icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

alexandra0409
autor
26. apr 2010

monline...no minuly mesiac prispel ale tento mesiac zatial este nie...

henikav...tak to je pravda tiez som si to nieako dala dokopy dve a dve...lenze zasa jeho zena zacala vyvadzat este viacej ked sa dozvedela ze uz som porodila a robi vsetko preto aby sme sa neohli stretavat...vies ako zeny dokazu byt harpie ked chcu ublizit niekomu aby nebol stastny...nehovorim ze predtym bola idealna ale skor sa to vsetko zacalo ked sa narodil malinky pred dvoma mesiacmi...dovtedy bolo vsetko ok...chodieval za nami teda vtedy som bola este tehotna....stale hladkal brusko rozpraval sa s malinkym spieval mu...bolo to idealne az na to ze vzdy musel ist domou lebo ho cakali jeho dve deti doma...

alexandra0409
autor
26. apr 2010

monline...ja viem co chcem...ja chcem byt s nim ved mame synceka...nechcem ostat sama urobim vsetko preto aby sme boli spolu

henikav1
26. apr 2010

no veru alex, nezavidim ti, vobec to nevidim ruzovo 😖
myslim si ze len natahuje cas, aby sa zbavil zodpovednosti, moze sa jeho manzelka aj o zem hadzat ak on bude chciet byt s vami. No neviem monline, najprv by som skusila po dobrom ale razne, do troch mesiacov, to ma casu dost, aby si rozmyslel na ktorej strane stoji, ja osobne by som netlacila, ale potom by som rozputala uragan, lenze v raznosti som ja expert a viem ze kazdy to nema dane tak razne jednat. No a alex ked uz sa do toho chytis, nemozes sa zastavit a nechat sa obmakcit, vtedy uz idu city bokom

alexandra0409
autor
26. apr 2010

henikav...neboj ja som tiez dost razny tip cloveka...ked zacnem tak neustupim v tom som macher a mna len tak lahko neodmäkci...dam mu tie tri mesiace nech sa rozmysli co vlastne chce a potom sa uvidi...o vyzivne mam podane to sa caka uz len na sud tak uvidime ako to vsetko dopadne...no len s tym byvanim to bude problem ale ved zatial moze byvat aj s nou ale rozvedeny mozu byt ci nie? ved vela ludi tak byva co ja viem uz len kvoli detom

monline
26. apr 2010

alex- ako je to s tvojim bývaním? v izbe bývaš sama s deťmi? pokiaľ hej, zmestí sa tam aj on

alexandra0409
autor
26. apr 2010

monline...no mi byvame v dvojizbaku tazko sa sem este traja zmestia...my ratame aj s detmi lebo on jej ich nenecha ved by sa nevedela o ne starat ked slope

monline
26. apr 2010

no..perspektíva veru slabá
ako staré deti má?

alexandra0409
autor
26. apr 2010

syn ma 4,5 a dcerka ma 6

latvia
26. apr 2010

alex, naco ti je rozvod ked by mal s nou byvat? to by som skor brala ze rozvod zatial nemusi ale nech byva s tebou....naco by uz rozvedeny chlap byval so svojou ex?
a myslim ze holky ti dobre radia, chlapi sa tvaria tutu mutu milujem ta ale nejde to a blaaa blaaaa...obcas z nich vypadne veta ze uz som rozhodnuty, chces so mnou zit? a potom zrazu bum, ostavam so zenou a ty si zrazu len poblaznena cacorka ktora ho strasne chce a on teba nie....ach.....

alexandra0409
autor
26. apr 2010

latvia v niecom mas pravdu...ale ked uz bude rozvedeny ja budem mat isto´tu ze sa to niekam pohlo a casom ked si vsetko splatime tak pojdeme byvat spolu ale momentalne s naich prijmou by to neslo tak preto by zatial stacilo iba aby podal o rozvod a ostatne veci sa uz doriesia casom

monline
26. apr 2010

alex- neviem v čom ti pomôže, ak sa on rozvedie, ale naďalej bude bývať so ženou..
chápem, že mu záleží na deťoch, ale práve preto by sa mal snažiť konečne osamostatniť a bývať SO VŠETKÝMI svojimi deťmi pod jednou strechou
nech si leasing predĺži na dlhšie obdobie a prenajme byt, kde budete bývať spolu..asi sa mu nepodarí získať deti tak skoro k sebe, myslím, že najmä pred tebou robí zo ženy alkoholičku, aby si tolerovala, že nejde bývať s tebou

latvia
26. apr 2010

viem jak to myslis....som zvedava ci poziada o rozvod....lebo drzat ho len pozicky pri jeho zene, podla mna nemozu...a ked uz je taka alkacka, mal by sa o to viac snazit o rozvod, nie?kazdopadne, dufam ze to cim skor poriesis...si este mlada na taketo handrkovanie sa niekolko rokov bez vysledku...

alexandra0409
autor
26. apr 2010

monline..nemyslim si ze z nej robi...ona je videla som ju neraz na mol uplne...lenze podnajom je drahy a ja s materkej asi vela toho neuzivim

latvia
26. apr 2010

mna by zaujimalo, ako to bude so socialnym bytom, v ktorom byvaju, ak sa nahodou rozvedu....kto v nom bude moct ostat? 😕

monline
26. apr 2010

a možnosti v rodine? kde býva jeho mama? s kým?

alexandra0409
autor
26. apr 2010

latvia ak by ziskal deti co urcite ziska tak aj byt by mu ostal ale zasa kam pojde ona bude musiet jej dat asi nahradne byvanie ved na ulicu ju nemoze poslat v tomto sa moc nevyznam to som si este neoverovala...

monline...jeho mama v garzonke

latvia
26. apr 2010

alex, nahradne ubytko, jasne, ale kedze to nieje ich vlastny byt, tak neviem ci jej musi a kolko vyplatit, pripadne najst byt....opytaj sa v teme paragrafy....lebo tym by sa pre vas vela poriesilo, nie?

monline
26. apr 2010

no- možno jeho žena do garsonky a vy ostatní aj s mamou do toho sociálneho bytu..bolo by vás tam asi dosť, ale človek navyše už pri 4 deťoch nezaváži

alexandra0409
autor
26. apr 2010

latvia urcite by sa poriesilo vela...len nevieme kam s nou

monline...no lenze to je tiez nieco podobne ako garzonka..a radcej sami ako s mamou

latvia
26. apr 2010

moni, ale ak je garsonka mamina a da ju svojej terazjsej neveste....a oni ziju len v socialnom byte, to nieje moc dobre riesenie...okrem toho, jeho mama asi nebude mat nervy byvat s dalsimi 6 ludmi pohromade...v "prenajatom" byte...

latvia
26. apr 2010

alex, ale spytaj sa v paragrafoch, ci vobec bude musiet jej muz aj rozmyslat, co s nou....kedze socialny byt nieje ich, tak ci jej musi kupit nejaky alebo jej najst podnajom....musi to vobec? 😕

alexandra0409
autor
26. apr 2010

latvia to si vystihla presne ako som to myslela

alexandra0409
autor
26. apr 2010

latvia a kde najdem tie paragrafy?

monline
26. apr 2010

chápem, že to nie je ideálne riešenie, ale bol by to krok vpred..aspoň snaha o spoločné bývanie

latvia
26. apr 2010

alex, tak ako tu si v tehotenstve, tak su dalsie ze paragrafy, a tam si pohladaj nieco blizke tvojmu problemu, pripadne zaloz novu temu

alexandra0409
autor
26. apr 2010

no skusim to diky

alexandra0409
autor
26. apr 2010

no dufam ze som to napisala tak aby to pochopili

evil15
26. apr 2010

ivka8255 ja viem čo je tam napísané ale odpoved na tú otázku a kritizovanie je rozdiel lebo to čo som tu čítala neboli odpovede na otázku ale hnusne kritizovanie a odsudzovanie jednej ženy ktorá má bábo so ženatým a nieje sama garantujem ti že takých je véééééééééélmi veľa

ivka8255
26. apr 2010

to je pravda, ale pytala sa alexandra (nie ine zeny, ktore su v podobnej situacii).kazdopadne by som sem nerada vnasala nejake negativne emocie,stojim si za tym, ze kto chce hlada sposoby a kto nie dovody.keby otecko alexinho synceka chcel byvat s nimi, tak to riesi, ale zda sa ze on najde na vsetko vyhovorku preco nie, to uz je na nich ako si to zariadia.niektore z nas len dali par navrhov co s tym ,ale neboli spravne pochopene... 😒

monline
26. apr 2010

ivka súhlas..tiež sa mi zdá, že otecko nemá problém, vyhovuje mu ako to je, že alex musí sama pátrať čo má robiť, aby niečo dosiahla