy FAKT SA HAMBITE ☹ ☹ ☹ to že niekto založil túto tému je preto aby sa podelil o svoje starosti s niekym kto má podobný osud a vie pochopiť a povedať milé slovo lahko jej súdiť pokial ste to samé nezažili ... ani jedna neviete ako dopadnete v tom vašom živote a ako sa hovorí zákon schválnosti aby tie čo tu najviac odsudzujú nedopadli tak že budú mať vzťah so ženatým ... ked sa vám tak strašne nepáči ako alex žije a čo ju trápiu tak sem nepíšte a kašlite na túto tému ... netvrdím že snou súhlasím a samozrejme každá minca má dve strany ona je na jednej a jeho žena na druhej ale je to jej život a ked sa popáli tak snád sa poučí z toho alebo nie je to na nej ... ja ju neosudzujem lebo poznám niekolko pírov ktoré začali vzťah ked ten druhý bol ženatý/vydatá niektorý sú spolu niektorí nie ale neodsudzujem nikoho takého lebo nikto to nevie pochopiť ak to sám nezažil či už na sebe alebo vo svojom okolí ... a ozaj ked ste také múdre tak prečo ste neni také hnusné aj na katy ved tá je vydatá a čaká dieťa s iným to je presne tá istá situácia ako má alex hmmmmmmmmmmmmmmmmm?????

P.S: katy nehnevaj sa že som ťa takto dala ako príklad neodsudzujem ťa len som chcela niektorím babám ukízať aké su

zuzanockamt
25. apr 2010

evil ... konecne sa nasla dalsia co nesudi 😉 ... presne ako pises, nikdy nevies, co ta caka a ako sa hovori, nikomu stromy do neba nerastu alebo bozie mlyny melu pomaly, ale isto ... a chvalabohu, ze je to tak 🙂

latvia
25. apr 2010

alex, ja viem, nie kazda to urobi, ja len vravim, ze ludia sa zariadia podla priorit.pre teba je priorita tvoje dieta,potom to ostatne...ak by si nemala na splacanie a na zivobytie, sla by si pracovat aj ty predpokladam 😅

evil15
25. apr 2010

zuzik napísala som čo je pravda je lahké súdiť a byť múdra a hovoriť bla bla bla ... ale realita je trošku iná ako slová ... a mňa velmi hnevá ked vidím krivdu ... najprv si treba upratať pred vlastným prahom a potom sa môže súdiť 😨

mircalla
25. apr 2010

no ja som si to len precitala, nechcem komentovat

ja som v opacnej situacii - som tehotna a priatel ma opustil kvoli inej zene....ako tu niekto napisal...srdcu nerozkazes

prave dnes sa stahuje

zuzanockamt
25. apr 2010

evil ... si to vystihla, presne taky nazor mam aj ja, len ja som leniva na rozpisovanie sa 😀 ... vzdy je najmudrejsi ten, co nic nezazil

zuzanockamt
25. apr 2010

mirca ... to je fakt smutna ... musis byt riadne silna ... ja by som to nezvladla 😔

latvia
25. apr 2010

evil, do istej miery mas pravdu, ale baby sa alex snazili vysvetlit, ze ak clovek chce, tak sa to poriesit da.....to, ze to riesi tak ako riesi, je dosledkom toho, ze to takto zatial chce.....jej situacia sa da riesit "vleklo", aj radikalne....jej zrejme vyhovuje ten vlekly postup, za co ju nik neodsudzuje, len nieje pravda ze sa to neda poriesit aj inac, a baby sa jej toto snazia vysvetlit.....jasne, necita sa vsetko dobre....

latvia
25. apr 2010

mirca, hlavu hore, ak odisiel, nestoji ti za to....drzim palce, tes sa na babatko, to ta bude lubit aj za troch 😉

evil15
25. apr 2010

latvia to je všetko v pohode že sa jej snažia vysvetliť že je viacej možností ale niektoré príspevky mi pripadali dosť nevkusné a hnusné (slušne povedané) dať radu a súdiť je rozdiel a tu ju dosť báb odsudzuje a nie radí ...

mirca - je mi to lúto ale bud silná kôli drobcovi on si to zaslúži a ked ho uvidíš tak všetko zlé odíde a budeš šťastná 😉

latvia
25. apr 2010

evil, nuz, sloboda prejavu 😔

evil15
25. apr 2010

asi tak nejako len by ma zaujímalo čo by písali keby sa to stalo im alebo niekomu v ich okolí 😨 😨 😨

olifcek
25. apr 2010

mirca uff... 😢

alexandra0409
autor
25. apr 2010

mirca..to mi je luto velmi ale ako latvia napisala tes sa na babetko ked sa narodi tak bude dobre uvidisss...je to to najkrajsie co ta moze stretnut🙂))))

alexandra0409
autor
25. apr 2010

vsetkym sa to moze stat..☹(( ja som s toho uz uplne na dne...nebojte nie je mi vsetko jedno ked viem ze byva so zenou a ja mam s nim dieta...ale tak musim zacat riesit a ked sa to s jeho strany nepohne tak to asi vzdam i ked ho strasne ale strasne milujem...

evil15
25. apr 2010

alex a on má kolko rokov ked sa smiem spýtať. Dakujem

mircalla
25. apr 2010

ja som mala za posledyny mesiac tolko stresov, ze sa fakt bojim, ze to malemu dake ublizilo:(

latvia
25. apr 2010

mirca, neboj, neublizilo 😉 presla som si tiez peklom pocas tehu, a maly je zdravy a stastny....teraz mysli na vas dvoch a vsetko ostatne zredukuj na minimum.uzi si tieto tyzdne, aby si mala na co spominat 🙂

mircalla
25. apr 2010

dik za povzbudenie...uz pisem so samymi preklepmi...tak si to nevsimajte, ani nekontrolujem co napisem
clovek cita rozne clanky o strese, no su to vyskumy, ale teda dufam, ze to nie je v praxi take zle a nemusi to byt pravidlo
kedze sa uz stahuje, tak dufam, ze posledny trimester bude ok, aj preto ide prec, musela som to tak razantne riesit, i ked som to mala asi skor, ked som zistila, co sa deje.
o to je to horsie, ze to je moje 5. IVf.....mam za sebou 2 spontanne potraty uz a bolo to chcene dieta...priam vymodlene
takze sa nestiham divit